Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 638
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 645
Капитонова нямаше ли подобна среща в миналия сезон?

# 646
Не видях на Ирина какво й направиха? Защото изглежда като нищо Grinning

# 647
  • София
Радвам се за Елена, обаче трите разкрасени са доста прецакани според мен... Мислят си, че Евгени ги чака.

# 648
Поли ме убива. Сладко е до един момент, но тя като булдозер преминава границата на симпатичното.

Надявам се срещата на рождения ден на Елена да се получи добре.

# 649
Не видях на Ирина какво й направиха? Защото изглежда като нищо Grinning
Опи и направиха.

# 650
Обещавам като дава пръстена на Валето да дудна през цялото време и да отровя радостта на всички Joy
Това няма да се случи. Но ако стане, настроението би било като на погребение. Поне моето.

# 651
Твърдо нье за потничетата на Евгени!

# 652
Аз съм назад от вас пак. Grinning Но само като видях, че е Елена и обмислям да превъртя до коктейла. Grinning Не ми се гледа чак такава дълбочина, предпочитам вечер за разтуха по-повърхностни забавления.

Не, поправям се, Поли си заслужава. Grinning

# 653
Ети без сутиен и неглиже. Изглежда почти красива, но Генчо много рунтав ми идва. 😬

# 654
Това с фризьора сякаш беше за Поли, да й оправят косата като реванш, че й свършва почивката. Само нея боядисаха, другите по един сешоар.

# 655
Радвам се за Елена, обаче трите разкрасени са доста прецакани според мен... Мислят си, че Евгени ги чака.
Ммм, да 😂😂😂

Тази среща засега върви добре, защото Елена не говори много.

# 656
Ха ха, хитрец е Евгени. Прическа за част от момичетата като награда и в същото време среща с Елена.

# 657
  • На Изток от Рая
Мале, Гената как се е накиприл с потника с мускулите и космите.

# 658
Сега им е паднало някоя да забегне с фризьора!

# 659
Много ме напряга това вечно подхилкване на Елена! И ми е адски досадно това момиче, но все пак аз не съм толкова дълбока! 😉

Общи условия

Активация на акаунт