Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 527
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 200
Поли цял сезон е в ролята на третото храстче, с чат-пат духовити вметки. Напълно нелогично присъствие.

Предаването не е конкурс за красота. А красотата не е само мерки и теглилки, повече е в пропорциите и е съвсем субективно усещане.
За мен най-красиво лице има Мика, най-красиво тяло - Айлин.
Финалът ми става все по-безинтересен с тия режисирани обрати. Какво ще стане след финала е по-интересно.

# 1 201

И когато Елена показа жеста с чашата от първия коктейл, се видя много агресия към Валерия.

Така засили ръката си с чашата, че помислих, че ще и разбие носа... то бива злоба и завист, но чак пък толкова...
Успех на Ергени, който си бил патил от ревнива приятелка…. Елена ще яхне метлата и не знам себе си или него ще побърка първо с тези негови турнета. И разбира се с класическото вкарване на вина “аз толкова се борих за теб, сега ти откажи after party-то след концерта заради мен”.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:57 от Linda*kiss

# 1 202
  • Някъде там...
в какви детайли и с какви подробности всичко следи и запомня Елена, чак настръхнах Laughing
Е, като Евгени. Понякога се чудя как се издържа с човек, който постоянно те тества и гледа под лупа и анализира всяка твоя дума и действие. Тежък характер ми изглежда ергенът.

# 1 203
В последните епизоди се опитват да ни накарат да си мислим, че Елена ще спечели което е доста интересно. Хубаво е да има интрига, а не като в първия сезон където беше ясно че няма да е Дениз. Елена също така наистина е като обсебена от Валерия. Мика така ги описваше как все едно никой друг не съществува като си говорят, че звучеше все едно те двете са се влюбили 😀

# 1 204
От 11... коментара под последната публикация на Елена вече останаха само 6... трие яко. Но вече махна и обидните за Валерия поне.

# 1 205
Много неприятно поведение на Елена.Един вид, той може и да те е харесал, но аз ви прекъсвах срещите, подслушвах ви, унижавах се  и си го отвоювах, затова сега се махни от пътя ми. А Валерия просто е още малка и неопитна, затова понякога реагира твърде рязко и крайно. Ако имаше десетината години опит на Елена щеше да се държи по друг начин. Аз я харесвам повече най- вече, заради мисията й, а и в моя живот не съм срещала човек, който да се грижи за животните и да се окаже лош.

# 1 206
Ако продукцията реши да омаскари Валерия, ще ѝ изкара кирливите ризи без да  им мигне окото. Понеже я гласят за победителка нормално да излезе, че е жертва на нахалната, манипулативна Елена.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 14:11 от Anvelope

# 1 207
Касапници не ми се гледат (е, ще гледам де, само мрънкам). А колкото по-малко хора остават, между които е Елена, толкова повече теренът ще заприличва на кървава сцена от Kill Bill и ще хвърчат мозъци (метафорично). И най-вече мозъка на тази, която Елена би възприела за най-сериозна конкуренция, а за момента все още това е Валерия. Тя, завалийката, беше една от малкото, дето не са там непременно да драпат, по-скоро за забавление, пък той си я хареса много рано и оттам жална ѝ майка. И майка ѝ няма да я познае накрая и тя сама няма да се познае. Ще ѝ трябват сигурно месеци да се възстановява психически после. Сега дотам се оплете, че уж сама да доказва колко е драпала, след като това е една от малкото ѝ силни карти - че поначало не е драпала, че той си я взе сам. Е, тя после попрескочи някои правила, но беше повече по инстинкт, отколкото организирано стратегическо драпане. Ама то Елена ѝ приложи Том Сойер тактики - ще боядисваш тази ограда и ще ти харесва да я боядисваш. Докажи, че си драпала, иначе не си "достойна". Глупости на търкалета. Елена е софист от класа, на който е най-добре да не се връзваш и хич да не се оплиташ да ѝ отговаряш, ама Валка няма никакъв шанс да намери вярната посока. Като животинче в капан е хваната вече от над месец и резецът се затяга все повече в костта. До края ще стане толкова черна и лоша, толкова долна и противна, че сама да не смее да се погледне после и да се отврати от себе си. Най-добре да кръстят предаването "Разводът", защото поначало е това. Доколкото се ориентирам и сезон 1 е нещо подобно. Един мъж си харесва сравнително рано някоя и после цял сезон гледаме как тя става персона нон грата под напора на останалите, щото то какво друго би могло да се случи изобщо.

