Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 473
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 840
  • here and now
Валерия се изказа много мъдро по отношение на очакванията.
Има плюс от мен.

# 841
За Елена друга алтернатива не съществува освен победата?!Това звучи обезпокоително.

# 842
Много са сладки двамата с Мика, но тя непрекъснато носи някаква тъга, а любов по съжаление никак не е романтично.

# 843
Любовта не работи така. Понякога се влюбваш от все сърце в някого без значение какво прави и какво говори. Любовта не се "заслужава". Доверие, уважение, някои компромиси се "заслужават". Но любовта - никога.

Не съм виждала все още щастлива двойка, в която единия напъва, бори се, натиска, лази, влачи се след другия и се моли, прехвърля била и планини, носи води от кладенци и тн, и тн.

# 844
Мика разказа ли нещо на диванчето,изпуснах.

# 845
Предпочитам Мика да спечели, ако наградата не беше Евгени, разбира се. На Валерия не ѝ трябва победа. Елена и Ирина не искам да коментирам.

# 846
  • Варна
Защо Ирина днес ми изглежда както лелка..?

# 847
живяла бедно,събирала жълти стотинки,но добре,че мама се омъжи за грък та да стана човек,но въпреки всичко,ще уча децата си на бедност,но нещо се размина с всичко,когато не се е изучила от жълти стотинки и не е обиколила света от бедност,.....благодарение на гърка тя е това,което е.....да попитам,къде е българския и баща.....

# 848
Много са сладки двамата с Мика, но тя непрекъснато носи някаква тъга, а любов по съжаление никак не е романтично.
О, меланхоличните момичета всъщност често са много сладки за обичане, падат си по тях. При нея е някак симпатично , не е натоварваща, едва ли някой ще се привърже по линията съжаление и емпатия, а не заради самата нея. 😊

# 849
Микито набра много точки рязко със семейните откровения и амбициите ѝ за как ще бъде нейното семейство в бъдеще.

# 850
Елена играе роля и е вкарана в тоя формат да има интрига. Иначе такава нямаше да има и съвсем нямаше да се гледа. Явно ще падне от високо, за да го има УАУ ефекта при победата на Валето.
Вече съм 100% убедена Smiley

# 851
Елена говори по зададен сценарий.
Собственият ѝ. Опитва се да демотивира съперничката. Голям цирк ще е, след като е хвърлила толкова сили да елиминира Валерия, Мика да грабне победата.

# 852
Срещата на Елена беше хубава. Бих я предпочела пред яхти и басейни.
Разговорът после беше излишен, май са монтирали нещо за да покажат контраст с наивитета и нежността на Микаела.
Все повече си мисля, че може и тя да спечели - доброто, невинно момиче, а не нахаканата и крайната скандалджийка.
(Не виждам така Елена и Валерия, така виждам внушението от продукцията през последните епизоди.)

# 853
Любовта не работи така. Понякога се влюбваш от все сърце в някого без значение какво прави и какво говори. Любовта не се "заслужава". Доверие, уважение, някои компромиси се "заслужават". Но любовта - никога.

Не съм виждала все още щастлива двойка, в която единия напъва, бори се, натиска, лази, влачи се след другия и се моли, прехвърля била и планини, носи води от кладенци и тн, и тн.
Тук съм напълно съгласна

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 22:57 от KatyaS

# 854
Микито набра много точки рязко със семейните откровения и амбициите ѝ за как ще бъде нейното семейство в бъдеще.
А, ето, Nighthwolf също потвърждава хипотезата ми. Плюс, че има някаква искреност и непринуденост у нея, с която очарова. Само да смени тона на цвета на косата, това е моя лична молба, не е нужно да сте съгласни. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт