Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 593
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 915
Мълчите, тийм "Елена"! Фаворитката ви изкрейзи напълно. Нещо в нейна защита да скалъпите? От дълбочината на емпатичната и душа извря катран. Дайте да и намерим мъж, че ме е страх за менталното и здраве.

Призована съм да "скалъпя". Не знам колко пъти повторих, когато съм писала за нея досега, че е Елена е противоречива. Трили са ме като писах, че хем я харесвам, хем на моменти не я понасям. Тази вечер отново е ходещо противоречие - страхотна на индивидуалната среща и трудна за понасяне на коктейла.
Иначе вие тук спретнахте вакханалия от неприязън към нея, трудно ми е да чета, но това, разбира се, си е мой проблем. Еnjoy!

# 916
  • Някъде там...
Очаквах нещо спонтанно за този скок, а то... разочарование.

# 917
Мика говори адски дразнещо.

# 918
На Гената му е все тая, гледа абсолютно всички с еднакво мокър поглед.

# 919
Eлена наистина ли ръкопляска, смее се и вика "уауууу, много яко, много готино, браво, Мика!"?!
Наистина?! След всичко, което избълва по булката и шаферките за целувките?

# 920
Коя ше кикнат Simple Smile

# 921
Сериозно, Поли медицинското лице на формата ли е, защото иначе не мога да си обясня как не им е неудобно да я държат.. Тя дори не се прикрива, че е там на почивка

# 922
В началото си мислех, че Валерия е семпла. Това момиче ми се издига все повече и повече в очите. Отстоява позицията си и то изобщо не зле. Макар и с не особено богат речник има бърз ум и реагира доста адекватно, изненадвайки не рядко Елена. И осмеляващо се да ѝ се противопоставя и да влиза в спор с начетената, но клиширана "интелектуалка".

По-семпъл, скучен, безинтересен човек от Мика скоро не съм виждала. Лигава, търсеща внимание чрез съжаление.

# 923
  • София
Хора, това трябва да е сценарий. Не успях да се накарам да гледам днешния епизод, играят като в "Съдби на кръстопът". Елена здраво е прегърнала ролята си и затова е толкова натоварваща. Ако все пак се харесат с Евгени, да се вземат. Валерия простее с нейното "густо", но поне не се вживява толкова. Като цяло сезонът се проточи много и беше грешка, че от самото начало проследяват само оста Валерия-Елена, защото тя бързо се изчерпа, а Евгени не е на висота, за да поддържа зрителски интерес.

# 924
Аз не мога да повярвам, че след цял ден среща с Прекрасний и толкова емоции, дълбочини, подаръци и чудеса, тя ПАК агресира така остро срещу Валерия, която от дни, може би седмици почти няма контакт с Генчо извън коктейлите.
Какви седмици, нали имаше наскоро индивидуална среща в Гърция цял ден?

# 925
  • Варна
Мълчите, тийм "Елена"! Фаворитката ви изкрейзи напълно. Нещо в нейна защита да скалъпите? От дълбочината на емпатичната и душа извря катран. Дайте да и намерим мъж, че ме е страх за менталното и здраве.
Подготвят финала, на който да се изкефите на разбитото сърце на "дуднещата, противна женица".

# 926
Валерия да връща розата и да им го оставя тоз Ергенин на останалите. Честно казано ми е жал за избраницата, която и да е тя.

# 927
  • here and now
В следващия сезон да скачат с дрехите.

# 928
Утре чакаме офанзива от Елена към Мика с какво е заслужила такова внимание без усилия Joy
А Микаела последните епизоди много прилича на пияна.

# 929
Започвам да мисля, че Поли е шпионин под прикритие.

Общи условия

Активация на акаунт