Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 680
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 525
От излезлите моми Лия, Джия и Виктория вече имат връзки, първата даже е сгодена. Виктория в надкаста обясняваше, че вайбът от предаването бил силен и дал отражение навън да се обвърже.

# 526
Нито Ерген "Много мило' нито Ерген
 " Поглед Индийски сериал" стават за нещо.. Но за такъв формат и реклами са подходящи много .. егоцентрични, самовлюбени, суетни, напудрени интриганти

# 527
  • # супернатурална #
Цялото държание на Валето е неприятно,дразнещо, простовато и глуповато. Тя не казва нищо съществено, имаше един епизод където вените щяха да й пръснат от злоба.
Нека си пие дъждовната вода и пасе трева, да си кротува там. 😄  

Синхроните ми се виждат не нужди ама айде трябва да има коментари от тяхна страна. Всички са уморени и им се спи. Не знам как издържат толкова много време. Доста пият. Сигурно спят само по 3 часа.
Играта в това предаване ми се вижда ацки изтощителна.

Да, ацки е дразнеща, не може ли да се задоволи с трева и вода, ми тръгнала за любов да се бори. Опа, тя не се бори, за нея се борят. Още по-дразнещо.

# 528
Все се заричам, че няма да пиша за Елена, но не се търпи нейното. Дали щяла Валерия да се бори, ако нямала толкова внимание. Тази нападка добронамерена ли е, емпатична ли е, интелигентна ли е или си е чисто и просто злобна проява ? Елена като не получаваше дълго време никакво внимание, въпреки че правеше какви ли не еквилибристики, за да го получи, защо се бори толкова упорито ? Това е поредният й язвителен въпрос, който няма верен отговор. Каквото и да отвърне Валерия, ще даде нов повод на Елена за нападение. Жалка работа.

Някой притежава ли или поне виждал ли е на живо обувки от марката, която Елена рекламираше ?  Няколко пъти прочетох тук за цената им и се шокирах, толкова ли са качествени ? Питам защото съм малко маниачка на тема обувки, но тази марка ми е непозната, повечето модели са ми грозновати, та ми стана интересно защо са толкова скъпи. Ако са висококачествени това би обяснило цената, но от снимките не мога да преценя дали е така.

# 529
Добри са обувките. Не се купуват на редовната им цена. Много инфлуенсъри имат винаги код за -50%.

# 530
В България ги произвеждат , преди бяха на доста по-ниски цени , но мисля , че вече се цели и в извън нашия пазар.  Като цяло непрекъснато има код за намаление от разни инфлуенсъри.
Не съм имала техни обувки , но приятелки са доволни .  На редовна цена не бих взела .

# 531
  • Галифрей
Днес кой ще отпадне? Имам  чувството,че ще е Мика и утре Поли.

# 532
Все се заричам, че няма да пиша за Елена, но не се търпи нейното. Дали щяла Валерия да се бори, ако нямала толкова внимание. Тази нападка добронамерена ли е, емпатична ли е, интелигентна ли е или си е чисто и просто злобна проява ? Елена като не получаваше дълго време никакво внимание, въпреки че правеше какви ли не еквилибристики, за да го получи, защо се бори толкова упорито ? Това е поредният й язвителен въпрос, който няма верен отговор. Каквото и да отвърне Валерия, ще даде нов повод на Елена за нападение. Жалка работа.

Някой притежава ли или поне виждал ли е на живо обувки от марката, която Елена рекламираше ?  Няколко пъти прочетох тук за цената им и се шокирах, толкова ли са качествени ? Питам защото съм малко маниачка на тема обувки, но тази марка ми е непозната, повечето модели са ми грозновати, та ми стана интересно защо са толкова скъпи. Ако са висококачествени това би обяснило цената, но от снимките не мога да преценя дали е така.

Eдна от най-дразнещите черти в нея за мен. Все да те човърка, пита, дразни. Като не и отговориш, продължава да дълбае; като и отговориш язвително, си от лош по-лош.
А коя е тя, че да продължава да дава оценки на чуждите емоции, душевност, чувства, заслуги, остава един въпрос без отговор.

# 533
Днес е време на Поли да си ходи.

# 534
Да, Поли тръгва най-накрая.

# 535
Еее, кой ще ги маже с ЦиКатридина?! 😂

# 536
  • Галифрей
Тя Поли доста се задържа чак почти на финала а дори нямаше среща с него и не бяха целували. Изненадвам се. Сладка ми е и забавна, няма кой знае каква роля там.
Оф тъпо че накрая ще останат ония двете.

# 537
Хайде пак започна мачът Елена-Валерия, не разбрахте ли вече, че този мач е свирен още преди да започне, особено с тоя ерген.Joy
Евгени ще се зарадва накрая да се смирите и да се помирите. Joy
Няма никакво значение коя е по-хубава, по-умна, колко точно интелигентна, с каква форма вежди, с колко скъпи обувки и с колко нови гащи. Това явно само вас ви вълнува и хвърляте повече сили и страст от влюбените гълъбчета вътре.Joy Единството важно е, с коя говори на един език и коя му импонира като чувствителност и страст. Който искаше да види, видя, другите да дарят по 5 лева за приюта на Валерия, като искат да я зарадват с нещо.Sunglasses
И тъй като ми писна с тоя Ницше, с него лягам, с него ставам Joy, да предложим и друг философ за разнообразие. И то съвсем по темата Ергенът, и в подкрепа на предишните ми постове за любовта, егото и струва ли си да се отдадеш на друг човек. А защо не и в подкрепа на Елена и смелите, които дръзват да го направят:

От всички форми на предпазливостта, предпазливостта в любовта вероятно е най-фатална за истинското щастие.
                Бъртранд Ръсел

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:42 от Съзерцание

# 538
  • софия
Еее, кой ще ги маже с ЦиКатридина?! 😂
Вече само Цикатиридис. 😀

# 539
Цялото държание на Валето е неприятно,дразнещо, простовато и глуповато. Тя не казва нищо съществено, имаше един епизод където вените щяха да й пръснат от злоба.
Нека си пие дъждовната вода и пасе трева, да си кротува там. 😄  

Синхроните ми се виждат не нужди ама айде трябва да има коментари от тяхна страна. Всички са уморени и им се спи. Не знам как издържат толкова много време. Доста пият. Сигурно спят само по 3 часа.
Играта в това предаване ми се вижда ацки изтощителна.

Да, ацки е дразнеща, не може ли да се задоволи с трева и вода, ми тръгнала за любов да се бори. Опа, тя не се бори, за нея се борят. Още по-дразнещо.

Кой се бори за нея, аз като гледам ще изяде някой вътре само Евгени да и обърне повече внимание. Не виждам да се борят за нея.

Общи условия

Активация на акаунт