Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 288
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 740
Ох, Краули, не знам какво си преодоляла, ама още проявяваш доста от слабостите, в които обвиняваш Елена Simple Smile)))

Гледам Виктория при Николаус Цикатридинаус, мнооого е красива тази жена наживо, направо ослепителна. Уау! Мършава е, да, но много красива. Доста хай-клас красота е, повече ми харесва от Айлин чисто визуално.

# 1 741
Сутрнта ми изскочи нещо от офишъл страницата на Гената, и той там говореше как щял да свири в родния си град...подробности не знам.

# 1 742
  • софия
Хахахах, наистина изглежда така и моето написано. Сега го погледнах с друго очо.
 Няма една истина тук. От различните ъгли нещата изглеждат по различен начин. Сега ме подсети, че преди мнооого теми бях отворила третото око и предвидих,  когато Ленчето беше на върха, че от тук нататък само ще я чернят,  а Вал ще я лъскат за да се обърнат нещата. Защото още тогава тя се спрягаше за победител, а образът и хич не беше от най-симпатичните.  Помните какъв хейт отнесе и тук и в СМ. И в това успяха, гадовете. Въртят си ни, както искат. Но едно им признавам тази година. Оставиха ни до последно да се чудим коя ще е избраната. Аз постоянно залитам в двете посоки. И двете посоки са печеливши. Или грозното патенце ще се пребори за любовта си. Или младата, невинна девойка(с много кандидат свекърви😀)ще спечели сърцето му.
 Върбинке, виноват. 😀 До мозъка на костите си съм коза рогата.

# 1 743
Сетих се за още една прилика между Санд и Елена. Когато Санд е срещнала Шопен, веднага е разбрала, че е "човекът" за нея, но той изобщо не мислел така, напротив, бил озадачен от нея, от маниерите й, от начина й на обличане и пр. А и бил сгоден Grinning Но Санд месеци наред е обикаля из Париж да го търси, била е настойчива, борила се е за него Grinning и той разваля годежа. Така се ражда една голяма любов. Която, за жалост, не приключва щастливо, но причините за това са други.

# 1 744
За муза повече си представям Валерия. С тази ефирна красота и невинна физиономия.
Това за невинна физиономия и ефирна красота ли се брои? Rolling Eyes
Скрит текст:

Или тя е така само от време на време, с подходящ грим, като се поопули и облече бални рокли? Честно, тези патетични превъзнасяния по Валката ми стават смешни вече Grinning
На Евгени му трябва любов, за която да се бори. Малко да се разчупи. Също така му трябва партньор, който да не му играе по свирката. Противно на това, което той си мисли. Мое мнение.
Дам, накрая очаквам да се събере с Елисавета Simple Smile
Както Елена би казала: "The beauty is in the eye of the beholder". За мен тя е много красива.
Доста хора я намират минимум за добре изглеждаща. Няма нужда на теб да ти харесва, освен ако не си Евгени или бъдещият ѝ мъж. 😁

MariyaHris, за мен Виктория е харизматична жена. Не непременно красива, но компенсира с присъствие и очарование. Освен това е фотогенична. И усмивката ѝ също допринася за това цялостно впечатление.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 13:52 от Alucard

# 1 745
Така - Генчо беше Рак. С моите скромни познания по зодии, ще се хармонизира с жена Риби или Скорпион, а ще се вдъхновява и възпламенява от някоя от огнените зодии - Лъв, Овен, Стрелец, тоест, за муза му приляга някоя такава Grinning

Валката каква зодия беше?

