Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 266
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Сега се сетих, че в началото на епизода снощи, когато Валерия и Поли си говориха и първата разказваше за това как Елена я е провокирала, каза, че тя (Валерия) не е виновна, че на другата (Елена) отношенията с Евгени са спадове и възходи. Това на някого направи ли му впечатление? Какви толкова спадове са имали? Или визираш случая с колието? Възможно ли е да е имало и други ситуации, за които не знаем? То, че е възможно, възможно е, но ми направиха впечатление тези нейни думи.

# 1 756
  • софия
Искам да ви кажа, че не помня да съм чела темата с такъв кеф и да кимам доволно на почти всяко мнение, независимо от кой лагер идва. Хубав сезон беше, започва от сега да ме хваща носталгията.  На косъм съм и Генчо да ми залипсва.  С уточнението, че моят косъм е дооооста по дебел от този на Айлин и баща и.

# 1 757
Съгласна съм с написаното, че Елена...какъв творец е? Не е...
И аз съм чела Достоевски и писала есета, значи да се пиша творческа личност лЕ? И на пиано съм свирила..ми не съм, творческа...нищо не твори тя, че да е творец....

Гената ще свири в Пловдив в античния театър в набалото на юни....
И почти никакви билети не е продал. Що ли?
Защото билети се продават с реклама, а той не прави такава. Интересно е защо, може би очаква краят на предаването да е такъв, че сам по себе си да му продаде билетите в последния момент или нещо друго. Засега обаче почти нищо не прави, което от гледна точка на маркетинг и реклама е нелепо.

Творец не значи да пишеш есета в училище, зададени от учителката.
Или да повтаряш гами, защото са те записали на уроци.
Напротив, когато никой не те кара, а няма начин да спреш да създаваш нещо свое, тогава си творец.
Може да нямаш издадени книги, да не си правил изложби, да имаш един куп изписани тетрадки в мазето, които никой не е виждал или даже да "пишеш" наум и пак да си творец.
Ако имаш подтика да твориш, ще знаеш какво е. Ако нямаш, няма как да се обясни.
Елена може да пише претрупано, както е модерно сред съвременните писатели и това да не се харесва на всеки, но ако държи на писането и иначе не може - значи е творец.

# 1 758
Такаааа, знаейки, че Генчо е кофти парче, дали пък няма да ги прецака девойките? Той вече е опознал Валерия и Елена, характерите им, потенциала им в една връзка. За Валерия се изказа, че му е много специална, но върви в комплект с много животни. За Елена се изказа, че също му била специална, но понякога се губела. Затова би могъл да избере Мика, защото тя е нова тръпка за него, нова като усещане и колко му е да зареже Ети и Вал и да избере третата Мика. Тогава вече ще го призная за Цар на гаврата с хора.

# 1 759
И какво е сътворила Лената?

# 1 760
  • Варна
Скрит текст:
Такаааа, знаейки, че Генчо е кофти парче, дали пък няма да ги прецака девойките? Той вече е опознал Валерия и Елена, характерите им, потенциала им в една връзка. За Валерия се изказа, че му е много специална, но върви в комплект с много животни. За Елена се изказа, че също му била специална, но понякога се губела.
Затова би могъл да избере Мика, защото тя е нова тръпка за него, нова като усещане и колко му е да зареже Ети и Вал и да избере третата Мика. Тогава вече ще го призная за Цар на гаврата с хора.
Бих го приела, ако не предлага брак. Не се предлага брак, защото някой ти е нова тръпка.
Валерия е избраната.

И какво е сътворила Лената?
https://fragmeant.com/

# 1 761
Искам да ви кажа, че не помня да съм чела темата с такъв кеф и да кимам доволно на почти всяко мнение, независимо от кой лагер идва. Хубав сезон беше, започва от сега да ме хваща носталгията.  На косъм съм и Генчо да ми залипсва.  С уточнението, че моят косъм е дооооста по дебел от този на Айлин и баща и.
Ааа, СлаБе, в темата има и такива като мен, които не са от ничий лагер. Аз просто коментирам видяното - и хубавото, и лошото за всеки един участник или ситуация. Но си права, че темата е приятна и аз лично намирам по някоя истина във всеки пост напоследък. А има и мнения, които ме карат да се замисля и дори да възприема противоположно на моето мнение.

# 1 762
# 1 763
Здравейте и от мен! Аз за първи път пиша в тази тема, защото не ми е в стила всеки ден да пиша по нещо, само за да се разпиша тук ,но ще си изкажа мнението за някои неща ,свързани единствено с
предаването ,защото не мога да си обясня как зодията и съзвездието определят характера на човек.Такива коментари дори и не чета, защото изобщо не вярвам в такива глупости. Сега за предаването - аз харесвам Евгени в някои аспекти - сензитивен е ,умен, талантлив и красив.Не харесвам голямото му его и че се опитва да манипулира участничките да му ходят по свирката, а когато не го направят, тогава се цупи като малко дете, когато някой му вземе бонбона, както в случая с Валерия, която показа достойнство. Винаги съм я харесвала защото е честна  и директна, не е прикрита, както повечето участнички там, освен това е и най - красивата жена вътре.То се вижда и от хеликоптер, че Евгени е влюбен в нея - погледът му към нея е различен и само с нея очите му светят! Тя също го харесва, личи си по свенливото й поведение, когато е с него, както и по погледите им.Както повечето тук, аз също не харесвам Елена - много ми е изкуствена и е завистлива. Микаела също, с тази разлика, че сега си показва рогата, а преди това стоеше все настрана от всичко вътре. Има и още дами, които харесвах и не харесвах, но те напуснаха вече предаването и няма смисъл да ги коментирам. Тъй като и Поли много се коментира - аз харесвам Поли, сладка е, открита и добричка, каквито бяха много малко от тези над 20 жени, но с Евгени просто не са един за друг.Нямат нещо което да ги свързва.На финала мисля че ще спечели Валерия, то всичко си личи от километри! Няма да коментирам спекулациите дали ще се жени с друга участничка след това, защото не ме интересува чак толкова, просто се радвам на химията им с Валето.И той губи, ако след предаването я е оставил, защото такава жена не се среща често.Аз симпатизирам и на двамата, но Валерия е по - добрият човек за мен. Любовта й към животните също е похвална. В свят на консуматорство и разгул са малко хората, които отделят време и средства, за да помагат на най-чистите създания на този свят, защото всеки ден се убеждавам, че ние хората отдавна не сме такива каквито трябва, а именно дорби и любвеобилни!Успех,прекрасна Вал!

