Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 380
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 005
Забелязахте ли, че Генчо и Валерия  изчерпаха скромния запас от общи теми и сега просто няма за какво да си говорят.
Ми не е лесно след като Генчо въобще не участва в разговора.
И Валката не участва 😂

# 1 006
Микаела не харесва Евгени, затова Елена не я усеща като конкуренция.
Ирина да ѝ беше казала, че заема мястото на Райа, да речем. Ааа, момент, същото важеше и за Ирина.

# 1 007
  • Варна
Скрит текст:
Микаела не харесва Евгени, затова Елена не я усеща като конкуренция.
Как стигна до това прозрение?
Харесвам я и я наблюдавам. Грам привличане няма към него. Един личен въпрос не му е задала. Просто не я интересува.

# 1 008
Сетих се  защо е оставил Поли, ами една по-малко за целуване. Като глъдка свеж въздух му е на момчето. А и като я пусне във фризьорския салон няма и да се сети за него.🙂😀🙃

# 1 009
  • София
Елена усети, че Мика може да й обърне гръб, и затова беше фейк радостта на завръщането й. Като гледам как всеки отговор на разпита й на Валерия за писмата я пронизваше в сърцето, изобщо не смятам, че и на 1% се е зарадвала. Поне си призна, че тормози Валерия - Мика й била близка, и не искала да я "подлага" на същото. Ужас.

# 1 010
  • Leeds, UK
На мен взе да ми се струва, че Валерия е по-емпатийна към хората отколкото е Елена. 👀

# 1 011
  • София
Между другото, на Елена гримът в следващия епизод изглежда наистина добре. А веждите, не знам дали умишлено са направени така, но са прекалено раздалечени. Ако им оправи вътрешните линии, много ще й се подобри лицето.

# 1 012
Някой знае ли, кое е произведението, което Евгени изсвири на пианото този епизод?

# 1 013
"Безгласната буква" Микаела ще е трета, ако Полито е трета, ще си помисля, че държи Генчо с някакви компромати, някакъв там обрив е видяла, съмнителен такъв и затова не иска да го пипа даже.

# 1 014
  • Разпиляна във въображението
Най-добре ще е да се вземат с Поли Simple Smile

Да ги нямаме такива. Елена ще го вземе. Не той нея, тя него Simple Smile

# 1 015
Не знам за друго, ама това с Поли си е подигравка със зрителя. Нищо против самото момиче не искам да кажа, но да я държат до този момент без да са показали каквото и да е позитивно в отношенията им с Евгени е странно решение. На този етап наистина трябваше да са останали само тези, с които има нещо. И с Ирина доста се забавиха, де.

# 1 016
Не знам за вас, мили гледащи, но ако някой чуе отстрани коментарите в къщи когато гледаме епизодите, ще реши, че сме най-големите хейтъри... Този сезон за друго освен за подигравка не става.

# 1 017
  • София
В този епизод Евгени разкри ли нещо ново за себе си?

# 1 018

Сцената, в която се изправи, въздигна се над Валерия като някакво древно зло и я чукна по-нослето с чашата, просто тръпки ме побиха. Толкова едвам здържана злоба имаше в нея в тоя момент. Просто не е добре тази жена за мен.
И аз вдигнах веждите в тоя момент. Вече очаквах да я залее с алкохол като в миналия сезон.

Има си специфична форма на веждите за всяко лице. Една добра козметичка, която прави микроблейдинг и микропигментация знае правилните пропорции и размери и ги очертава. После попълва по тях. Иначе стават грозни. Аз наскоро си правих и се бях подготвила за разни пробни форми и да избирам, но на място се оказа, че няма такива - всеки си има идеална форма и тя се спазва.

# 1 019
Мълчите, тийм "Елена"! Фаворитката ви изкрейзи напълно. Нещо в нейна защита да скалъпите? От дълбочината на емпатичната и душа извря катран. Дайте да и намерим мъж, че ме е страх за менталното и здраве.
Мълчим , защото вие си направихте темата своя и я обсебихте. Две три потребителки не само постоянно пишат през ред , тяхно право е , но и без груби или дори непремерени думи към Вал или тях  докладват. Пишете си и се удивлявайте на "активния речник на Вал" , опиянявайте се от размислите си ( без опоненти или дори друг поглед към излъчваните кадри ) , които са изразени с най-премерените думи.
Ех най-после някой да го отрази този факт. Евала правя на умението ви да гледате епизод, четете темата и пишете едновременно.
Много ми хареса срещата подарък за рождения ден на Елена. Тази отвратителна жена заради която тук се изписват страници. Която така хубаво подчерта всички качества на Валето. Не само предаването изнесе, но и темата в бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт