Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 661
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 585
  • Галифрей
Виктор > Евгени
🍵

# 586
Аз вярвам, че Микаела е била дебела. Пълна е с комплекси характерни за дебел човек. Никога няма да се отърве от тях. Тя няма собствено мннеие, не е свикнала да се отстоява, ами да се крие като мишок и да реве. Типична реакция на неуверен човек, който няма център.

Освен това е направо като дроб, няма грам физическа култура. От епизода, когато бягаха по плажа ми беше направило впечатление колко е кекава и отпусната навсякъде. Лошео няма де, просто аз не харесвам такива тела - скини фат.

# 587
  • Пловдив
В допълнение към предишния ми постинг.
Да си Скорпион (при това със стелиум) не е лесно.
Че какъв стелиум има Елена!? Според мен данните от първа страница с наталните карти за Елена не са верни.
Верни са - има 4 планети в скорпион (слънце, меркурий , венера и плутон).
И кога е родена Елена и къде? Стелиум е минимум три големи планети в един градус или до 3 градуса една от друга и до 7 градуса когато едната е Слънце.

# 588

Нямате изчитане, някои цял ден сме работили и бързаме да наваксаме преди цирка.
Цирк "Генчев"Simple Smile

# 589
  • софия
Не ви виждам ръцетееее,  готови ли сте за циркаааа! Звероукротителят днес с камшик ли ще е или ще държи в ръка лакомства. Клоунките ще са положили достатъчно грим и маските ще са на ниво. Накрая разбира се очакваме конферасието Наум да ни приспи с поредната приказка за розата. Приятно гледане, банда!

# 590
Не знам за Елена, ама тази Мони била на 21 !
Направо припадам ! Каква ли школа е карала, каквато и да е, добре е попила. Не могат да й стъпят на малкия пръст.
Елена е победителката според мен.

# 591
Да си призная честно, досега повече четях тук, отколкото да гледам предаването.

# 592
  • София
Останах ми очите в роклята на Виктория (аз съм си сврака де, обичам лъскавко Grinning ).

# 593
Айдеее вадене пуканките да не изгорят!
Joy
Аз наистина ще си пусна едни пуканки.

# 594
  • София
Микаела трябваше просто да е красива и да мълчи. Като си отвори устата, лъсват всичките й умствени дефицити. Освен да коментира Валерия и Виктория, друго не я видях да прави. Иначе с претенции за дълбоки разговори с Генча ...

# 595
Хубавото е, че съвсем скоро няма да трябва да гледам Елена. Вероятно временно. 😑

# 596
Валерия коментира доброномарено.
Обаче Елена щом си отвори устата, започва да бълва обиди и квалификации.
Ужасна е! Angry

# 597
  • София
Ирина: "...да ни види без грим, без тези рокли, без кич..." Joy Баш!

# 598
Аз и преди питах, но май никой не ми отговори. Мика освен че е отслабнала правила ли си е пластични корекции? Rolling Eyes Любопитно ми е.

# 599
Поли си говори съвсем нормално с Валерия. Не е като покемон.
Даже е много привлекателна така.
От нерви ли се държи неадекватно на срещите и коктейлите, не знам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт