Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 476
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 705
  • # супернатурална #
На Елена така и трака ченето на бъгито, че не можеше да говори. И да продума-не може да се чуе. Сценаристите са пожалили Евгени.
Абе не е ли странно, моделката да говори по-правилен български от редакторката? Съсипаха я тая държава 😁

# 706
Ехаа, даже не съм се надявала да гледам с усмивка епизода, а то взе, че стана. Дано не омажат до края нещата и дебилщините да не вземат превес.
Ох и аз съм се нахилила като тиква. Дотук много приятно вървят нещата 🙂

# 707
Валето, горкото, най-прецакано. Остана без прическа.

# 708
Промяна в Ирина и Мика не виждам в косите.Само на Поли.

# 709
Откъде се взе кучето??

# 710
Валето пак включи злобата с тоя утешителен подарък. Вече 3 месеца не мога да си обясня как може да изглежда толкова нежна и като си отвори устата да прецаква хубавото впечатление

# 711
  • Разпиляна във въображението
Валето, горкото, най-прецакано. Остана без прическа.

Тя не мисли така. Иринка пак злобее, милата, не може да се въздържи. Валерия само им се усмихва. Не успяват да я разклатят и това е.

Кучето си е там. Имаше кадри как Валерия и Айлин играят с него.

# 712
Оф, да му имам идеите за празнуване, ама пък Елена щом е в хабитата си...
По-подходяща е за Генчева, а и Генчо доста се е настроил, но вътрешно убедена съм, че ще излезе с Валерия.

# 713
Пак са облякли Елена като барбарон🤭🤭Генчо много приказлив днес, на финала😂

# 714
Къде ли е скрил розата ,сигурно между чушките.

# 715
Чудя се на Елена аутфита, тоз резедавия ансамбъл и той ли е на Гущерова? Трябва да си уволни дизайнерите, кофти дреха е.

# 716
  • София
Похвалвам Валерия, галеше кучето..Blush

Ох, извинявам се, ама това барбекю само с чушки и гъбки ли е ? Grinning

# 717
Валето пак включи злобата с тоя утешителен подарък. Вече 3 месеца не мога да си обясня как може да изглежда толкова нежна и като си отвори устата да прецаква хубавото впечатление
Е, поне при Елена както изглежда, такива и неща излизат от устата и по адрес на Валерия - грозни.
Хихи, видях веждите в синхрона, епични са!

# 718
Ама и Валерия не си поплюва. Не го приемала като романтична среща излизането на Евгени и Елена. Яко се хапят и двете, ама така и трябва. Силни характери, не се дават.

# 719
  • София
Елена пак с нелеп гащеризон и още по-нелепи обувки. И пак гримаси и ръкомахане, голямо театралничене, голямо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт