Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 808
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 135
На няколко пъти се спомена в постовете, че Валерия имала дългове покрай каузата си. Това е обичайно за доброволците, които се грижат за бездомни животни. Познавам много такива. В същото време Валерия качва снимки с предизвикателно облекло от един от най-скъпите хотели във Виена. Нещо нещата с дълговете и луксозния живот не ми се вързват.

# 136
В Елена не ми харесва изключителната несигурност и неувереност, която би следвало да е само спомен на 32-33 г, на колкото е тя. Тя се превръща в комплекси, които се избиват навън като постоянен тормоз над околните (омаловажаване на техните мигове и чувства, 1001 въпроса и постоянно търсене на валидация) и като неистов страх, че може с някое действие да загуби този приказен мъж с главно М и може би дори главно Ж. Това я прави едновременно неприятна компания и несигурен приятел (винаги ще ти забие нож в гърба, ако й изнася и нищо, което правиш не е достатъчно добро особено, ако е в нейната сфера), и голяма филмарка, която при най-малкото отдръпване от Избрания скача да реве, да се обяснява, да се жалва и извинява за неща, за които не би трябвало да се извинява.
В нея ми харесва, че все пак умее да се изразява и може на моменти да бъде забавна. Когато не е хапливо и злобно, е приятно.

# 137
Елена изобщо не я намирам за покорна.
Напротив. Тя би го съсипала в реалния живот. В нея виждам свръхамбиция и би преминала и през трупове, за да постигне целта си. А именно да влезе в тези среди, където смята, че принадлежи. Тя би слушала Генчо, докато няма избор. Върже ли го веднъж, ще обърне палачинката и ще му разкаже играта.Grinning

За нейно огромно нещастие, каквато е вътрешно, такава е и външно. Затова и е много трудно да излъже някой качествен мъж и и се налага да преследва като маниачка.

# 138
Моят проблем е, че се вързах да гледам този сезон заради пуснатите по различни канали въдици, че този път шоуто е истинско и има любовна история. Понеже вече ясно се очерта финалът, явно "истинската" любовна история е на Валето и Генчо. А за мен изобщо не е такава - никаква химия не усещам между тях, имаха двете най-скучни срещи в сезона, друг им писа любовните писма, искри не прехвърчат между двамата, нямат и никакви допирни точки в общуването. Най-многото, което мога да кажа за техните отношения е, че той я харесва измежду останалите, а тя е щастлива да бъде най-харесвана и победителка, която натрива носове. Момиче като Валето не ми е интересна с нищо, щеше да е чист миманс и с нищо да не изпъкне - поредната хубавица на диванчето, ако не беше мижавият интерес на ергена към нея. Друго ми се искаше да видя и несъстоялата се връзка между Александра и Виктор беше несравнимо по-романтична.  Яд ме е на себе си, че не си спазих заричането да не гледам втори сезон, но поне го избутахме този и мъката скоро ще се свършва.

# 139
  • # супернатурална #
Добре де, ами ако никой от другите не ни дразни на този етап толкова, колкото Елена съвсем безплатно? Като дадат екранно време на Ирина и тя си го отнася. Виждам, че Ви се иска подкрепата към Валерия да не е по убеждение, даже не вярвате, че някой би го направил "без пари".

Някой по-напред беше писал, че Елена и Валерия са двете страни на една монета. За мен те са две монети-едната фалшива, друга истинска. За да различиш добрия фалшификат трябва да го сравниш с оригинала. Но да, съгласна съм, че може да се подходи и по-фино към "разпознаването". За в бъдеще ще се опитам да пускам по два отделни поста, в слупай, че едната ме дразни, а другата ми харесва.

# 140
На няколко пъти се спомена в постовете, че Валерия имала дългове покрай каузата си. Това е обичайно за доброволците, които се грижат за бездомни животни. Познавам много такива. В същото време Валерия качва снимки с предизвикателно облекло от един от най-скъпите хотели във Виена. Нещо нещата с дълговете и луксозния живот не ми се вързват.
Може Евгени да я е завел. Simple Smile

# 141
  • # супернатурална #
Може Евгени да я е завел. Simple Smile
Ох, мислех да не отговарям, но..
Щом познавате много доброволци, трябва да знаете, че те предлагат труда и времето си безплатно. Никой(освен вас по отношение на Валерия)не очаква от тях да са новите богомили, които ще загърбят всяка човешка суета и ще раздадат и последното си петаче.

