Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 389
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 325
И двете са хубави, айде сега. И с двете ще е наземно щастлив и всичко ще е по мед и масло. Само Мика не знам какво се пречка там…

# 2 326
Като носителка на златния медал и купата, се надявам Валерия да покаже на българските момичета, какво е любов, романтика и химия, породени от едно такова предаване. Нали за такова беше самото предаване? За съжаление, мъжка майка не пожела синът й да прилича на него, но не е късно да се случи.
Анкетите. Допадат ми. Независимо от научната им стойност.
Пожелавам на Елена любов и щастие.
Аз пък пожелавам любов и щастие на всички!
Не смятам, че Валерия или който и да е трябва да доказва нещо. Това е пародийно шоу, силно манипулирано и режисирано, за да очаквам някакви особени послания.
Гледам го за фон, безразлично ми е, кой ще е краен финалист и какво се случва след това. Не следя български инфлуенсъри, телевизионни предавания и водещи, под/надкастове и ми е безразлично, как този панаир ще бъде монетизиран от участниците. Не участвам в анкети никъде, включително и тук и край мен никой не се интересува от този формат. Пиша, когато трябва да убия времето си покрай нещо друго.
Ето, има и такива хора. Всяко таргетитане е несериозно в случая.

# 2 327
И двете са хубави, айде сега.

Да, има вътрешно красиви, и външно такива Joy

# 2 328
Елена е грозновата. Факт.
Другата е хубава.

Не съм за нито една от..трите Grinning
А аз не съм за Генчо Joy Още не мога да разбера как можаха да изберат толкова смотан ерген Grinning

На тъмно и в гръб всички стават, мир Joy

# 2 329
Ок, прави сте за себе си. Аз обаче например, гледам въпреки вече очевидния избор на Евгени, а не заради него. Явно има и други като мен, които не следят шоуто заради любовната история на Генчо и Валето. Само това показват анкетите.

Никое риалити шоу не се гледа само заради оцеляване (в сървайвър) или заради избора на ергена. Всеки гледа, за да избере участник, който му харесва. Това преди всичко е риалити формат и всички, включително Ергенчо, са влезнали за популярност, а не просто за да търсят любовта. Очевидно е, че по този критерий Елена печели, тъй като е най-популярният участник, дори над Ергена, който в предаването е на пиедестал.

# 2 330
Елена е тотално непозната за ММ и много други като него, непомирисвали това шоО Joy
Както и Валерия, Мика и сие....

# 2 331
При мен е много сложно!
По принцип харесвам хора като Валерия. Флегматични, нее^ателни. Успокояват ме и ми напомнят, че нищо в живота не е особено важно, само да сме живи и здрави. Обаче не искам тя да печели, щото с Евгени не ми харесват като двойка.
В моите очи много повече си подхожда с Елена. Хора като нея никак не харесвам. Напрягат ме. Обаче ако има някакви дивиденти от това предаване, смятам за честно да са за нея, защото тя бе подложена най-големи телевизионни гаври. Обаче не искам да е с Генчо, защото ни се струва прекалено наказание за нея.
Мика ми е нелепа и игнорирам, че е на финал. Според мен ролята на финалистка щеше да е по-подходяща за Ирина.

# 2 332
В началото, като поместиха тук снимки на Валерия, имаше едно групово ахване по това колко била красива, завеяна, мистична, забравих още какво. То епитети, хиперболи, метафори. Дори почнах да се обърквам и да се чудя на очите си ли да вярвам или на това, което чета тук.
А на бялото може ли да кажеш черно? Съвършена, непипната с нищо, нежна, природна красота. Някои жени от поправените, само могат да мечтаят за това. Нищичко не е пипано по нея. Кожа прекрасна, коса истинска без ексеншъни, зъби съвършени, носле, устни, всичко! Тя е диамант от към външен вид, такива момичета са рядкост,затова е забележителна и както видяхме Евгени на мига я забеляза.

Валерия е красива и това е факт,но чак пък диамант,съвършенство ... дрън дрън че пляс Joy
Има стотици  ,че дори и хиляди красиви и естествени момичета само в нашата малка България, та чак толкова рядко срещано не е! Ако не бяха скандалите в предаването, Валето никой нямаше да я забележи защото колкото е красива,толкова е празна от към съдържание, само красива опаковка.
 Разбирам ,че в темата е пълно със заклети фенове, но пак призовавам да не излизаме съвсем извън реалността Grinning

# 2 333
И двете са хубави, айде сега. И с двете ще е наземно щастлив и всичко ще е по мед и масло. Само Мика не знам какво се пречка там…

тя е там за красота Heart

# 2 334
Разведена е била. И му е била най-дългата връзка. Сподели какво тя правила надълго и широко, но той не каза какво той е направил за да промени нещата. Тъпичко беше.
И ме тригерна, защото моята най-голяма любов направи подобна тъпотия пред познати. Нямаме нищо общо от 13 години, но 6 години след като сме се разделили той говори някакви тъпизми на общи познати след като някой ме споменал. Еми много ме заболя. И аз го разбирам от тях после. Сега и той е с друга, аз съм с друг, тъпо ми е. Отговорих им подобаващо, но не се прави така. Може да остави рани за цял живот. По този начин, мъж или жена, може да изложи само себе си. A съм категорично сигурна, че и той, както и аз съжаляваме до ден днешен, че така се развиха нещата. Като не знаеш какво да кажеш, еми, млъкни! Изглежда човек така по-умен.

