Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 380
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 900
Аз не съм против Мика в никакъв случай. Само против Елена. Нейното е нетърпимо.

Фен клубът на Валерия толкова се е запенил против Елена, че не забелязва как Микаела им измества любимката.
Дали пък това и не е целта на продукцията чрез този разговор?! Thinking

# 901
  • София
Аз - о, ужас - никак не се впечатлявам от приказките на Елена, свикнала съм ѝ. Не съм загубила ума и дума, спокойно.

Все с нещо трябва да запълват времето, да седят и да се гледат ли? Между другото беше ми интересно Ирина да разказва за Молдова, щеше да е хубаво повече такива разговори да има, по-добре от постоянни разпри.

Само дето докато фаворитките се изясняват, третият печели.

# 902
Оффф тази Елена, просто не знае кога да спре. Развали хубавия епизод. Валерия обаче добре я кълве. Като две кокошки са двете, ко ко ко, ко ко ко

# 903
  • here and now
На валерия и ГЪЛЪБИТЕ и са тема Табу-това момиче въобще знае ли въобще от Зоология=признавам си много ми е постна и неука....дъбнишкия и манталитет ми идва в повече....та друго да попитам..Къде е майката на валерия в нейния живот и защо не я споменава.....имам голямо инфо за тази и нищо не е вярно от това в което и се прехласвате....например чета тук ,че я определяте за Световна моделка...ми не е....светът не е България-Япония...това е като едно време...един българин бил на междънародно състезание /ТУРЦИЯ-РУМЪНИЯ-СЪРБИЯ / И НИ ГО ПРЕДСТАВЯХА по тЕлевизията като световен състезател-а'де цирка ми идва в повече.
Ами сподели де....

# 904
Охх, едноо и същооо от Елена, но важното е, че Ергени прави каквото Валерия му каже,веднага! Както си го научиш куч.. Генчо де.

# 905
Ето заради такива изпълнения се чудя как Елена има толкова много почитатели.

Явно има много жени, които действат по нейния начин и се асоциират с нея. Това е единственото обяснение за мен за масовото харесване на такова психопатско поведение. Леко е плашещо.
Аз пък считам, че просто всички се понапиха и затова така се разплямпаха, завихриха безмислени спорове и хилене до уши като Поли и Мика например.
А може и бая да им шушнат в ухото какво да приказват.
А той пък милинкият спял с тениска. Ами и чорапки може да си обуе, особено пък като си легне с жена (гола при това).

# 906
  • София
Ох, развалиха хубавата серия с тия спорове и кудкудякане. И в темата се пренесе...
Кое, й беше хубавото - толкова смешно беше всичко, Елена жалка както винаги, Генчо - с постоянното превъзнасяне на всяка, как искал този момент да не свършва, винаги да я виждал така...с всяка му е супер да говори, с всяка се разбира чудесно, а днес и той ДЪЛБОЧИНИ открил в локвата...

# 907
Eвгени много грубо пренебрегна писмото на Валерия. Надявам се да не тръгне да му се моли и да му се влачи в краката.
Елена мен разтрепера от екрана, ако бях там, не знам как щях да я изтрая.

# 908
Не съм по зодиите, ама това последното наддумване беше много скорпионско.

# 909
  • Бургас
Пууу, от кога го чакахме тоя скок в басейна! 🤣

# 910
  • софия
Туй е заради пропуснатите десетина страници, ако не ги затрият ще имаш възможност да се насладиш. 😀

Жалко тогава, мнението ми се основава на предишните няколко дни, в които четях активно. През тях най-много ме впечатли епитета “уродлив” по адрес на бащата на Валерия. Аз не съм видяла никого от семействата, ще видя тези на финалистките евентуално.

Ах, пак почна драмата. Чак изправяне и ръкомахане. Елена за какво всъщност държи сега сметка на Валерия? Някой може ли да обясни? Много е щастлива и пак пощи, рови и човърка.
Съгласна съм с теб, много грозни нападки имаше и срещу двете. През цялото време. Последните дни тези, към Валерия взеха превес. На мен ми е неприятно да чета подобни неща за която и да е.
 Ох, този скок с басейна си го представях толкова спонтанен и романтичен, а то какво стана. Все пак се радвам за Мика. Тъкмо, когато и писна да е трета цигулка се случва това.  И един път да съм съгласна с Генчо. Много точно я описа "звънлива". Много ми харесва това момиче.

# 911
Предния Ергенин никога не би натрапвал идеята си, че видиш ли, сега вечерта трябва да скачаме в басейна.
То момичето схванато, оправдава се, отказва, абе насила хубост
Много грозен момент, каквато и романтична музика да пускат

# 912
Това за гълъбите за сватби си е гадна индустрия, наистина често са за еднократна употреба.

Мика е готина, защо да не се забавлява. Реално заслужава по-добра партия от Генчо.
Подпис: тийм Валерия

# 913
Еее, тая Микаела голямо пищене, голямо лигавене...

# 914
Аз не мога да повярвам, че след цял ден среща с Прекрасний и толкова емоции, дълбочини, подаръци и чудеса, тя ПАК агресира така остро срещу Валерия, която от дни, може би седмици почти няма контакт с Генчо извън коктейлите. Вече не вярвам, че Елена има чувства към него. Според мен най-силното й чувство е острата фиксация към Валя.

Да си имаме уважението ей! И аз съм скорпион, но такова чудо ме напряга даже само да го гледам, камо ли да участвам.

Общи условия

Активация на акаунт