# 1 764
Скрит текст:
Такаааа, знаейки, че Генчо е кофти парче, дали пък няма да ги прецака девойките? Той вече е опознал Валерия и Елена, характерите им, потенциала им в една връзка. За Валерия се изказа, че му е много специална, но върви в комплект с много животни. За Елена се изказа, че също му била специална, но понякога се губела.
Затова би могъл да избере Мика, защото тя е нова тръпка за него, нова като усещане и колко му е да зареже Ети и Вал и да избере третата Мика. Тогава вече ще го призная за Цар на гаврата с хора.
Бих го приела, ако не предлага брак. Не се предлага брак, защото някой ти е нова тръпка.
Валерия е избраната.

Бих се съгласила с теб, но този брак е наушким. За пред нас зрителите. Защо да не иска да я опознае "по дълбоко"? Другите вепе са му ясни какво предлагат, а и напоследък има вид на отегчен от тях. Като цопна Мика в басейна, сякаш някак живна.

# 1 765
Не виждам как за две седмици ще каже "Обичам те" и ще даде пръстен на Мика..
Не, че това Обичам те ми е много логично и на място към която и да е, но както и да е.
И аз мисля, че пръстенът ще иде при Валерия, но да видим как ще минат и родителските срещи Grinning

# 1 766
  • софия
FreakOnALeash,  помислих си, че ви пропускам изцяло вашата група на неутралните,  ама.... сега ще пробвам с тежко подмазване да мина. Вашата група ми е направо на пиадестал издигната. Като еднорозите сте. Успяхте да не залитнете в нито една посока.
 (Получи ли се, м?)😀

# 1 767
  • Варна
Бих се съгласила с теб, но този брак е наушким. За пред нас зрителите. Защо да не иска да я опознае "по дълбоко"? Другите вепе са му ясни какво предлагат, а и напоследък има вид на отегчен от тях. Като цопна Мика в басейна, сякаш някак живна.
О, не не е наужким. Ергенът не е длъжен да предлага брак. Но е ясно, че след края на снимките ще има някаквъ период на опознаване и отрезвяване. А истината ще е ясна след края на предаването, когато няма да трябва да се крият.

Мика като цопна в басейна според мен изпита шок от ледената вода.

# 1 768
  • София
Не знам Евгени или сценаристите показаха прозорливост, но наистина отпадането на Айлийн и Джия се оказа полезно за развитието на образа на Валерия. В тяхната компания на преден план бяха всичките й недостатъци, сякаш приятелките й и бяха достатъчни и тя не си даваше зор за нищо. Сега показва хумор, енергия, точна преценка. Да, не може да избяга от себе си, но извади наяве и някои добри черти.

Относно финала - за да намеря някаква логика в очакванията, че Валерия побеждава, мисля, че, ако Евгени не е привлечен от Елена, то той и/или продукцията й дават шанса да извлече максимума от предаването - да покаже страст, игра, качества, притегателност. Дали Евгени вярва, че може да има бъдеще с Валерия? Съмнявам се, но той ще иска категорчно да заяви, че няма да бъде с Елена, и начинът да го направи, е да предпочете Валерия пред нея. Още повече, че Валерия така няма да е губеща, а дори да не се получи между тях (в което съм убедена), и двамата няма да си го сложат на сърце. Накратко - формат, от който сякаш всеки ще извлече някакви ползи, стига поне малко да има идея как да ползва спопетялата го слава,  дори и да не е бил положителен герой.

# 1 769
От време на време се обсъжда външният вид на участничките, та да споделя и аз непоискано мнение- знам, че е абсолютно субективно усещане, но на мен лично от всички най-много на външен вид ми харесва Мика, Елена не толкова, но при нея има някаква харизма, чар..Не мога да кажа същото за Валерия- да, симпатична е, но само толкова, не намирам никакъв чар, никакво излъчване, няма и присъствие- тя говори винаги с равен тон, с каменна физиономия и почти винаги е с притворени очи- някак физиономията й ми навява някакво чувство на досада у нея...Но, както се казва, ще видим- ако Евгени наистина е влюбен във Валерия, нищо от това няма значение.
И аз съм така. Намирам Мика за много по-нежна и ефирна от Валерия, като в същото време не е заспала като нея. Също така е с много правилни черти. Онова, което не ми харесва при Мика обаче е липсата на минимална спортна култура, което с годините ще се отрази още повече на фигурата ѝ.

Всъщност, евала на Валерия за издръжливостта, която прояви при тичането с булчинаските рокли.
Вгледайте се в майката на Мика...и вижте приликата в уголемен мащаб.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:48 от LoveJoy

Общи условия

Активация на акаунт