А тази майка обвързана ли е била?
Много благодаря! Този епизод съм пропуснала. Знаех, че е имал връзка с майка на две деца, но си мислех, че тя е била обвързана. Има нещо при Евгени. Това, че би простил изневяра, ме кара да си мисля, че той или е изневерявал или би изневерил.

# 2 335
Като носителка на златния медал и купата, се надявам Валерия да покаже на българските момичета, какво е любов, романтика и химия, породени от едно такова предаване. Нали за такова беше самото предаване? За съжаление, мъжка майка не пожела синът й да прилича на него, но не е късно да се случи.
Анкетите. Допадат ми. Независимо от научната им стойност.
Пожелавам на Елена любов и щастие.
Аз пък пожелавам любов и щастие на всички!
Не смятам, че Валерия или който и да е трябва да доказва нещо. Това е пародийно шоу, силно манипулирано и режисирано, за да очаквам някакви особени послания.
Гледам го за фон, безразлично ми е, кой ще е краен финалист и какво се случва след това. Не следя български инфлуенсъри, телевизионни предавания и водещи, под/надкастове и ми е безразлично, как този панаир ще бъде монетизиран от участниците. Не участвам в анкети никъде, включително и тук и край мен никой не се интересува от този формат. Пиша, когато трябва да убия времето си покрай нещо друго.
Ето, има и такива хора. Всяко таргетитане е несериозно в случая.
Не разбрах зaщо ме цитирате, но хайде.
Разбира се, че желаем всички на тези млади момичета много щастие. Да са обичани и да обичат.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:45 от Анонимен

# 2 336
Аз чакам денят след финала...Joy
С нетърпение.....че ту мъч глупости нещо ми додеяха....

# 2 337
Ирина е най-меко казано вулгарна. Тя сама минира пътя си, рекламирайки се като силно сексуална личност. Нямаше никакви шансове с този Ерген за целите на формата.
Може би Мика, ако беше една идея по-непринудена и обиграна, но тя е напълно непохватна в комуникацията с този главен герой.
Валерия би стояла добре до него за представителни цели, а и има кауза, която се посреща добре в международните среди, ако той се вижда позициониран повече там. Няма да е първата ексцентрична спътничка на някой талант. Това работи добре и за рекламата плюс благотворителни събития, активна обществена позиция. Само че не съм сигурна, каква международна кариера има Ергени и останах с противоречиви впечатления за плановете му за бъдещето.
Като цяло, във формата нямаше кой знае колко силни типажи за мен, но може би така беше по-добре.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 15:26 от Tsugumi_

# 2 338
Скрит текст:
В началото, като поместиха тук снимки на Валерия, имаше едно групово ахване по това колко била красива, завеяна, мистична, забравих още какво. То епитети, хиперболи, метафори. Дори почнах да се обърквам и да се чудя на очите си ли да вярвам или на това, което чета тук.
А на бялото може ли да кажеш черно? Съвършена, непипната с нищо, нежна, природна красота. Някои жени от поправените, само могат да мечтаят за това. Нищичко не е пипано по нея. Кожа прекрасна, коса истинска без ексеншъни, зъби съвършени, носле, устни, всичко! Тя е диамант от към външен вид, такива момичета са рядкост,затова е забележителна и както видяхме Евгени на мига я забеляза.

Валерия е красива и това е факт,но чак пък диамант,съвършенство ... дрън дрън че пляс Joy
Има стотици  ,че дори и хиляди красиви и естествени момичета само в нашата малка България, та чак толкова рядко срещано не е! Ако не бяха скандалите в предаването, Валето никой нямаше да я забележи защото колкото е красива,толкова е празна от към съдържание, само красива опаковка.
 Разбирам ,че в темата е пълно със заклети фенове, но пак призовавам да не излизаме съвсем извън реалността Grinning
Не съм съгласна, че това е факт, но те поздравявам за желанието да бъдеш обективна и да се придържаш към реалността Flowers Grapes

# 2 339
Предпочитам да беше оставил Виктория да се подвоуми още до финалната двойка, а не да я посече. Измежду Ирина, Мика, Поли, към нея виждах повече мерак . Той пък реши да я накаже за колебливостта ѝ. По-достоверна трета щеше да ми е. Ама кой ме пита мен. Може би си улесни избора между две, защото с Мика няма нищо съществено, за разлика от другите две.

Общи условия

Активация на акаунт