Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 367
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Поли- победител. Очаквания обрат/ разврат . Радвам се, че и този път магията и на духче от дъгата проработи. Smiley

# 976
Поли мами, трябва да бъде санкционирана. Вози се гратис цял сезон. 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

# 977
Този водевил завърши с емблемата на Уолт Дисни, тяхна марка ли е? Ако да, то всичко е ясно. Joy

# 978
Бих се изкефила, ако Поли победи накрая!
И аз, тя заслужава🤣🤣🤣🤣🤣

# 979
Някой може ли да сподели защо тази статистка Поли остава до финала? Нито е имала срещи с Женчо, нито каквото и да било. Човек на продукцията ли е? Логика няма!!!

# 980
Благодарение на Новините научих кой ерген предпочитам. 😂

# 981
  • Галифрей
Изненадах се,че Ирина си тръгна. Накрая другата седмица Поли ще спечели евала. 🥤❤

# 982
Симфония от две ноти е тоя сезон.

# 983
  • Вестерос
Гледам на запис
Какъв е този другарски съд на Валерия.. Ленчето и Ирина пак прекаляват. 🤦

Какво била заслужила Валерия. Защо трябва да заслужиш любов и да заслужиш привличане 🙄🙄🙄

# 984
Най-гадното е, че Елена съвсем целенасочено и умишлено действа.
Тя и на Мика й каза, че я има за съперница, само че не искала да я подлага на това, което търпи Валерия.
И кое му е гадното?
Цинизмът в думите на Елена.

Ама какъв цинизъм? Честно, открито! Така стоят нещата, но който му харесва.

# 985
  • София
Фен клубът на Валерия толкова се е запенил против Елена, че не забелязва как Микаела им измества любимката.
Дали пък това и не е целта на продукцията чрез този разговор?! Thinking
ИЗМЕСТВА!? че да не е първата и единствената, с която се заиграва. Вече какво и да направи е ясно, че запълва време и изпълнява нареждания. Самата Мика, няма големи заслуги - цял сезон, беше декор.

# 986
  • Пловдив
За мен е истинска загадка инфантилното Поли защо е още там. Видимо е, че нито тя, нито той са привлечени един към друг.  Освен нескончаема логорея, истеричен смях друго не е показала. Едиственото ми обяснение е, че е връзкарка и затова я бутат напред.
В мен се заражда обоснованото предположение, че Поли или е сестра на Евгени или братовчедка и е там, за да е Троянски кон сред момичетата. Друго обяснение нямам. Държат се точно като братче и сестриче.

# 987
Изглежда все едно най-много смс-и за оставане в имението получава Поли.

# 988
Фен клубът на Валерия толкова се е запенил против Елена, че не забелязва как Микаела им измества любимката.
Дали пък това и не е целта на продукцията чрез този разговор?! Thinking
Интересното е, че и Елена толкова се е запенила против Валерия, че не забелязва как ергенът грабна Микаела и ходиха на нощно плуване, докато тя размахваше пръст как Валерия била неуважителна към тях, понеже му печели вниманието. И после изръкопляска на Микаела,

# 989
  • София
Днес все едно гледах човек, излязъл от лудницата. Елена просто тотално изплиска легена. И то след като беше на среща с Евгени, на която видно си пракара добре. Тази жена, ако не играе роля, наистина трябва да потърси помощ. Тъжно ми стана, когато разказваше за майка си, явно наистина й се е отразило. Но това не е оправдание. Не е оправдание да тормози другите и да ги подлага на неспирна инквизиция. Валерия все повече я уважавам, че не само понася, но и запазва невиждано самообладание. Александра миналата година за много по-малко ревеше всеки епизод.

И хора, просто не е нормално, да смяташ, че за любовта трябва да се бориш със зъби и нокти и можеш да си я заслужиш. Не е нормално да смяташ, че някой, който получава любов, може да не я е заслужил достатъчно. Това са отровни модели. Тръпки ме побиват. Ако тази жена спечели, посланието ще е тотално грешно и отровно.

Сцената, в която се изправи, въздигна се над Валерия като някакво древно зло и я чукна по-нослето с чашата, просто тръпки ме побиха. Толкова едвам здържана злоба имаше в нея в тоя момент. Просто не е добре тази жена за мен.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 23:44 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт