Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 650
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 510
Ам че, Елена в синхроните го играе, че е над нещата и е на порядъци по-симпатична от реалните ситуации, в които като види Валерия започва като питбул да я напада (горкото пинчерче Simple Smile).

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 14:21 от LadyCharming

# 511
  • Разпиляна във въображението
Елена побутва момичетата към пейката в два варианта - заедно да прекъснат срещата на Валерия с Евгени и после тя да говори с него /Ирина помежду им като безгласна буква/ или някоя самостоятелно да отиде и да прекъсне срещата на Ергена с която и да е, но ако е на Валерия ще е супер. Само как хвана едно момиче да се разхождат под дъжда и наблюдаваха прегръдката на Джия с него. Бе смешно и малко жалко.

# 512
В повечето случаи заядливите въпроси от момичетата сме ги чували преди това под формата на мъдрости от устата на Елена.

# 513
Най-много ми хареса анализът в кухнята след тройната среща.😬
Елена да си взима Евгени и да му дърдори ден и нощ. Това ще бъде прекрасно наказание за него. А нея малко я съжалявам, но пък такава борба заслужава да се увенчае с успех.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:12 от Alucard

# 514
Сега чух промото, Елена пита Валерия ''дали щеше да се бориш, ако не беше обсипана с всичкото това внимание.. Но ето пак...защо Елена мисли, че любовта и вниманието, (към жена особено второто), трябва да идва по заслуги?

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:08 от T.Valcheva

# 515
Аз не се паля, така ли изглежда 😄 Значии, представяйте си ме с физиономията на Валката всеки път като постна мнение, със същият ентусиазъм като на синхроните ѝ.
Първа среща, първа целувка пред вратата, после народната топка.От там насетне започват да дават Елена по-често. Тя прекъсва Валерия на пейкинга на коктейла, казва, че първата целувка е налична,после на Пам казва, че има чувството, че Валерия ще ѝ забие жило в гърба ако може, била с миловидно излъчване, но държала много козове, начина, по който се опитала да я отстреля. Валерия пред дружки споделя, че щяло да си проличи, че Генчо нямал желание да  целунне Елена, ако се опита да го млясне/вечерта на коктейла/От тези епизоди започва разрива между двете май.
Хич не се смееше Валерия като я прасна в гърба и хич не се държи високомерно от началото, аПсурд.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:10 от Морана

# 516
Освен ако промото не ме е подвело, ми изглежда, че Мика и към двете фаворитки изразява раздразнение от незачитане на останалите като конкурентки.
Хронологията я свързвам само с това, кога Евгени е показал специалното си отношение към едната и после към другата. От момента, в който са се почувствали по-предпочитани и с реален шанс да им се получи връзка с него, са изразявали надмощието си и помежду си, и към останалите. Негативни примери и за двете мога да дам, но пък нали са искрени. То не е рицарски турнир. Шоу на Радо Тушев е.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 14:59 от Mama xxl

# 517
Попадна ми и на мен промото днес - кои мислите ще бъдат трите финалистки? Аз лично подозирам, че ще са Валерия, Елена и Мика.

# 518
Освен ако промото не ме е подвело, ми изглежда, че Мика и към двете фаворитки изразява раздразнение от незачитане на останалите като конкурентки.
И вечните им разправии. Сигурно да били доста досадни. 😁

# 519
Мика пък и тя  за какво точно се пали Grinning 3 месеца подпира дивана,събуди се последните 2-3 епизода и сега го играе сърдита, че основните претендентки са две. Ми две ще са ,другите бяха в ролята на фикус през повечето време.
П.п. не съм гледала промото,само си разсъждавам по писаното от вас.

# 520
Аз не се паля, така ли изглежда 😄 Значии, представяйте си ме с физиономията на Валката всеки път като постна мнение, със същият ентусиазъм като на синхроните ѝ.
Скрит текст:
Първа среща, първа целувка пред вратата, после народната топка.От там насетне започват да дават Елена по-често. Тя прекъсва Валерия на пейкинга на коктейла, казва, че първата целувка е налична,после на Пам казва, че има чувството, че Валерия ще ѝ забие жило в гърба ако може, била с миловидно излъчване, но държала много козове, начина, по който се опитала да я отстреля. Валерия пред дружки споделя, че щяло да си проличи, че Генчо нямал желание да я целунне ако се опита да го млясне/вечерта на коктейла/От тези епизоди започва разрива между двете май.
Хич не се смееше Валерия като я прасна в гърба и хич не се държи високомерно от началото, аПсурд.

Ахаха, и аз съм така, героите са уморени Sweat Smile Вместо да се вълнуваме още повече на финала, то...

# 521
Leona_, така е и това потвърждава впечатлението ми, че претенциите почват с проява на внимание и надъхване от Евгени. Даже Борянка, иначе кротка, на партито в студа на басейна подмяташе зад гърба на Виктория, че ще грабне винкела 🙂

# 522
Гената можеше да се спре на Райа. Спокойна жена, наживяла се, не философства, хубава е, няма против да пътува. 🤷

# 523
На това парти и аз се издразних, а Евгени не ми е обръщал внимание Grinning Виктория съвсем целенасочено му вися на врата почти през цялата им среща,като често поглеждаше към останалите момичета стоящи зад тях. Това си беше чиста провокация от иначе така скромната и мила Вики,че нали някой тук скоро ни обеждаваше колко била скромна горката тя Grinning

# 524
  • София
Сега чух промото, Елена пита Валерия ''дали щеше да се бориш, ако не беше обсипана с всичкото това внимание.. Но ето пак...защо Елена мисли, че любовта и вниманието (към жена особено второто) трябва да идва по заслуги?

На мен ми е болно това... е не, ще се боря за някой, който не ми обръща внимание... освен, че е липса на уважение към мен, това го броя за преследване към него.

Между другото, обикновено хората, които като деца не са получавали любов и внимание от родителите си, каквото и да са правели, все не е било достатъчно или са били постоянно сравнявани с други, израстват с убеждението, че постоянно трябва да се борят за да бъдат обичани, да се доказват, да са най-добрите. Много е болно това и заради това ме отблъскват подобни примери. Затова и не искам Елена да "спечели", защото това захранва всички тези нездравословни модели. Иначе, с оглед на наградата, печалбата повече отива на "загуба", и от тая гледна точка, предпочитам Елена да я "грабне" Joy

Общи условия

Активация на акаунт