Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 206
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 785
Моля ви с тая река Ганг, престанете да се излагате. Не знам защо си представяте някаква клоака като се каже Ганг. А, то някой е сложил снимка вече.

# 1 786
СлаБе, права си. От една страна това са си взаимоотношения между Елена и майка ѝ, а от друга ще можем да коментираме, когато чуем какво и как говори майка ѝ.

# 1 787
Посредствен блог/ уърдпрес за $60 с претенции

# 1 788
Извинявайте ама как направихте извод какъв човек е майката на Елена?
Нещо май пропуснах. Дадоха съвсем къс отказ от следващия епизод с нея..
Жената не е поддържана красавица със сигурност, но дайте да мине през Енчев понеже ще влиза за 10 минути в ефир..

Абе някви много остри коментари и изкази се срещат тук относно външен вид.
Сигурно всички сме умили зорите и сме чисти като сълза от сърна.

# 1 789
Дайте снимка на тази майка....

# 1 790
Дайте снимка на тази майка....

# 1 791
Донякъде самата Елена създаде противоречива представа за майка си. Както изглежда - така. Видът не е най-водещ.  Важно е какво ще каже.

# 1 792
Защо не се е облякла, а е по комбинезон Joy

Ами..нормална ми изглежда. Аз лично не бих си сложила такава рокля, въпреки че съм по-добре сложена...
Явно майката не е...творец като дъщерята Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 793
  • Разпиляна във въображението
От видяното Елена се снима еднотипно и с едно и също изражение.

# 1 794
Е, това ли е? Добре де как толкова изглежда тази жена? Някой написа, че била небоядисана, според мен е боядисана с много светло рус цвят. ''Не е поддържана красавица'' - не знам за красавица, но явно вече и не можеш да остарееш на спокойствие, Joy на мен ми изглежда, че си е опъвала бръчките, та явно се поддържа. Не ми е симпатична, но не виждам нещо фрапиращо или потресаващо, а и най-важно дали един човек ще ти стане симпатичен е на живо с разговор като го усетиш цялостно като излъчване, тембър и т.н. С една дума изглежда като нормален човек, не знам как трябва да изглежда - по-слаба, по-елегантна... да, би могла, но не ми изглежда фрапиращо и определено не бих съдила за дъщеря й по нея.
От описанието си я представях без зъби с дълга полупобеляла коса и съсухрена. Малко като Здравка Евтимова, която е истински и добър творец, но изглежда доста немърливо.

# 1 795
Тук няма ли да пуснат анкета коя ще е победителката,интересно ми е коя ще спечели
Комеди клуб подкастът, които няколко месеца хранят Елена и харесват Валерия, не са успели да убедят аудиторията си. Гласуването в анкетата им към момента при гласували 550 човека.

човека.

# 1 796
Защо не се е облякла, а е по комбинезон Joy

Ами..нормална ми изглежда. Аз лично не бих си сложила такава рокля, въпреки че съм по-добре сложена...
Явно майката не е...творец като дъщерята Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък виждам, че Елена е наследила фигурата на майка си, както и "вкусът" й за обличане. Истината е, че в кадрите от промото, майка й изглежда в пъти по-зле от това:

# 1 797
Неминуемо следващата седмица тук ще се правят много сравнения между родителите на всички, но нека не забравяме, че те са на най-различни възрасти, а и не са избрали сами да участват в предаването. Просто са дошли да си подкрепят детето (нещо, което притеснителните ми родители едва ли биха направили, въпреки че много ме подкрепят). Та, нека да сме пичове и да проявим малко човещина - поне да не ги "ядем" много на тема външен вид.

А иначе, за майката на Елена - ми, съвсем нормално си изглежда жената. Ако Гала не работеше в ТВ и беше на нейната възраст, вероятно щеше да е с подобен вид.

# 1 798
Тук няма ли да пуснат анкета коя ще е победителката,интересно ми е коя ще спечели
Комеди клуб подкастът, които няколко месеца хранят Елена и харесват Валерия, не са успели да убедят аудиторията си. Гласуването в анкетата им към момента при гласували 550 човека.

човека.

Колко пъти се опитах да дам шанс да слушам тоя Комеди подкаст.. еми не мога.
Не ги търпя направо еле пък тоя Иван.
Слушам девойките в надкаста, но досега за никоя нямах търпението да я изслушам от до Grinning

# 1 799
Майката на Елена явно има силен характер, щом е дошла да я подкрепи в този нелеп формат (съдейки по това, че е имала смелостта да си следва мечтите или поне се е опитала да вземе живота си в ръце).

Общи условия

Активация на акаунт