Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 285
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 230
Елена е поканена за въпросните фотосесии и не е спряла да рекламира, както Айлин. Започнах да се съмнявам в моделството на Валерия. Нито фирми я търсят да рекламира, нито скорошни фотосесии.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 15:06 от Anvelope

# 1 231
Елена е поканена за въпросните фотосесии, както Айлин и Пам. Започнах да се съмнявам в моделството на Валерия. Нито фирми я търсят да рекламира, нито скорошни фотосесии.

Разгледайте Инстаграма на Валерия - работила е с доста агенции, била е на много корици на списания и си личи, че е рекламирала или представяла продукти (има и доста сватбени рокли). Има и някакви доста хай-фешън с рошави вежди например, които са си откровена гавра, но... работа.

А тези на Елена са еднотипни - по-скоро артистични и представят единствено самата нея.

Айлин и Пам са се снимали за каталози с дрехи. Не виждам такива при Елена.

Иначе работата на Валерия изисква пътуване и кастинги от агенции. Тя е модел зад граница и на по-висок клас марки. Тези, които се снимат в БГ за каталози или са инфлуенсъри и пускат постове с козметика в ръка, имат различен тип работа, базирана на последователите им в IG, а не на външния им вид. Те препоръчват и рекламират, но не са модели.

# 1 232
Елена е поканена за въпросните фотосесии, както Айлин и Пам. Започнах да се съмнявам в моделството на Валерия. Нито фирми я търсят да рекламира, нито скорошни фотосесии.

Разгледайте Инстаграма на Валерия - работила е с доста агенции, била е на много корици на списания и си личи, че е рекламирала или представяла продукти (има и доста сватбени рокли). Има и някакви доста хай-фешън с рошави вежди например, които са си откровена гавра, но... работа. А тези на Елена са еднотипни - по-скоро артистични и представят единствено самата нея.

Да,  но скорошни няма. Валерия само поства някакви смешки от предаването. Докато Елена, Пам и Айлин грабят от споходилата ги известност
 засега.

# 1 233
Скрит текст:

Разгледайте Инстаграма на Валерия - работила е с доста агенции, била е на много корици на списания и си личи, че е рекламирала или представяла продукти (има и доста сватбени рокли). Има и някакви доста хай-фешън с рошави вежди например, които са си откровена гавра, но... работа. А тези на Елена са еднотипни - по-скоро артистични и представят единствено самата нея.

Да,  но скорошни няма. Валерия само поства някакви смешки от предаването. Докато Елена, Пам и Айлин грабят от споходилата ги известност
 засега.

Аууу, дали не е станала сянка на Евгени...

# 1 234
Да,  но скорошни няма. Валерия само поства някакви смешки от предаването. Докато Елена, Пам и Айлин грабят от споходилата ги известност засега.

Може да не й се рекламират глупости. Прави ми впечатление, че поне 8 от момичетата рекламират един и същ детоксикиращ чай и още някакви подобни нещица.

# 1 235
Мдааа, както казваше Хули - Скорпионът е най-добрия човек! Innocent А малко след това - Скорпионът е най-лошия човек! Smiling Imp

Готини мемета за Поли Joy Търсих още, но не намерих...

Така съм се смяла на този махмурлук на Габито Joy Липсва ми лошия клоун Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 236
Готини мемета за Поли Joy Търсих още, но не намерих...

# 1 237
След вчерашния епизод още повече започнах да се чудя кой ми е по-противен - Елена или Генча. Да се вземат най-накрая и да приключва.

# 1 238
Има два типа хора във Инста  едни които се притесняват от коментар за Себе си -Елена и такива на които не им пука какво пишат хората  за тях или  да обиждат-Валерия  втората не ги трие понеже не и пука а първата ги трие понеже се притеснява  това съм забелязал последните 2 месеца

# 1 239
Мика трябва да започне да спортува интензивно. Ще владее тялото си много по-добре и няма да изглежда толкова гумена и като говори. В тяло е по-зле и от Елена.

# 1 240
  • Пловдив
Елена няма хубаво тяло , с подходяща прическа и грим изглежда добре.

Напротив, има много хубаво тяло. Може да не е длъгнеста, тип манекен, но е много стегната - видяхме я почти гола, няма една излишна гънка на корема или дупето. Сигурно тренира, но сякаш си е и природа това. Други в рокли изглеждат финни и елегантни, но реално са като желе - като Мика например. Тялото на Елена е секси и ще продължи да бъде още дълго време, докато от сега се вижда, че част от момичетата няма да остаряват красиво. На нея лицето й е проблема - има твърде високо чело, рятка коса, малки очи и някакво изкривяване в устата, там вече прическата и грима могат да я направят хубава, но може и да изглежда невзрачна.

Всъщност избора на Евгени до сега общо-взето покрива сякаш това на средно-статистическия мъж. Трите природно най-хубави момичета са на финала: Валерия, Елена и Мика - всяка със своите качества,но все пак хубави.
Какво хубаво тяло има Елена? Няма нито дълги бедра или крака, няма хубаво дупе, няма ясно очертана талия, няма хубави стегнати "очи", кожата й е в един бозав цвят - никакъв, нито има хубави рамене. Не казвам, че е грозна, да кажем че има чар, но тялото й в никакъв случай не е хубаво женско тяло на 30 годишна. И с всичките тези татуси, които все едно ги е правила като е била пияна и където й хрумне ..... съвсем не си е паравила положението по-добро. Що се отнася до колко е стегната, на бъгито така й се раздрусаха бедрата, че и целулита добре се видя. Между другото забелязах, че дори и по-младите там имат целулит. Ужас. Валерия е по-слаба и има нежни рамене и ръце, някак по-добре сложена изглежда на фона на Елена, въпреки, че и тя не е нещо кой знае какво - съвсем обикновено младо момиче.
Като цяло обаче лично за мен и двете са ми фалшиви, нито Елена е такъв интелект и мисли и чувства всичките неща дето ги словоблудства, нито пък Валерия е чак такова перде. Според мен и двете не са влюбени във Евгени, а просто играят играта и следват сценария. Предния сезон не съм гледала и един епизод, затова не мога да знам как е било, но в този сезон май нито една така и не хлътна по Ергени.
Реално в този формат и за това време шанса да има нещо истинско е почти нулев. Според мен може нещо да се случи за два-три месеца ако е пак ерген с моми ама да са на принципа на Биг Брадър, затворени, сами и само с камери навсякъде. Тогава има някакъв шанс и ергенът да опознае по-добре момите, а и те него. Сега той в отделна вила, пък 10 срещи индивидуални, пък коктейли на конвейр.... смотана работа.

# 1 241
Ами доста по-хубаво д.има от увисналото на Мика. Сори за цветущия език, но в тяло Елена е по-стегната.

# 1 242
Елена е късокрака, кофти рамене, лоша фигура като цяло. Микаела поне има красиво лице, но и тя е медузеста. А са млади жени, след 1-2 бременности и предстоящ климакс - не знам, съвсем ще се отпуснат на малеби.

# 1 243
Всъщност, ако Мика и Евгени се вземат, ще са перфектна двойка – тя красива, а той ще доминира с комуникативните си умения и богатия си речник..

# 1 244
Аз ли изпуснах нещо, но Генча и богат речник?!

Общи условия

Активация на акаунт