# 1 746
Здравейте на всички! Много интересна тема и различни гледни точки! Иска ми се и аз да дам своето предположение какъв би бил развоят на събитието , изцяло на база видяното от мен, не претендирам за достоверност, само мое лично усещане. За мен от промото на следващия епизод ми изглежда така сякаш Микаела си тръгва, Евгени явно дава първата роза на Валерия, при което Елена казва нещо от рода на "искаше ми се аз да я бях взела" с цел объркване на зрителя, Елена явно получава втората роза за вечерта. За мен Евгени избира точно нея за спътница, цитирайки "Сън в лятна нощ". Не ми се вярва, че той би казал , че това е като "Сън в лятна нощ" на Валерия, произведение , в което героинята се казва Елена. Това по мое усещане. Според мен, той отдавна е избрал, но за целите на предаването , да има драматизъм , трябва до край да се задържи тръпката. Явно затова беше и сблъсъкът с козата, при което все пак да се подчертаят различията и трудностите в комуникацията между Евгени и Валерия .Иначе просто би било ужасно след толкова целувки и романтика , без обяснение или конфликт , той да не я избере. Така поне ще има аргумент защо го е направил. Аз не виждам много дълбока връзка с Валерия, дори последната ин среща на Кос беше някак по сценарий, някакси малко изкуствена. Разбира се, знам, че това си е все пак и шоу, разбира се ,че не всичко е каквото се представя. Но на база представеното доста по-задълбочена беше връзката с Елена, за мен той също си има голям интерес към нея, не е било само от нейна страна, само за нея казва той "моето Ето". Поне аз не съм чула за друга да го казва. Разбира се,че е объркан, все пак като си общувал с тези момичета 3 месеца развиваш чувства към тях, трудно е да избереш, защото ще нараниш друг,това е неизбежно. Може и да не съм изобщо права в тази си разсъждения, ще го видим другата седмица.

# 1 747
Абе не би казал, ама го надценихме малко Генчака,   и го казва за съня в лятна нощ към Валката. При все, че има Елена в шоуто, ало Simple Smile)). На мен за това ми е най-мъчно, защото това си беше моят спойлер, към който бях много привързана и бях убедена, че няма тъпанар, който да използва препратки към Шекспир с Вал, и то именно към сън в лятна нощ, където главната героиня е с името на другата претендентка. Ама ето, тъпо и претенциозно парче е Генча. 

Ако Евгени беше един Шопен, щеше да оцени Елена,.
Пожелавам на Елена да е една нова Санд Simple Smile !

# 1 748
  • София
Така - Генчо беше Рак. С моите скромни познания по зодии, ще се хармонизира с жена Риби или Скорпион, а ще се вдъхновява и възпламенява от някоя от огнените зодии - Лъв, Овен, Стрелец, тоест, за муза му приляга някоя такава Grinning

Валката каква зодия беше?

Валерия е близнак - 25.05. е рожденият й ден.

# 1 749
Скрит текст:
Абе не би казал, ама го надценихме малко Генчака,   и го казва за съня в лятна нощ към Валката. При все, че има Елена в шоуто, ало Simple Smile)). На мен за това ми е най-мъчно, защото това си беше моят спойлер, към който бях много привързана и бях убедена, че няма тъпанар, който да използва препратки към Шекспир с Вал, и то именно към сън в лятна нощ, където главната героиня е с името на другата претендентка. Ама ето, тъпо и претенциозно парче е Генча.  

Ако Евгени беше един Шопен, щеше да оцени Елена,.
Пожелавам на Елена да е една нова Санд Simple Smile !

Може като се съберат да си помогнат един на друг да достигнат по-големи висини.
Пожелавам го и на двамата, с най-добри чувства.

Признавам си, че не знам нищо за отношенията на Жорж Санд и Шопен, но много харесвам романите ѝ. Елена с нейната амбиция би могла да усъвършенства писането си и някой ден да ни изненада.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:50 от LadyCharming

# 1 750
От време на време се обсъжда външният вид на участничките, та да споделя и аз непоискано мнение- знам, че е абсолютно субективно усещане, но на мен лично от всички най-много на външен вид ми харесва Мика, Елена не толкова, но при нея има някаква харизма, чар..Не мога да кажа същото за Валерия- да, симпатична е, но само толкова, не намирам никакъв чар, никакво излъчване, няма и присъствие- тя говори винаги с равен тон, с каменна физиономия и почти винаги е с притворени очи- някак физиономията й ми навява някакво чувство на досада у нея...Но, както се казва, ще видим- ако Евгени наистина е влюбен във Валерия, нищо от това няма значение.

