Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 350
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 780
Аплодисменти за сравнението на Поли с покемон. Голям смях падна 😃
Елена има много хамстерска физиономия, Валката без грим не ми е много хубава.
Мика е флегма, Ирина с голямо лице, но пък е запомняща се.

# 781
[Ох, Елена спяла гола! Остана ли нещо не споделено?
Кога й идва.

# 782
  • софия
Сега пускам, хванах три минути от срещата.
Прескочих десетте страници обсъждане в темата, трите минути ми бяха цу фийл (ето, и аз говоря езици Grinning )

Тийм Валерия, лагер Вегани&Кучета или както е разделението, мога само да кажа “евала!”, понеже не видях мнения да се характеризира Елена и да ѝ се приписват грозни епитети, нито да ѝ се прави личностна характеристика на база семейната обстановка, в която е отрасла.
Туй е заради пропуснатите десетина страници, ако не ги затрият ще имаш възможност да се насладиш. 😀

# 783
Друго си е да си поговорят как обича да спи гола. Това са стари, изтъркани трикове, но ....
Просто намек, че търси мъж който може да плаща големи сметки за парно.
Ха, точно, но той едва ли ще се досети за намека.🤣

# 784
  • Варна
Еее, бива ли да пропуснете да ни уведомите кой каква тоалетна хартия ползва? Ароматизирана или не?

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:24 от scalestone

# 785
  • София
Историята с мечето наистина беше тъжна.

Иначе много скучна среща. Евгени не пожела да направи компромис и да направи за Елена месо на скарата. На пейката Елена го гледа почти налудно. Много са ми натоварващи нейните приказки.

# 786
  • Разпиляна във въображението
[Ох, Елена спяла гола! Остана ли нещо не споделено?
Кога й идва.

Помислих си го, но това е грубо.

# 787
Сега пускам, хванах три минути от срещата.
Прескочих десетте страници обсъждане в темата, трите минути ми бяха цу фийл (ето, и аз говоря езици Grinning )

Така ли Свят, не предполагах. 😂

# 788
  • София
Искам всяка следваща среща да е с Елена. Толкова не съм се забавлявала никога в темата. А и възмездие за Евгени 😁
Голяма забава и Гената като отвори ТОРБАТА с лъжите - ТОЙ измислил това с рисуването, той подготвил всичко, даже и на стрелбище ходил да стреля и се сетил на Елена за рожденият ден - много плоско и като сценарий и като изпълнение.
 А да, той довел и фризьора от България, че много важно Ирина, Поли и Мика, да са боядисани!

# 789
"Удари греда" с тази тениска. Ха ха ха
Не съм се смяла така скоро.

# 790
И аз видях слушалката. Grinning

# 791
Хаха, а пък той спял по тениска, грубиян !
 Очаквах Ирина да го кара по учебника на Кобилкина, пък то - Ети.

# 792
Викна Валерия да я погушка, нямаше нужда от разговор.
Елена прекалява с внушенията, хубаво би било и тя да помълчи и покаже повече женственост. Настоятелното повтаряне на едно и също и отнемането на мъжката роля обикновено не дават добър краен резултат. Според мен наистина се насочва към нея, но почва тя да предобря. Отново.
А, ето откъде идва и идеята за носовете.

# 793
Ох, коктейлът е отново ,,Хай"- уиски с кисела краставичка....

# 794
Елена и латекса ще извади, за да сбъдне мокрите сънища на Генчо. 50+ нюанса сиво...

Общи условия

Активация на акаунт