Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 180
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 770

Съжалявам, аз под творец разбирам съвсем друго нещо.

# 1 771
teta75, на мен много ми харесват и текстовете и фотографиите на Елена и определено я намирам за творчески типаж човек. Жената пише, снима, това по всички определения Е творец, независимо дали творчеството й ти допада, или не. От там и нуждата при нея от емоционален интензитет, който е над този на средния човек. И нищо чудно да смущава или да е неприятен за средния човек.

# 1 772
FreakOnALeash,  помислих си, че ви пропускам изцяло вашата група на неутралните,  ама.... сега ще пробвам с тежко подмазване да мина. Вашата група ми е направо на пиадестал издигната. Като еднорозите сте. Успяхте да не залитнете в нито една посока.
 (Получи ли се, м?)😀
Получи се. Много мило! Flowers Rose

# 1 773
Чакам с нетърпение четвъртък, когато Елена ще се запознае с г-н и г-жа Маестро. Отсега си представям какво мазнене ще падне.Grinning

# 1 774
Царица Карина Брадшопова описва записването си в Ергенът, рекламира капки за успокоение и не пропуска да спомене "коментаторките в всепризнатия блог “bgtatko" : https://fragmeant.com/fragmeants/street-talk/karina-ergenut/

# 1 775
Добре де, ако погледнем съвсем прагматично на въпроса - при положение, че Елена сама се предложи като евентуална първа резерва, за какво му е на Евгени да избира нея. Тя така или иначе му е в кърпа вързана. Не е ли по-добре да се пробва с жената към която очеизвадно изпитва много силно физическо привличане, пък ако не се получи Еленка е на линия.

# 1 776
В Индия няма ли Хималаи? Grinning

Нищо не съм чела тук, слушах какво споменава Елена за отношенията си с майка си. Последното беше за парфюмираното мече... Много мило.
Ясно, аз този епизод не го гледах. Ще видим майка й другата седмица.

# 1 777
Всъщност вече имаме някаква информация за майката на Елена. Сега я видяхме и физически как изглежда. Доброто възпитание изисква да не коментираме с лошо родителите. Затова да замълчим.

# 1 778
Нещо ми прави впечатление, че "У ля ля" не успя да се наложи като фраза така както "много мило" Satisfied Но все пак очаквам след предаването Ергени да има поне още шепа зрителки готови да заместят победителката от предаването. Така че Елена веротно не е на второ място, а някъде в общата публика.
Епизодът с родителите изглежда интересен, макар и не зрелищен.

# 1 779
Елена все държи хора около нея, които да я подкрепят. Първо беше Пам, след това Ирина. Сега, като ги няма резервен вариант Микаела. Grinning И като нададе глас Мики, така учудващо я погледна, все едно "ти пък сега какво искаш, като не си никаква конкуренция", но бързо се окопити и каза, че е след Валерия. А Ирина, милата, за нищо я нямат там. А като  влезе Микаела след басейна така започна да се радва Елена все едно тя е плувала. А как критикуваше нацелуваните Grinning За нея всичко може, важното е да докопа Генчо. Grinning

Изобщо не е това, скорпионите са хора на крайностите и предизвикват същото отношение към себе си, или ги обожаваш, или ги мразиш, средно положение няма. Ирина и Пам със сигурност искрено й се възхищават, неведнъж са го доказвали с думи и постъпки в предаването, а Пам и навън. И двете разбраха, че нямат кликване с Евгени и много често съзнателно или несъзнателно подкрепяха нейната връзка с Евгени, защото виждаха, че тя е най-подходящата за него.
Мика също я харесва, Елена я е взела под крилото си като по-малка сестричка. И затова се зарадва на басейна с Евгени, и затова се изненада защо Мика я нападна при спора й с Валерия. За Елена Мика е приятел, а Валерия е съперник, това й го обясни и на другия ден. Но това не значи, че ще й отстъпи любимото си момче...

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 16:26 от Съзерцание

# 1 780

Е, но едва ли е била на Тривени сангам или Бхагирати, единствените чисти води. Не е уточнила, вероятно ще го направи в творчеството си 😃.

# 1 781

Нищо не съм чела тук, слушах какво споменава Елена за отношенията си с майка си. Последното беше за парфюмираното мече... Много мило.

Ето как изглеждат водите на Ганг, в които Елена се къпала и правила рафтинг. Не ми изглеждат мръсни, нито тя нечистоплътна, че се е топнала в тях. Когато правих рафтинг в Струма и водачът обърна лодката, не беше много по-различно, нито мръсно  Simple Smile

# 1 782
  • софия
Никой не си избира родителите. Каквито са, такива. А хора, които не се срамуват да се покажат до тях, за да не им пострада имиджът,  ми се издигат още повече в очите.

# 1 783
Хм така е, но когато ставаше дума за родителите на Валерия се говореше друго. Сега очаквах някой да каже, че щом родителите на Елена са разведени, а тя израснала в такава среда няма как да създаде пълноценна връзка с партньор и нейното семейство също ще се разпадне.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 16:46 от T.Valcheva

# 1 784
Между другото, въпреки,  че както е ясно от коментарите ми не съм фен на Елена, това с мечето ми направи много силно впечатление и доста ме изненада. То беше наистина трогателно и за момент много ми домъчня за нея. И си помислихКоето според мен означава, че в реалността Елена е съвсем различна отколкото в предаването. И ако Евтени избере нея за мен това би означавало, че са имали комуникация извън обсега на камерите и той я е видял в друга светлина.

Общи условия

Активация на акаунт