Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 269
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 275
  • # супернатурална #

Да, това е едно от най-глупавите и омаловажаващи неща, които е казала Елена. Даже е точно обратното - точно тези, които мислиш, че няма какво да те научат, го правят. Нещо като да наричаш хората "безгласни букви" Wink  

Ако има Страшен съд или някакъв след живота - направо си е задължително Joy

Това с "безгласната  буква" беше добро. И твоето, и на Влалерия Wink
И в двата случая  не се подразних, защото нямат нищо общо с Елениното поведение. Това си говорим с приятелки. Разговорите на Валерия, Айлин и Джия, съскането между близки момичета, духовитото и хапливо коментиране на конкуренцията е част от женската дружба ( и от женската същност, няма какво да се заблуждаваме). Тук ще добавя "хем гумена, хем дървена".
От друга страна се сещам за двойката Елена-Пам, която ми напомни на Ирина-кака Лара, ако си спомняте. И "вие всички сте кауза пердута" на "къде съм аз, къде си ти". Надменни погледи, смешно навирени глави, "непоръбена", "глиганско поведение", "минотавър"...да не изброявам. И начинът, начинът по който се казват. Няма и следа от закачливост, ирония, личи си, че на самите тях не им е забавно, а тягостно и ядовито.
СлаБе, и за теб същото-не е реплика, която не бих казала на приятелки. Валерия има много приятно чувство за хумор, което, като всички чувства, не е за всеки, но на мен много ми допада. Ако имаше още едно момиче на нейната вълна, щяха да се получават забавни престрелки. "Меренето" може и да е приятно за гледане и за слушане, но Елена почти наложи своя тягостен стил и вместо да се насладим се натоварихме.
И...точно същото си помислих и аз, докато стоеше пред огледалото. Мам$@ му, как може да има жени, които само да се срешат и изглеждат като излезли от фризор.

# 1 276
Хах, по въпроса за скорпионите – аз съм скорпион, но много искам да съм лъв. Винаги съм се отнасяла с лека насмешка към зодиите, но откакто заживях с ММ, повярвах – с майка ми са родени на 08.08.

Историята на Елена с мечето от майка ѝ е много тъжна и не бива да си правим майтап с това, но все пак да изтъкна, от скорпинска гледна точка, че има и друг прочит: Отмъщението е ястие, което се сервира студено. Цяла България разбра каква ***ка е майка ѝ.

Без майтап, покрай зодията на Елена рабрах много неща за себе си. Дълги години вярвах, че съм си оправила отношенията с родителите ми, защото съм им простила, а то се оказа, че те като родители на скорпион са били мъченици Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile.
Ами тя нали уж ѝ харесва всеки пост. Ходила е до Бодрум. Явно сега двете имат добри взаимоотношения. Аз затова вчера си спестих крайно мнение.

# 1 277
Елена все държи хора около нея, които да я подкрепят. Първо беше Пам, след това Ирина. Сега, като ги няма резервен вариант Микаела. Grinning И като нададе глас Мики, така учудващо я погледна, все едно "ти пък сега какво искаш, като не си никаква конкуренция", но бързо се окопити и каза, че е след Валерия. А Ирина, милата, за нищо я нямат там. А като  влезе Микаела след басейна така започна да се радва Елена все едно тя е плувала. А как критикуваше нацелуваните Grinning За нея всичко може, важното е да докопа Генчо. Grinning

# 1 278
Елена е поканена за въпросните фотосесии, както Айлин и Пам. Започнах да се съмнявам в моделството на Валерия. Нито фирми я търсят да рекламира, нито скорошни фотосесии.

Разгледайте Инстаграма на Валерия - работила е с доста агенции, била е на много корици на списания и си личи, че е рекламирала или представяла продукти (има и доста сватбени рокли). Има и някакви доста хай-фешън с рошави вежди например, които са си откровена гавра, но... работа. А тези на Елена са еднотипни - по-скоро артистични и представят единствено самата нея.

Айлин и Пам са се снимали за каталози с дрехи. Не виждам такива при Елена.
Да,  но скорошни няма. Валерия само поства някакви смешки от предаването. Докато Елена, Пам и Айлин грабят от споходилата ги известност
 засега.
Може да има клауза по договора с предаването, че не може да рекламира нищо до края.