# 1 751
Момичета и момче, гледам, че се е заформила дискусия за евентуалната победителка. Ето и моето виждане по въпроса.
Мисля, че Евгени търси жена, която го привлича, която би стояла добре до него в публичните му изяви, да е послушна и да го гледа с благоговение, както и да може да се впише в начина му на живот без претенции. За съжаление, на различни нива, не виждам нито една от трите финалистки като такава.
Валерия е миловидна и Евгени със сигурност я харесва като жена. Той не е титан на мисълта  и не знам защо масово хората мислят, че един пианист, та макар и талантлив, трябва да е много интелигентен, та той сам си каза, че понякога свири по 12 часа на ден – от къде време за придобиване на прословутата му свръх интелигентност, начетеност, ерудираност. Образован е, да, показва и някаква обща култура, но до там. Мисълта му не тече гладко, запъва се докато намери правилната дума. Въпреки това, мисля, че той осъзнава, че Валерия е далеч от неговите среди иначе би го устроила жена, за която се предполага, че е по-семпла в интелектуално отношение от него. Това и като вземем предвид фанатичните крайности на Валерия, желанието й да го променя по свой образ и подобие и избухливия характер, мисля че Евгени би спечелил в нейно лице просто една временна красива компания без потенциал за здрави и пълноценни отношения. А като му знам и на него темерутестия характер съвсем няма смисъл цялата работа и той е наясно с това.
Елена. Ах, Елена – музата, поезията, царицата с аналитичен ум, интелектуалката, бохем, хедонист и какво ли още не! Евгени не я харесва като жена, това е истината. Дори и снощи на пейката започна инстинктивно с това колко е умна, начетена, ерудирана и чак накрая се сети да смотолеви, че е нежна и красива. Там, където няма привличане още в началото, не може да се превърне насила в здрава връзка между млади хора. Като се има предвид и колко е обсебваща Елена, той би се чувствал задушен от подобна невеста и още от сега си личи, че се чувства притиснат. Тя му се обяснява в любов – неговата реакция е да й целуне безмълвно ръка. Елена също не се вписва в средата му, да, ще се напъне да изглежда интелектуалката до него, но ще си остане хипстърката бленуваща за техно партита в Берлин. Мисля и че Евгени често се губи в изказа й (то кой ли не би се изгубил дори и самата тя го прави), не може да я разбере и тук независимо дали Елена казва нещо смислено или не с цялата бутафория около изразните си средства, пак стигам до извода, че Евгени иска по-семпла жена без особени претенции.
Мика определено е много красива и той винаги започва с коментар за външността й и после добавя, че е звънлива, скромна и нежна. Би била едно красиво украшение, с което Евгени да се перчи, не е претенциозна, усмихната е, не блести и не парадира с претенции за голям интелект, а и би била послушна. На пръв поглед ми е идеална за него. Но Мика е малка за Евгени и темпераментът й изобщо не пасва на неговия,а и не се е наживяла, не е улегнала, неопитна е във всяко едно отношение и ако Евгени избере нея просто ще ограби младостта й с характера и претенциите си. Но мисля, че и той усеща, че тя е по детски наивна, неумела в любовните отношения и не на последно място не демонстрирала онова привличане, което той обича да вижда у другите две. Мисля, че за да е честно, а съм сигурна, че точно с нея той иска да е честен и почтен и да не я наранява, ще я отпрати и така е редно да постъпи ако е мъж на място.

# 1 752
Аз вече наистина не знам за коя съм...Предаването обаче е доста жестоко, ако участничките наистина имат чувства. Ергенът е длъжен да държи и баламосва до края поне две, без да издаде истинските си намерения.
Като характери сякаш повече му подхожда Елена, готова е да прави много жертви за него, вече го е издигнала на пиедестал. Това маестро и абсолют  като го каже, не знам какво ми става...Тя ще се напасне към него и към живота му, няма да иска обратното. Ако не избере нея, ми е по-кофти за нея, а не за Валерия, това показва колко е дала от себе си.
Валерия изглежда като човек, който ще мине леко през такъв финал, ако не я изберат.Тя наистина е първото му привличане и любов от пръв поглед, но мисля, че е много силен характер за него. Не вярвам, че ще сложи живота си, принципите си, кучетата на втори план. Изглежда ми самодостатъчна и трудно ще се научи веднага да прави компромиси. Сякаш е на някакъв по-ранен етап в това развитие спрямо Елена . Евгени, какъвто сръдльо се показа, това много трудно ще го преглътне. Вътрешното ми чувство е, че той все пак ще избере Валерия, защото погледът му се променя с нея. Само че не мисля, че връзката ще я бъде...

