Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 184
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
На Елена тъкмо бяха почнали да й правят веждите по-подходящи за нейното лице и на следващия коктейл пак са потресаващо раздалечени и сочещи надолу.

# 361
  • софия
Ely Sa, не го приемай, като заяждане, но ми стана смешно и интересно. Домошарките какви работи правят и какви не? 😀

П. П. Кукушев е пуснал нов епизод. Заглавието кърти: БАНИЦА, БАНИЦА!

# 362
Фигурата на Елена не е идеална, но хармонира добре с тази на Евгени. Физически стоят чудесно един до друг.
Точно това го дъвча от сума ти време тук Joy

И Айлин, и Мика, и Валката, и Джия, че и Борянка и Ирина - уж по-яки мацки от нея и уж по-привлечен изглежда към тях, но отстрани не си подходждат, доминират с външността си над него и се принизяват по някакъв начин. На тях им трябват по-хубави мъже от Генчо Grinning

# 363
Изобщо не ги виждам да се оженят с Валерия, според мен ще го подлуди още при приготовленията за сватбата и няма да я изтърпи. Елена е по-способна да се контролира и евентуално за нея би било по-лесно да си го котка докато се стигне до сватба,но и при тях не ми вижда възможна дълга връзка.
Поли му е във френд листа,Мика пък вятър я вее ,какъв брак,какви 5 лв. От Ирина освен "апетит" и влажни погледи друго не сме видели,та така като гледам която и да избере все няма да се стигне до хепи енд.

Чак ми стана тъжно за Гената. 😂😂😂

# 364
На мен ми е жал за жената , която ще се прежали да му стане съпруга и да му роди деца. Надявам се която и да е тя ,когато и да стане това,до тогава да е укротил малко егото си,защото нищо хубаво не я чака тази жена с такъв партньор.

# 365
  • Някъде там...
Сещам се още нещо, което все забравям да напиша.
Когато Елена прекъсна срещата на Виктория с Евгени, в която тя наруши правилата, Елена реагира малко остро, а Евгени имаше доста сконфузена физиономия. На следващата среща между Евгени и Виктория, тя сподели, че се е почувствала сякаш прави нещо нередно и Генчо доста се посмути. Дали и това не е изиграло роля в обезрозяването й, как мислите?

# 366
Ооо, грам не съжалявам Евгени.

# 367
Здравейте, "Ергенки", нямате изчитане!
Не знам как да гласувам в анкетата... Определено Виктор беше по-атрактивен като външност, макар и по кифленски и до там. Иначе и двамата са ми анти в различни аспекти.
ПП: Като заговорихме и за предишния Ерген, очевидно човекът доста добре си е осребрил участието. В онзи подкаст, който бях пуснала с лунк в миналата тема става ясно, че си е направил фирма, кара Тесла и е доволен от живота. А, да, и каза, че и Ергенът в предаването не взима хонорар.
Връщам се да ви чета.

# 368
На мен ми е забавен в рекламата. 😁

# 369
Виктория в Надкаст каза, че е качила 7-8 кг в имението.

А някой видя ли ги къде са били тези килограми? 🤣😂

# 370
Ely Sa, не го приемай, като заяждане, но ми стана смешно и интересно. Домошарките какви работи правят и какви не? 😀

П. П. Кукушев е пуснал нов епизод. Заглавието кърти: БАНИЦА, БАНИЦА!
СлаБе, слабост си ми, затова ще ти отговоря, че гледам да избягвам диалог в тази тема. Joy
Голяма част от домошарите са интроверти. Предпочитат тишината и избягват публичност.
Та, ако Елена е домошарка нямаше да:
- участва в ''Ергенът''
- щеше да е по-незабележима
- нямаше да провокира с думи, дрехи, поведение
- нямаше да споделя мислите и чувствата си с останалите
- щеше да изпитва притеснение да общува, щеше да бъде по-скоро статист
На Елена и харесва да стои пред публика. Затова смятам, че не е домошарка.
За гащите няма и да споменавам. Joy

# 371
Много забавен и точен коментар на Кукушев, както винаги! Сега го гледах.

# 372
  • Някъде там...
Ох, мислех си, че това с гащите сме го надживели вече. Периодично изскачат от някъде тия гащи. Simple Smile)

Той и Генчо е интроверт, но като гледам обича да се замоизтъква и показва. Елена не е интроверт, определено.

# 373
Eлена сутиен свали и никой не забеляза, гащи та гащи, няма ли кой да поеме нова кауза 😆

# 374
А, напротив, забелязахме.

Кукушев както винаги е много забавен!

Общи условия

Активация на акаунт