# 1 279
  • # супернатурална #
Това вече си е спойлер 😁

# 1 280
На какво ли не се начетох оправдаващо поведението на Айлин,непоръбената Валерия, малки били. Микаела не е ли на 22 по време на снимките? Доста по-възпитана от двете врагини е даже, не е инфантил като Полито,не е злоблива,мила е, което не значи, че няма позиция по някои теми.Второстепенен персонаж е, не я показват толкова, но далеч не беше тъповата първата им и единствена инвидуална среща, нито тя е толкова тъповата, каквато се изкарва, нито се е лендзила и излагала. Какъв опит има и пред камера, и с мъжете Микаела?
Хайде да не се закопава всяка, за да може някои други все да са пресвета, нали. За Елена устремена към дъното на Марианската падина разбирам, ама за Микаела, която не пее в хора на Валерия, не го разбирам. "Селска хубост" имала,тъпа била, беден речник имала,желе била, недодялана била, безгласна буква, циврела и т.н.
Микаела е хубаво момиче, което не съм видяла да парадира с красотата си,нито да се осланя само на нея като инструмент за свалки/предполагам може  мър-мляс и тя/самоиронизира се, чувствителна,дали го харесва е друг въпрос, да я бяха давали повече да разберем. Надявам се да се ошлайфа занапред, за нея тая някакви надежди,за другите , не.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 18:10 от Морана

# 1 281
Елена все държи хора около нея, които да я подкрепят. Първо беше Пам, след това Ирина. Сега, като ги няма резервен вариант Микаела. Grinning И като нададе глас Мики, така учудващо я погледна, все едно "ти пък сега какво искаш, като не си никаква конкуренция", но бързо се окопити и каза, че е след Валерия. А Ирина, милата, за нищо я нямат там. А като  влезе Микаела след басейна така започна да се радва Елена все едно тя е плувала. А как критикуваше нацелуваните Grinning За нея всичко може, важното е да докопа Генчо. Grinning
Според мен се преструваше, не изглеждаше искрена, някак контролиращо беше за изкопчване на информация и прикриване на нерви. Не я има за голяма конкуренция, но й е неприятно, който и да доближи Ергени. В това число сигурно и Наум Grinning

# 1 282
Аз като по-проста ще се изкажа само за тЕлото на Ленка , Шото нямам капацитет за интелекта й да говоря Joy..та то е далеч, далеч от секси...
Може да е добри кг, слаба...но е далеч от това което се нлага в израза "добре сложена".
Аз съм добре сложена и хармонична. Например.Joy
Тя не е.
Нещо в раменете не ми е ок, торса също...абе не е ок.

Туй не значи че съм ат отбора на другото моме...че тук чета за отбори некви....я съм за Тета, тя е най-Арна...

# 1 283
Хах, на мъж с височина 1.95 скъсените панталони навяват други асоциации. Евгени с неговия ръст опреденено не трябва да носи панталони с такава дължина, но спокойно можем да кажем, че това не е проблем в сравнение с руното, подаващо се изпод потника. Разбирам, че перчема на главата допринася за по-атрактивното изпълнение, допълнено от артистичното скачане по клавишите, но не разбирам за какво му е останалото окосмяване.

# 1 284
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не знам за Елена и Валерия, но за Поли вече стана очебийно
смешно-жалко, че е там не заради желанието на Ергени, а по друга линия.
Днес в работата много повече се коментираше именно това, защо седи
Поли и не им ли е малко неудобно на продуцентите така явно да я държат едва ли не до финала.
Дъно се оказА и този сезон, да идва другата седмица да се приключва с мъката.
Наесен пак ще си дърпаме косите с ИВ и Фермата Satisfied

# 1 285
  • # супернатурална #
На какво ли не се начетох оправдаващо поведението на Айлин,непоръбената Валерия, малки били. Микаела не е ли на 22 по време на снимките? Доста по-възпитана от двете врагини е даже, не е инфантил като Полито,не е злоблива,мила е, което не значи, че няма позиция по някои теми.Второстепенен персонаж е, не я показват толкова, но далеч не беше тъповата първата им и единствена инвидуална среща, нито тя е толкова тъповата, каквато се изкарва, нито се е лендзила и излагала. Какъв опит има и пред камера, и с мъжете Микаела?
Хайде да не се закопава всяка, за да може някои други все да са пресвета, нали. За Елена устремена към Марианската падина разбирам, ама за Микаела, която не свири в хора на Валерия, не го разбирам. "Селска хубост" имала,тъпа била, беден речник имала,желе била, недодялана била, безгласна буква, циврела и т.н.
Микаела е хубаво момиче, което не съм видяла да парадира с красотата си,нито да се осланя само на нея като инструмент за свалки/предполагам може  мър-мляс и тя/самоиронизира се, чувствителна,дали го харесва е друг въпрос, да я бяха давали повече да разберем. Надявам се да се ошлайфа занапред, за нея тая някакви надежди,за другите , не.

