Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 483
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Елена пак посърна и пак дрънка простотии! Ужас! Защо така се излага?

# 796
Елена: Мисля, че Валерия най -малко от момичетата, се бори за неговото внимание ( нещо такова).

Да, защото няма нужда. 😆 Да си го кажем.

# 797
И ако тя спечели, посланието от предаването ще е чудно за младите момичета.

# 798
Елена превъртя играта !

# 799
Ха ха, ситуацията е "питам и отговор не искам". Елена счита, че чувствата идват по заслуги, тъжно.
И това ако не е тормоз, седнали съдийките от двете ѝ страни и копкат ли копкат.

# 800
Стигнах и до спането гола... Нека сега върнем всички разговори за това каква е Айлин и колко не се държи на положение. Grinning Значи, не съм някаква моралистка и пресвета дева, но такива моменти са ми супер криндж. Някакси има по-деликатни и женствени начини да разтопиш един мъж от това да му изплескваш периодично я директно боски, я твърдения в стил "Спя гола", "Ти желаеш ли ме както мъж жена" и прочие.

По коментарите ви усещам, че съм до никъде. Grinning

# 801
Елена към Валерия - Jolene, Jolene, please don't take my man.

# 802
Елена с поредна заявка за "Абсолюта". Съвсем превъртя това момиче.

# 803
  • # супернатурална #
Елена се опитва да направи дисекция на привличането

# 804
Eлена, емпатът и състрадателната, пак изкара злобата. Тази жена май и на един нормален коктейл не може да се зарадва без да създаде конфликт.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 22:38 от Tsugumi_

# 805
[Ох, Елена спяла гола! Остана ли нещо не споделено?
Кога й идва.

Помислих си го, но това е грубо.
Напротив, това е практично. Гената в прав текст им обясни, че иска деца и няма време за разтакаване. Направо да хващат календара, учебника по биология и да планират.

# 806
Еми какво е виновна Валето, че не е било необходимо да се бори не мога да разбера. Много изперка Елена напоследък.

# 807
Елена е патетична в опитите си вечно да уязвява жени извън кръга ѝ. Сякаш някой ѝ е виновен, че е меко казано неприятна за гледане, а за слушане да не говорим.

# 808
Туй е заради пропуснатите десетина страници, ако не ги затрият ще имаш възможност да се насладиш. 😀

Жалко тогава, мнението ми се основава на предишните няколко дни, в които четях активно. През тях най-много ме впечатли епитета “уродлив” по адрес на бащата на Валерия. Аз не съм видяла никого от семействата, ще видя тези на финалистките евентуално.

Ах, пак почна драмата. Чак изправяне и ръкомахане. Елена за какво всъщност държи сега сметка на Валерия? Някой може ли да обясни? Много е щастлива и пак пощи, рови и човърка.

# 809
  • На Изток от Рая
Елена да не е яла отровни гъби на барбекюто, съвсем превъртя това момиче, сама се навива.

Общи условия

Активация на акаунт