Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 596
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 455
Наум Розата 😆😆😆😆😆

# 1 456
На Елена обета най-много ми хареса.

Четенето на писмото пред другите обаче не е намясто.

# 1 457
Малка добавка към обета на Валерия - "с всичките животни, които ще осиновим.. и сърничките, и птичките, и таралежчетата, и гъсеничките."

# 1 458
Валерия ги съкруши. хахаха Колко отчаяни изглеждат!

# 1 459
Принципно Елена е писател и е нормално да се постарае. Трябва да си направи реклама. Не го пиша с лошо.

# 1 460
Колко хубаво го е написала Валерия! Простички, но силни думи. Без клишета и цитати. Много ми хареса писмото й.
Даже Ети го оцени.

# 1 461
Ама сега сравняваме писма, които са писали на място и редактирано предварително писмо от сценаристите.

# 1 462
  • Разпиляна във въображението
И двете неща на Валерия бяха хубави и запомних повече от нейния обет. На Елена ми хареса много началото, след това ме изгуби.

# 1 463
Съжалявам, но писмото от Валерия си беше съвсем обикновено. Не знам защо постоянно се вкарва идеята, че е писано от друг.

# 1 464
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Обета на 3 от момичетата беше по своему красив, затрогващ и докосващ /и забавен хай Поли Simple Smile/. Всяка една вложи  от себе си и това им пролича в написаното.
п.с. Поли е като латерничка на мъшруумс.

# 1 465
Тази Поли не млъква!Не знам кой би я изтърпял.

# 1 466
Ще се спускам от смях с тази Поли 😅😅😅😅😅😅😅

# 1 467
Малка добавка към обета на Валерия - "с всичките животни, които ще осиновим.. и сърничките, и птичките, и таралежчетата, и гъсеничките."
Да, тя не е егоист за разлика от Елена.

Валерия написа по-силни и чувствени думи от писателката.

Поли защо е на среща ? Ох Поли ми е любимка, аз когато започнах да гледам предаването тя почти не участваше в кадър , въобще не ме дразни логореята й, напротив. Тя е уникат!  Пълна с енергия и страхотен смях.

# 1 468
Ако имаш нужда нещо да ти държа Joy
Кажете ми ,че не го каза наистина Joy

# 1 469
Колко хубаво го е написала Валерия! Простички, но силни думи. Без клишета и цитати. Много ми хареса писмото й.
Даже Ети го оцени.

Предимно клишета и цитати. Но пък писмото прозвуча искрено, може тя да си пише нейните. Беше тъпо да я кара да го чете пред останалите. Браво на всички!

Общи условия

Активация на акаунт