Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 190
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 890
Супер! Интересно ми е дали и Мария от непоказаните ще се окаже приятна като Рая и Лия.

# 1 891
Аз не съм чула някоя да се изразява по-добре и “ в целта” от Елена.
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.
Като прочета нещо такова и започвам да се питам, аз ли не съм наред нещо, та изобщо не ги виждам тия неща??! 🤔 Всички фрази на Елена са заучени фръцкави клишета, а Валерия има спонтанен изказ и гладко течаща мисъл. И обетът и на Елена пак такъв, мноого специален, ама не ти влиза в сърцето. На писмото на Валерия не ме е срам да си призная, че се разплаках. Ураган? Боже! Прашен дявол, фиууу... и го няма.
Валерия често съм я чувала да използва клиширани фрази и лафчета (като Габи), а пък Елена си рециклира сама "умните" фрази... като изказ най-поетична беше Пам, жалко, че зае дразнеща роля в предаването и не можа да бъде оценена.

# 1 892
Мони и тя нещо се взе за голяма звезда, не може да излезе от роля .

# 1 893
Мен не ме докоснаха грам клишетата на Валерия, които се четат на всяка сватба.
Елена има индивидуалност и собствен почерк, макар да не е топ красавица.

# 1 894
Друго нещо ми направи впечатление, обаче. В едното интервю с нея беше Мони, която обвини Валерия, за изказването, че не би допуснала Евгени да застане между нея и Айлин. Коментарът ѝ беше, че не знаела, че са вкарани хомосексуални момичета. Освен всичко друго Мони ще се окаже и хомофоб.

Клишираното “толкова си може”, важи с пълна сила. Нищо, “показа”, че красивите са и умни, кликата й поддръжници я провъзгласиха за такава също и всичко е точно. Сбъркана работа беше и си остана.

# 1 895
  • софия
Рая я гледах някъде, не помня къде и ми хареса.  От нея останах с много приятно впечатление. Може би точно за това и беше изпидуркана толкова бързо. Прекалено нормална за този формат.

# 1 896
Темата в периода между четвъртък и сряда е най-натоварваща. Хайде да обсъдим някоя от другите участнички. Не Мони, Елисавета, Габи, Айлин, Джия, Пам и Ирина, ами някоя от статистките. Какво интересно научихте за тях от разни интервюта и социалните мрежи?
Аз току-що изгледах надкаста с Поли и много съм впечатлителна от нея. Изключително интелигентна, позитивна, принципна жена с добра професионална реализация и цели в живота. Много чар и доброта видях в нея. Освен това е много красива - и физически, и душевно. Надявам се скоро да си намери достойна половинка. А ако я поканят някъде за водеща, с удоволствие бих я гледала.

# 1 897
Поли беше слънчев лъч, както вече писах. И красива, и реализирана, забавна, добричка. Но много различни с Евгени, само по ръст си подхождаха и цветово, донякъде.

Мария не си я спомням, все едно не съм гледала 😳, пък не е безлична - много хубава жена е.

# 1 898
От промото видях само бащата на Мика в следващия епизод, а ми се искаше да има още бащински фигури, които да попържат малко Евгени. Някак майките ми се видяха леко притеснени от камерите, може би, което си е напълно нормално.

Стига само той е изпитвал и оценявал, да го свалят на земята.

Мисля си сега, независимо коя е избрал, освен, нейните родители и приятели вероятно гледат как той за една вечер прави хетрик от нацелунати момичета. Дали с лекота си общуват с него след това, дали му се дразнят? Grinning

# 1 899
Рая я гледах някъде, не помня къде и ми хареса.  От нея останах с много приятно впечатление. Може би точно за това и беше изпидуркана толкова бързо. Прекалено нормална за този формат.
Рая беше и моя любимка- писах когато напусна, че нейните сълзи бяха на момиче, чиито надежди бяха попарени. Тя харесваше Евгени и вярваше в чистата идея на формата. Уви, не се вмести в сценарната идея “сеир и драма” и отлетя бързо.

# 1 900
  • Някъде там...
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.
Като прочета нещо такова и започвам да се питам, аз ли не съм наред нещо, та изобщо не ги виждам тия неща??! 🤔 Всички фрази на Елена са заучени фръцкави клишета, а Валерия има спонтанен изказ и гладко течаща мисъл. И обетът и на Елена пак такъв, мноого специален, ама не ти влиза в сърцето. На писмото на Валерия не ме е срам да си призная, че се разплаках. Ураган? Боже! Прашен дявол, фиууу... и го няма.

Важното е обетът да влезе в сърцето на този, за когото е предназначен. А той не беше писан за публиката. Wink

# 1 901
Догледах интервюто на Мария и Мони при Натали. Оставам с усещането, че не се харесват особено. Също Мони изказа мнение, че ЕрГени има нужда от силна жена, която да го води, понеже е безхарактерен и да му помогне да стане от момче - мъж. Тази жена била Елена. В този момент Мария я пресече и защити Гената. Каза, че не са психолози и също така не са прекарали достатъчно време с тях, за да слагат такива оценки.

# 1 902
Ами в такъв случай Генчо е направил страшна услуга на Рая като я изпидурка в началото. Както и на още няколко свестни момичета.

# 1 903

Важното е обетът да влезе в сърцето на този, за когото е предназначен. А той не беше писан за публиката. Wink
Ами ще се увериш съвсем скоро, че не е влязъл и в сърцето на този, за който си мислиш, че е бил предназначен.

# 1 904
Едно време имаше приказка сутрин по радиото, и докато закусвах я слушах - дъвчеш, слушаш, преглъщаш и после пак, и пак, докато видиш дъното на купичката си.
Така се чувствах и с обетът на Елена.
Валерия ме просълзи с нейния, нищо, че не е за моето сърце 😃.

Общи условия

Активация на акаунт