🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 884
  • 579
  •   1
Отговори
# 495
  • earth
Мария също е недостойна. Сигурен съм, че Благо мисли също като мен и не би си губил времето с нея.

# 496
Мария също е недостойна. Сигурен съм, че Благо мисли също като мен и не би си губил времето с нея.
Ами не съм сигурна. Четох , че май наистина ще излезне вярно, че са заедно.
https://fakti.bg/life/780348-ne-e-za-varvane-koa-e-novata-na-djizasa
https://fakti.bg/life/780697-djisaza-se-obasni-v-lubov-na-maria

# 497
  • Буркина Фасо
Благой обича цицорести моми. тая е като мъж. не ми се вярва да е изневерил на принципите си.
виж, да я е опънал веднъж ... по съм съгласен Smiley

# 498
  • earth
Гърдите не са проблем. Ще си сложи протези и ще стане като другите на Благо в това отношение. Джуки вече си има. Обаче талията и надолу…

# 499
  • Варна
Гъвкава е обаче.Поне в Инстаграм.

# 500
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Ауткаста е публикувал новото си обзорно видео.

# 501
  • София
Бих взела Тино, Станилия, Снежана, ПаФката и Елина, пък да видим, весело ще ни е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
Ако ще го играя Робинзон  Крузо, ще ми трябва добър мотиватор,  а няма по-добър от Танчето.  Преди края на първата и песен ще съм довършила сала и духнала с двеста. 😏

Гъвкава е обаче.Поне в Инстаграм.
Да. Оттам иде и балансът.  Занимавала се е с нещо - вероятно гимнастика.

# 503
  • София
Аз ще взема:
Иван да строи и да ме слуша ; Филип да ловува ; Чефо да си говорим за философия и да ми е спокойно и разбира се Елина и Геви, за да се погрижим за наследството... 😎

# 504
Божана, Станилия, Елина, Филип и Тино. Ще има кой да готви, кой да строи, кой да се весели, кой да ловува, кой да обсъжда злободневни и по-дълбоки теми. Само с прането не знам какво ще правим.

# 505
Еее, Diavolo, как без Ваня в отговорите? 😏

# 506
  • София
Благо тъгува за Мария

# 507
На самотен остров Благо едва ли би подбирал. Simple Smile Но беше показателно, че се разчувства.

# 508
  • Sunshine state
Сензация - Мария излиза бременна от Благо след Островът на отшелника. 😂  Шок- Станилия и тя! 😬 Коя жена още беше с него? Снежана ли? 😂

# 509
На самотен остров бих взела любимците си Елина, Геви и Павел. И още интересните ми образи - Чефо и Филип, който в предаването не успях да опозная.

Общи условия

Активация на акаунт