# 142
Ноли, тя развива бизнес в някаква мулти левъл маркетинг компания и сигурно от там се финансира.

# 143
Пирамида ли си е направила? 😂

# 144
Пирамида ли си е направила? 😂

Едва ли тя е направила, но се писа тук преди време коя е фирмата, а и тя каза в шоуто, че има трети бизнес, за който не била споменавала.

# 145
най-логично ми е извън предаването да търси Елена, проблемът е, че не го усещам Евгени да бъде свързан и обвързан, с когото и да е, все още, а това води до несигурност у другия, който ще изисква повече и ще се опита да се налага, а той от своя страна да се свива и бяга…
Не ми харесва този човек:) не гласувах и за онзи измамник, Виктор, който покри Мария и разигра поредния пошъл спектакъл….
От известно време изпитвам само симпатия към момичетата и се радвам, че финала на тази просотия наближава Simple Smile
честити празници на патерица и благодаря за корицата, която ми резонира прекрасно на слънчевото настроение ❤

# 146
Да, наистина щях да съм безкрайно щастлива, ако всички харесваха Валерия, защото са част от продукцията. Животът ми щеше да се изпълни със смисъл.
А сега по-сериозно. Смятам, че има подставени лица, защото Валерия не е масово харесвана, както се е очаквало. На всички ни е ясно, че тя е победителката, но едитът й съвсем не е в толкова положителна светлина, както се очакваше след победата на Капитонова, или поне така го виждат доста голяма част от зрителите. Затова трябва и малка манипулация чрез мнения тук и в СМ. От позната знам, че и на част от старите участнички им е било казано да подкрепят нея в интервютата си.
Добре де, ами ако никой от другите не ни дразни на този етап толкова, колкото Елена съвсем безплатно? Като дадат екранно време на Ирина и тя си го отнася. Виждам, че Ви се иска подкрепата към Валерия да не е по убеждение, даже не вярвате, че някой би го направил "без пари".

Някой по-напред беше писал, че Елена и Валерия са двете страни на една монета. За мен те са две монети-едната фалшива, друга истинска. За да различиш добрия фалшификат трябва да го сравниш с оригинала. Но да, съгласна съм, че може да се подходи и по-фино към "разпознаването". За в бъдеще ще се опитам да пускам по два отделни поста, в слупай, че едната ме дразни, а другата ми харесва.

# 147

Какво не ти се връзва? Дължи пари на клиники ,не на държавата, със сигурност има уговорки с клиниките ,как мислите ,че се покриват  лечението за бездомните кучета?

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 12:36 от Candy_girl

# 148
  • # супернатурална #
Ами сигурно има и подставени лица. Никак не е трудно да се разоознаят. Обикновено са регистрирани преди няколко месеца, или нямат други интереси във форума освен "телевизия" Wink
Валерия все повече набира сила. Дали не е, защото е едно младо, естествено, реализирано и самоуважаващо се момиче? Не знам, не знам 😁
Да, наистина щях да съм безкрайно щастлива, ако всички харесваха Валерия, защото са част от продукцията. Животът ми щеше да се изпълни със смисъл.
А сега по-сериозно. Смятам, че има подставени лица, защото Валерия не е масово харесвана, както се е очаквало. На всички ни е ясно, че тя е победителката, но едитът й съвсем не е в толкова положителна светлина, както се очакваше след победата на Капитонова, или поне така го виждат доста голяма част от зрителите. Затова трябва и малка манипулация чрез мнения тук и в СМ. От позната знам, че и на част от старите участнички им е било казано да подкрепят нея в интервютата си.

# 149
За да имаш дългове и да помагаш на животните, трябва самият ти да живееш като бездомно куче, за да ти помагат със средства и да ти повярват ли?
Дали правите разлика между личен живот и отдаденост на нещо? Хората, основали фондации за това и онова, трябва в тяхна чест да се принизят до просяци, за да са адекватни на това, за което се борят? Ами това е... нелепо, меко казано! Освен че е много глупаво възприемане на нещата.
По принцип съм съгласна, че е лицемерно да искаш пари от хората и да качваш лъскаво съдържание в Инстаграм, но Виена не е Маями и нощувките в Амбасадор не са чааак толкова скъпи, особено ако е само една. С 200-300 лева няма да си покрие дълговете, не са хиляди левове.

Общи условия

Активация на акаунт