# 1 753
Хм, чета мненията за Елена и Валерия и по стара традиция пак съм наопаки на всички. Макар че стискам палци на Валерия и не харесвам Елена много-много, смятам, че Валерия е подходяща за брак и домакинство, а Елена е музата.

Първо, музите не са съпруги и историите с тях винаги са кратки и драматични, а у Елена я има тази нотка на драма и една "висяща" невъзможност. Тя е основен герой, а не поддържаща роля.

Според мен на Валерия й е вродено да е мека и грижовна. Нищо, че понавиква. Вероятно с нейния външен вид и интереси (да не вреди, да не яде месо...) й е било необходимо да изгради тази рязкост, която виждаме, за да оцелее и да отстоява границите си. Особено в света на модата. Един вид защитна реакция.  Мисля, че тя е от типа жени, които могат да станат майки на ранна възраст, да гледат 4 деца, да им бършат сополите със замах, да си играят с тях и да живеят в голям дом с много роднини (и животни, разбира се). И да навикват след тях като не си събират чорапите, ама ей така без злоба. Защо смятам, че "става" за женене ли? Защото да гледаш животни не е лесно. Особено намерени на улицата и болни. Сто процента е готвила на кучетата още от тийнейджърските години и няма да се погнуси от смяната на памперс, например.

От друга страна, на Елена й е вродено да е авантюристка, дивачка, свободен човек. Не я виждам в образа на добрата домакиня и съпруга, камо ли майка. Нея си я влече светското, културното, над-битовото. Мисля, че самата тя е много наясно с това. Оттам идва и стремежът й да се заземи. Нейните защитни механизми са други - за да не остане самотна, за да не я отхвърлят, тя е готова със зъби и нокти да се бори за партньора си и да му угажда във всичко. Става една такава мека и ласкава, готова на всичко, за да го "влюби" в себе си. Но това е до време, в момента, в който попадне в капана на брака, ще се опита да избяга и да се преоткрие за пореден път. Понеже е състезателна, може дори да се пробва да си надскочи партньора. В което няма лошо, но тя просто не е създадена за поддържаща роля и не я виждам да сменя памперси с кеф. Тя търси себеизява и ролята на музата няма да й бъде достатъчна. Може някой ден да стигне до върха, какъвто и да е той - шефка на телевизия, автор на 10 романа... А може и да не успее, но крайната й цел съвсем не е живот на село с 3 деца и Евгени.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:10 от Chupacabrita

# 1 754
От време на време се обсъжда външният вид на участничките, та да споделя и аз непоискано мнение- знам, че е абсолютно субективно усещане, но на мен лично от всички най-много на външен вид ми харесва Мика, Елена не толкова, но при нея има някаква харизма, чар..Не мога да кажа същото за Валерия- да, симпатична е, но само толкова, не намирам никакъв чар, никакво излъчване, няма и присъствие- тя говори винаги с равен тон, с каменна физиономия и почти винаги е с притворени очи- някак физиономията й ми навява някакво чувство на досада у нея...Но, както се казва, ще видим- ако Евгени наистина е влюбен във Валерия, нищо от това няма значение.
И аз съм така. Намирам Мика за много по-нежна и ефирна от Валерия, като в същото време не е заспала като нея. Също така е с много правилни черти. Онова, което не ми харесва при Мика обаче е липсата на минимална спортна култура, което с годините ще се отрази още повече на фигурата ѝ.

Всъщност, евала на Валерия за издръжливостта, която прояви при тичането с булчинаските рокли.

Общи условия

Активация на акаунт