Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 289
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 260
Нямам търпение Елена да тръгне по интервюта. Интересно ми е много какво ще каже, дали вече се успокоила, какво мисли за участието си...

"Бях влюбена или поне си мислех, че съм. Там средата е много различна, емоциите са умножени по 100. На финала бях съсипана, но като мина малко време разбрах, че всичко е било за добро. В момента съм много щастлива. С Евгени сме в приятелски отношения, с останалите момичета също."

Това казват всички Simple Smile

# 1 261
Една забележка към продукцията, не може на нисък мъж, който цял сезон с манипулации се опитвате да изкарате висок, да му обувате скъсени панталони, и не е за първи път. Така визуално го правите още по-нисък, прилича на някое от джуджетата на Снежанка, после що му се подиграват...
Алооо, стилистите, спите ли, или шиете сватбената рокля на Поли...Joy

# 1 262
Стилистите като сценаристите, като монтажистите, като режисьорите, като изпълнителите.
Мен неприятно впечатление ми правят икономиите в този сезон.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 21:08 от Tsugumi_

# 1 263
Чудех се - мода някаква ли е с тези навити крачоли, които много скъсяват краката и особено на нисък мъж, както е той, изглежда още по-гротескно?! Дори и на мъж над 195 пак не би било хубаво, а за нисък е ужасно.
Те са еднакво високи с Наум, дребчовци (трябваше да подберат дами с ръст Елена и Поли, другите стърчат или са еднакви на ръст). Колко е висок този талант?

# 1 264
Лично моите впечатления са, че колкото и да се излагали участници в реалити  формати, като мине време забравяме простотиите им.
Сега Капитонова се държи съвсем прилично и се улавям, че ѝ обръщам повече внимание, точно защото ми е познато лице. Изобщо не ме дразнят лиготиите им с шеф Ангелов.
Виктория от Игри на волята ми беше изключително противна, но в Черешката изигра ролята на уравновесена жена със завидни кулинарни умения.
Някак времето отмива негативните впечатления и остава популярността.
Сигурно и момичетата, които недолюбваме в момента, ще будят повече симпатии у нас в сравнение с непознати лица.

# 1 265
Ама що никой не каза, че тая Елена е всъщност също няква безработна, дет си търси само слава? Сега гледах storyteller, copywriter, balkan podcast нещо си омг 🤣😂🤣😂 и тая драпа и се занимава с глупости, айде на Ергени трамплина да си намери рекламодатели

# 1 266
  • Wonderland
Няма сила или период от време, които да ме накарат да забравя колко антипатична е Капитонова. Такава си ми е откакто я чух за пръв път преди 3-4 години. Grinning

Не знам, ама всеки следващ епизод е все по-скучен, не трябва ли с приближаването на финала да става обратното?

И трите финалистки (защото сега вече няма как Поли да не я махнат, дори и сестра на продуцента да беше), са ми адски безлични. Или по-скоро Мика ми е безлична - хубавка, но никакъв характер; Eлена ми е антипатична - достатъчно изписаха за нея последните страници, съгласна съм с всичко (най-малкото, интелигентен човек нямаше да отиде в това предаване); Валерия пък даже вчера започна да ми става симпатична, възхищавам ѝ се на нервите и психиката, как понася всичко, аз да съм им налетяла на нейно място. Grinning

# 1 267
Елена се опитва да го работи Евгени хаха
Ама що никой не каза, че тая Елена е всъщност също няква безработна, дет си търси само слава? Сега гледах storyteller, copywriter, balkan podcast нещо си омг 🤣😂🤣😂 и тая драпа и се занимава с глупости, айде на Ергени трамплина да си намери рекламодатели
Аз се сещам за още една “заслуга”, заради която Елена се чувства по-заслужила от Валерия. Ще реферирам към намека на Ергени за “моментите им на интимност, когато избягали от камерата” на първата им среща. Пък вие ще се сетите. Може затова да е така недоволна, че не се усеща категорична фаворитка.
Труден избор за Ергени - Валерия, за която не се знае дали ще си паснат в това отношение, и Елена, която се е “доказала”.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:15 от Linda*kiss

# 1 268
Казахме го от самото начало. По възпитан начин, разбира се Simple Smile

И аз няма как да забравя излагациите на Капитонова.

# 1 269
Тъжно ми е за Елена, вече дори не мога да ѝ се ядосам, просто ми е ужасно тъжно за нея. На 33-34 да не си се опознал и намерил, да се тресеш в денонощен кошмар как преди месеци Еди кой си закачил нослето на Еди коя си, а не твоето. Да имаш за близка цел проследяване на връзката на конкуренцията, за да си евентуалния втори избор?! Да мислиш в схеми и да действаш по модели, да говориш като списание и да разчиташ на провала на другите, за собствения си успех…. Е много е гадно това, горкото момиче.
Представяте ли си, какви демони се борят в душата ѝ? Дано всичко е зле режисирана и зле разгърната роля!
Устойчивостта на Валерия е удивителна, граничи с нихилизъм, отдавам го на незрялост и младост, но и на темперамент и личностова структура.

PS: Waterproof, за Евгени е абсолютен гаф на стилистите, за  195 см мъж не знам, но за 186 слаб и трениран, тази мода на панталони тип цигара ми харесва и е подходяща- личен опит с ММ😉

# 1 270
От всички, които останаха Елена ми е най-малко женствена. И аргументите със стегнатото тяло изобщо не я вкарват в графата женствена.
О, да, аз не казвам, че това я прави женствена. Аз също я харесвах в началото, но характерът й е толкова отблъскващ, че погрозня цялата.
И аз мисля, че ще спечели Микаела и така ще омилостивят и двата лагера.
Мен лично Мика  в лице не ми харесва, в тяло хептен, химия не виждам, но я намирам за приемлива победителка Joy

# 1 271
Аз пък се чудя Елена има ли огледало да се види с тия вежди и няма ли там поне един човек, който да й каже, че не й стоят добре. Искаше очи да извади, изписа вежди Laughing Ето - да видите, че и тийм Елена имаме чувство за хумор Wink

Ааа, Капитонова и това, че е Скорпион не я оправдава Unamused

# 1 272
  • софия
Капитонова няма как да ми стане симпатична.
 Сетих се вчера Валето какво изпляска и как я описва кратко и ясно, после защо момичетата са и се дразнили. 😀
 Трите грации се връщат от фризьор. Вал от диванчето с носле в тавана: аз нямам нужда от фризьор, но честити ви прически. 😀😀😀

# 1 273

Казахме го от самото начало. По възпитан начин, разбира се Simple Smile

И аз няма как да забравя излагациите на Капитонова.

Изтървал съм началото значи, все нещо редактор я писаха тук по някви женски сайтове. Ми copywriting е нещо съвсем друго 😂🤣😂🤣 затова съм малко озадачен сега, плюс другите неща.

# 1 274

PS: Waterproof, за Евгени е абсолютен гаф на стилистите, за  195 см мъж не знам, но за 186 слаб и трениран, тази мода на панталони тип цигара ми харесва и е подходяща- личен опит с ММ😉

Кройка цигара е чудесен избор при слабо и хармонично тяло при жена и за висок, слаб мъж, така е. Но навити крачоли и ползващи се глезени на мен лично никак не ми допада, защото скъсява крайниците (колкото и да са дълги).
С горното, което сте написала съм напълно съгласна, но на 32 вече не е момиче, а жена и допълнително е още по-усложено.

Общи условия

Активация на акаунт