Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 406
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой знае ли, кое е произведението, което Евгени изсвири на пианото този епизод?

Шопен - Chopin Nocturne 20 in C sharp minor,   или още като Cis mall го изписват

# 1 051
  • София
Вече имам чувството, че всеки си проектира вътрешния свят върху героините от екрана. Каква злост и жлъч, какъв потрес, не знам... Най-обикновен разговор между конкурентки.

# 1 052
Пожелавам си самообладанието и контрол на емоциите като на Валерия!
Недей. Мони много добре успяваше да я провокира да вика като махленка.

Това бяха някакви момичешки препирни. Дращеха се и тя избухна за някакви глупости…

Обаче, на тези психоатаки на Елена да устоява, това за мен е завиден самоконтрол!
Напротив, онова на Мони си бяха чисти обиди, адресирани директно.
По-скоро между Елена и Валерия са като момичешки препирни за момчето, което харесват, без да влагат лични обиди и прегъщайки се после.
А дали Валерия и Мони се прегърнаха, а?

# 1 053
Поли, освен че не е била на индивидуална среща, не ѝ се е налагало да му се обяснява в любов. Спаси се и от целувките. Определено мина между капките.
Полито знае що е то простият херпес и как трябва да бичиш с ацикловир. 😁

# 1 054
Ау горката Валерия. И аз не знам как устоява на цялата помия, която се излива върху нея.По- добре да я канонизират.

# 1 055
Всеки епизод си казвам, че Елена е стигнала дъното, но всеки път ме изненадва и успява да достигне ново дъно.

Кое наричате дъно? Това, че си позволява да е открита и пряма? Че предизвиква и Валерия да бъде такава? За какво друго да си говори с нея, освен по единствения въпрос, който ги свързва. Те двете общи теми за разговор нямат, ако не сте разбрали. Много си е точно поведението на Елена; харесва го този мъж и иска да се бори за него. Така е откакто свят светува.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 07:43 от bubanka

# 1 056
A трябва ли да си говорят? Като нямаш да кажеш нещо хубаво, нали е по-добре да замълчиш? Според самата Елена даже.

На Елена не ѝ е проблемът, че тя се бори, а че Валерия не се и е получила даром вниманието, за което тя се пъне да получи. Да се сърдиш на някого заради това е все едно да се сърдиш, че един има сини очи, а друг не.

# 1 057
Искрено пожелавам на Елена да спечели ергена. Така е фиксирана в тази победа, че не ми се гледа загубата ѝ. Пък и за Евгени ще е полезно, макар и малко късно да разбере, че понякога совите не са това, което са.
Валерия има доста трезва преценка и въпреки, че го отрича, сигурно вътрешно е приела, че може и да загуби. Времето е пред нея, ще си намери момче със сходни хранителни навици и пристрастия, вместо да се бори с вятърни мелници.
За съжаление, финалът на предаването едва ли следва моят сценарий.

# 1 058
  • София

Ергенът - Епизод 24, Сезон 2 (10.05.2023)

# 1 059
  • Варна
JoyВъобще нямаше да викам. Тя само да ме докосне с чашата пък така щях да я тръшна на масата за кафе, че и Айлин ще ми завиди.
Joy Представих си го цветно...
Аз пък съм по-скоро Валерия - даже тона на гласа ми пада с една октава ако някой ме провокира.
Ама при мен е професионално изкривяване.

# 1 060
  • София
И екипът ще ги остави да седят и да си мълчат!?

# 1 061
  • софия
Пропуснала съм въпросът защо не пишем тийм Елена.
 Аз лично не писах, защото се наслаждавах на всеки момент от срещата им. А и не изпитвам потребност да я защитавам, за нещо в което е обвинявана, а самата аз не го виждам в нея. Чуждо мнение нямам желание да променям, смисъл също не намирам.

# 1 062
  • Вестерос
Любовта не работи така. Понякога се влюбваш от все сърце в някого без значение какво прави и какво говори. Любовта не се "заслужава". Доверие, уважение, някои компромиси се "заслужават". Но любовта - никога.

Не съм виждала все още щастлива двойка, в която единия напъва, бори се, натиска, лази, влачи се след другия и се моли, прехвърля била и планини, носи води от кладенци и тн, и тн.
Аз съм виждала, тогава другият е просто примирил се. Но такива връзки изкарват макс пет години, докато не дойде нещо друго на хоризонта за примирилия се.

# 1 063
Относно поредната невероятна среща на Евгени и Елена. След барбекюто аз отново видях предимно монолог. Някои от вас все обяснявт, че Валерия и Генчо нямат много какво да си кажат, пък на срещите между Ети и Гената не било така. Ами някак е еднопосочно. Евгени отговаря с по дума-две, за да не обиди Елена и това е. Той самият не обича да говори.

# 1 064
  • София
Всеки епизод си казвам, че Елена е стигнала дъното, но всеки път ме изненадва и успява да достигне ново дъно.

Кое наричате дъно? Това, че си позволява да е открита и пряма? Че предизвиква и Валерия да бъде такава? За какво друго да си говори с нея, освен по единствения въпрос, който ги свързва. Те двете общи теми за разговор нямат, ако не сте разбрали. Много си е точно поведението на Елена; харесва го този мъж и иска да се бори за него. Така е откакто свят светува. Нещо неясно?

Тя Елена нали нямаше какво да си каже с Валерия? Пък само я преследва да я разпитва? Отровно е поведението й. Иска да уязвява, да тормози, да злепоставя. Но днес се тресеше при всяка дума на Валерия за близостта им с Евгени. От толкова опити да тормози Валерия, нарани себе си.

Общи условия

Активация на акаунт