За теб непоръбена, за мен нешлифована Wink Припомнете ми този бисер от устата на Мони ли изле,е? Зашото го чух и от Пам, под формата на "ръб". Та ако Мони е поръбена, а Валерия не-това трябва да е новата дума за това да се докараш на Тутанкамьон с пластични интервенции. А ако за Пам Валерия е ръб...съжалявам, но освен за кръг като антоним, за друга дума  не се сещам. И понеже аз определих Мика като притежател на "селска хубост", но добавих, че харесвам този тип, да визуализирам кой още намирам за носител на такава

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:50 от Г. Краули

# 1 286
От друга страна, пък е приятно,че Поли остана, а не Ирина с тия сексуални намеци и апетити...Но Поли си е като Наум, чудим се за какво е там.

# 1 287
Поли поне е страхотно сладка, стрина Ирина беше много хищна, чак вулгарна.

# 1 288
Скрит текст:
Хах, по въпроса за скорпионите – аз съм скорпион, но много искам да съм лъв. Винаги съм се отнасяла с лека насмешка към зодиите, но откакто заживях с ММ, повярвах – с майка ми са родени на 08.08.

Историята на Елена с мечето от майка ѝ е много тъжна и не бива да си правим майтап с това, но все пак да изтъкна, от скорпинска гледна точка, че има и друг прочит: Отмъщението е ястие, което се сервира студено. Цяла България разбра каква ***ка е майка ѝ.

Без майтап, покрай зодията на Елена рабрах много неща за себе си. Дълги години вярвах, че съм си оправила отношенията с родителите ми, защото съм им простила, а то се оказа, че те като родители на скорпион са били мъченици Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile.
Ами тя нали уж ѝ харесва всеки пост. Ходила е до Бодрум. Явно сега двете имат добри взаимоотношения. Аз затова вчера си спестих крайно мнение.

Ха, това е интересно. Мисля си, че можеше да спести тази история с майка си или, ако е била под натиск от продуцентите, поне да я поднесе по друг начин. При всички положения е много тъжно, че е преживяла такова нещо в детството си.

# 1 289
Да, това е едно от най-глупавите и омаловажаващи неща, които е казала Елена. Даже е точно обратното - точно тези, които мислиш, че няма какво да те научат, го правят. Нещо като да наричаш хората "безгласни букви" Wink  
Ако има Страшен съд или някакъв след живота - направо си е задължително Joy

Това с "безгласната  буква" беше добро. И твоето, и на Влалерия Wink
И в двата случая  не се подразних, защото нямат нищо общо с Елениното поведение. Това си говорим с приятелки. Разговорите на Валерия, Айлин и Джия, съскането между близки момичета, духовитото и хапливо коментиране на конкуренцията е част от женската дружба ( и от женската същност, няма какво да се заблуждаваме). Тук ще добавя "хем гумена, хем дървена".

От друга страна се сещам за двойката Елена-Пам, която ми напомни на Ирина-кака Лара, ако си спомняте. И "вие всички сте кауза пердута" на "къде съм аз, къде си ти". Надменни погледи, смешно навирени глави, "непоръбена", "глиганско поведение", "минотавър"...да не изброявам. И начинът, начинът по който се казват. Няма и следа от закачливост, ирония, личи си, че на самите тях не им е забавно, а тягостно и ядовито.
СлаБе, и за теб същото-не е реплика, която не бих казала на приятелки. Валерия има много приятно чувство за хумор, което, като всички чувства, не е за всеки, но на мен много ми допада. Ако имаше още едно момиче на нейната вълна, щяха да се получават забавни престрелки. "Меренето" може и да е приятно за гледане и за слушане, но Елена почти наложи своя тягостен стил и вместо да се насладим се натоварихме.
И...точно същото си помислих и аз, докато стоеше пред огледалото. Мам$@ му, как може да има жени, които само да се срешат и изглеждат като излезли от фризор.

Ами и на Елена много добре й се получва подобно "женско говорене с приятелки", даже тя го инициира що се касае до Валерия Simple Smile В добрите стари времена... Май в подкаста на комеди клуб изговаряха реплики от разговор между Айлин, Валерия и Джия, но с различна интонация. Направо тръпки да те побият Joy

Пропуснала съм Ирина и кака Лара... Естествено, че ще им бъде тягостно и неприятно. Предполагам не всеки ден някой е наричан "дюнер" и "глиган", всичко това гарнирано с безгрижен смях на красиви момичета. Същите тези, които явно откриват ирония и закачливост и в това.

Иначе виждам проблясъци на духовитост у Валерия, харесват ми... но не ми е достатъчно.
Между другото  - Елена изглежда много по-добре когато е със всекидневен грим или без, а Валерия - макар да е красива - определено с грим е в пъти повече.

Общи условия

Активация на акаунт