Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 567
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 690
Не мога да повярвам, че Льони е с дрехи🤭 По-скучно не можаха ли да го измислят. А смехът й,....
смехът й простооо.....🤮🤮🤮 ме кара да изгася тв😅🤣😂

# 691
  • Разпиляна във въображението
Много грозно изказване на Елена за карикатурата с Валерия, както и реакцията на Евгени.....

Двамата се заслужават един друг. Какъв е сега този злобен коментар на Елена? Омаловажаване...

# 692
  • Монреал
Наказателната акция срещу Валерия продължава…
Вече много личи резултата на финала, мдааа

# 693
  • София
Е да не я е рисувала Валерия тая карикатура, та толкова се възмущавате?! Ми смотана беше, та и Валерия не се хареса особено.

# 694
За Поли, Ирина и Мика - фризьор.
За Елена друсане в прахта.
Усещам, че десертът ще е за Валерия.

А дано!
Тя е наказана, където не иска да дои кози Joy

# 695
  • Варна
Много грозно изказване на Елена за карикатурата с Валерия, както и реакцията на Евгени.....

Двамата се заслужават един друг. Какъв е сега този злобен коментар на Елена? Омаловажаване...

Дълбок!

Ужасна жена е тази, който ще интектуалец да ми обяснява. Чувам и слушам с ушите си...

лято, какво значение има кой я е рисувал? Въпросът е отношението към срещата на другата.

# 696
  • софия
Ехаа, даже не съм се надявала да гледам с усмивка епизода, а то взе, че стана. Дано не омажат до края нещата и дебилщините да не вземат превес.

# 697
Вкарайте малко чувство за хумор, девойки 😎😎😎

# 698
Аз вече вярвам, че ще взима Елена, йей! В смисъл дори да е спечелила Валерия като изгледа докрай епизодите, ще го направи на веганска мусака. И Еленка ще се появи да го спаси и прибере. Simple Smile)

# 699
Генчо хубаво е нарисувал веждите!

# 700
Какво наказание? Напротив. Валерия е пощадена, че не е с Генчо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
  • Варна
Вкарайте малко чувство за хумор, девойки 😎😎😎

Жена съм, нямам какво да вкарвам, съжалявам!

# 702
Генчо скопосал скицата, Елена прилича на сурикат на нея.

# 703
  • София
Напоследък е или като ПРИШЕЛЕЦЪТ(извънземно), или като КРАВАРКАТА в левият ъгъл

КОЛИЕТО, вечно на една страна.

Ох, Елена, какво става с тези вежди на синхроните ? Не съм ги виждала по-рано през сезона, освен в последните епизоди, но направо не мога да се фокусирам върху това какво казва.

# 704
  • Разпиляна във въображението
Шок и ужас - до Валерия куче, в скута - книга!

Общи условия

Активация на акаунт