Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 167
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 935
Извисената Света Елена провокира такъв тип коментари. Браво! 👏

# 1 936
  • София
То пък защото Елена се движи в арт средите. Движи се, да. Ама в нейната глава.

# 1 937
От инстратрама на Валерия я виждам постоянно в приюта, а не при кючеците. Литературни арт среди за Елена ? Кога? 😅 Пълна бутафория е нейното. В случая в предаването са конкурентки, макар втората да се набута сама.

# 1 938
Добрутро! Не смея да сервирам кафето, бабо Росе. Отвсякъде прехвърчат томахавки, ще ми почупят посудата.😀 Днес ще караме всеки за себе си и на лични запаси.
 Имам една чуденка. Генчо дали ще се появи изобщо по интервюта относно предаването. Покри се туй момче в дън земя. Профил заключи, размахва пръсти на подкастове. Нямам идея как вървят продажбите на концертите му, ама май той ще излезе най-голвмият губещ от цялата работа, нищо, че е сред финалистите. 😀
Пак мъжете ще излязат по-умни от нас. Много бързо се ориентират кога да се заключат. Вихрят се в подкасти, надкасти, продуценстват, пък нас са ни наврели в ъгъла ( форума) Smile

# 1 939
Вечният въпрос - коя ще избере - грозната и умна, или красивата и глупавата ?

# 1 940
Вечният въпрос - коя ще избере - грозната и умна, или красивата и глупавата ?
Често едната е съпругата му, пък другата - любовницата.

# 1 941
  • софия
А, на мен си ми е чудно в ъгълчето.  Няма опасност да ми изследват гащята под лупа, родата до девет коляно и коя вежда на къде ми е тръгнала. Генчо да беше дрънчал само на рояла, щеше да излезе мноооого по - чист от цялата история. Ама зор да вкуси всяка ергенка, да се въздигне върху емоциите и телата им. Не зная за колко си е продал душата, но ще ми е интересно да чуя добра ли е била сделката за него.

# 1 942
Съгласна съм с мнението на Clare за подмяна на реалността, занижаване на критериите и култивиране на не особено взискателна публика, която би приела за можене некадърността и би повярвала в това, което не разбира, но й е внушено, че има смисъл като в “Новите дрехи на царя”. Всъщност, какви теми я вълнуват Елена, има ли някаква цел и мисия в живота си, на които посвещава “таланта” и очевидно безкрайно многото свободно време?! Да дискредитира другите, да си повярва, че е повече от тях?! Достойно за пример и с особено хуманно значение. Мимолетна популярност с форма на телевизионен приемник.
Спонсориране и толериране на некадърност, облечена като немарливост, е вина и спрямо тези, които ще дойдат след нас.

# 1 943
От инстратрама на Валерия я виждам постоянно в приюта, а не при кючеците. Литературни арт среди за Елена ? Кога? 😅 Пълна бутафория е нейното. В случая в предаването са конкурентки, макар втората да се набута сама.
Айде, не си кривете душата. Все пак всеки прави това, за което му стигат силите. Валерия няма да седне да пише публицистика и си е намерила подходящо поприще с приюта.

# 1 944
  • софия
Tsugumi_, с първата част съм абсолютно съгласна. Но не разбирам защо се изисква от някоя влязла в тв шоу да променя света. Масово са там за нещо съвсем простичко, да променят по някакъв начин собствения си живот. А ние ги товарим с нашите очаквания и после им се сърдим, че не са ги покрили. Това  си е абсолютно наш проблем.

# 1 945
Страшни битки се водят тук за Валерия и Елена, но не разбирате ли, че те не са конкуренция една на друга, просто защото са различни нива. В реалния живот хора като тях нямат допирни точки, защото интересите са и им коренно противоположни. Нито Валерия ще влезе в литературните и арт среди, нито Елена ще иде при кючеците и салфетките.
Не е в тези среди Елена, да бъдем обективни дори в  идеализациите Yum
Разбира се, ако тези т.нар. Среди са в Търновските чалготеки или Берлинските рейв клубове, да- в арт- и литературното средище е жената, но уви- не са.
От колко изложби, класически концерти, филмови премиери или галерии в София или Пловдив се е тагнала?
Няма капацитет за тях, но виж- амбиция- колкото щеш.Yum, затова вярвам че се бори със зъби и нокти за Евгени- освен мъжът до Нея, разбира се, ще ѝ бъде и  ракета-носител.

Съгласна съм, че в реалния живот Валерия не може да е конкуренция на Елена, но не виждам и желание във Валерия да се конкурира с нея. Тя си бяга в собствена писта и изобщо не отразява Елена. Всъщност, Елена още в първата вечер е фиксирала жеста на Евгени "с чашата и нослето" и е стартирала механизма си за валидиране спрямо Валерия. Ето това препъва качествената изява на Елена- защо ѝ трябваше да се утвърждава спрямо Валерия /същото се опита да направи и с Айлин при грозния им среднощен разговор/? Защо тръгна с  омаловажаването, дискредитирането и принизяването на Валерия, а не се заяви сама с качествата си- ум, интелект, способности на писател и оратор? Сигурна съм, че щеше да има много по-голям успех.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 08:55 от ellis

# 1 946
Добрутро! Не смея да сервирам кафето, бабо Росе. Отвсякъде прехвърчат томахавки, ще ми почупят посудата.😀 Днес ще караме всеки за себе си и на лични запаси.
 Имам една чуденка. Генчо дали ще се появи изобщо по интервюта относно предаването. Покри се туй момче в дън земя. Профил заключи, размахва пръсти на подкастове. Нямам идея как вървят продажбите на концертите му, ама май той ще излезе най-голвмият губещ от цялата работа, нищо, че е сред финалистите. 😀
Добро утро и от мен, да ви е вкусно кафето! Видях реклама, че другата седмица Евгени с любимата си ще е при Цитидирис. Може би този път няма да ни излъжат.Joy

# 1 947
но ще ми е интересно да чуя добра ли е била сделката за него.
Пирови победи за Е(рг/л)ена.
А чалгата, освен в жанр музикална, е и в набедено арт/интелектуална.

Охххх, имах лош кошмар, че си правя регистрация тук и изпадам в пристъпи на логорея. Слава богу, било е кошмар. Макар че, хм, откъде е тази регистрация?

# 1 948
  • софия
но ще ми е интересно да чуя добра ли е била сделката за него.
Пирови победи за Е(рг/л)ена.
А чалгата, освен в жанр музикална, е и в набедено арт/интелектуална.

Охххх, имах лош кошмар, че си правя регистрация тук и изпадам в пристъпи на логорея. Слава богу, било е кошмар. Макар че, хм, откъде е тази регистрация?
😀😀😀
 Явно кошмарът продължава. Времето е виновно, тези дни събуждането е невъзможно.

# 1 949
Чудо голямо, ако Валерия никога не пише публицистика. Също така нито те двете, нито аз, а най-вероятно и вие няма да станем никога шампионки по стрелба с лък или хвърляне на копие. Това как точно определя човек? Всеки си е избрал в какво поприще да се съсредоточи и задълбочи.
Обаче да се пише, че в днешния свят граматиката и правописът не били показателни за грамотността на човек... Сериозно ли?! Особено когато този човек си е избрал сферата на публицистиката? А какво е показателно тогава? Наистина съм безмълвна.

Общи условия

Активация на акаунт