И така се стига до извода, че винаги някоя CEO-тип алфа мъжкарка фелдмаршалка с организиран стратегически безмилостен ум ще печели такива формати, като Капитонката и като Елена. Защото форматът не е 30х (А + Б) и да се види къде има най-добро пасване, а е стадото срещу Пастира (даже и гледат човекът да е на 33 някъде, по възможност да мяза на Jesus). Съответно едно вълче в стадото винаги ще спечели и ще си тръгне с пастира, след като поизяде някоя и друга благоверна овчица. То просто няма какво друго да стане.

Иначе ако Евегни търсеше истински емпатична жена, която би се раздала за него и е достатъчно задълбочена и сериозна да му създаде домашен уют, без да изисква много жертви от него, по-скоро да си беше взел Бубето или Вики. Ама ги изтърва и сега да си се оправя с тия фурии дивни диви, дето ще има да му късат нервите. Може пък и това да е по-добрият вариант специално за него, все пак и той си е доста особен човек ("диезите и бемолите"..., както описа тази динамика Елена).

# 1 208
Как да го кажа- мен са ме възпитали да не поставям етикети на хора, които не познавам. Особено във форум като този.
Мен не са ме възпитавали какво да пиша във форумите, знаех си аз, че и аз имам пропуски във възпитанието Joy

Според мен колкото и да не си признаваме, хората сме си склонни да лепим етикети и обичаме да категоризираме.

Това си е доста дълга тема, но, littlebutterfly, принципно съм съгласна, че не е съвсем правилно да се поставят етикети на хората изобщо. По-правилно е да се оценяват конкретни действия и да се предполага/очаква някакво развитие (в положителна насока обикновено Grinning ), вместо да вкарваме самите хора в кутийки с етикети. С последното не обиждаме толкова другите, колкото ограничаваме нашите собствени възприятия.

# 1 209
Ха, добър ден! Едва изчетох всичките 600 и кусур коментара.Dizzy Face

Епизодът не беше лош, но бих изрязала срещата еленина и фалшивия скандал на коктейла. Казвам „фалшив“, защото се надявам наистина да е бил режисиран. В противен случай не знам какво да си мисля за Елена – „Аз трябва да съм победителката и не приемам друго…“, „Валерия, как може да си красива и Евгени да е привлечен от теб, толкова е незаслужено, а аз да се бъхтя да ме забележи и да го впечатлявам и прелъстявам…“, „О, Микаела, тук ли си била, хайде от мен да мине ще те изчеткам, че те забелязвам, но не ме вълнуваш, затова няма да ти обръщам „специално внимание“ като на Валерия…“, „Евгени, аз съм жената за теб, приеми вече този факт…“, „Ех, Берлин, Ганг, Берлин…“.

Валерия достойно отигра връхлитащите я провокации от страна на Елена, но доста подло коментира „безгласната буква“ Микаела. И да се е събудила от зимен сън, то това си е нейно право, а и Евгени се чувства добре с нея, защото по някакъв начин събужда детското в него и не го натоварва, за разлика от Валерия, при която все трябва да си затваря очите за разни неща. Затова съм склонна да мисля, че Евгени би бил най-себе си с Микаела, ако тя не беше толкова притеснителна и неумела в общуването си с него.
Евгени се опитва сам да се убеждава, че бил най-естествен с Елена и там нещата са вече много „дълбоки“ и взаимни. А всъщност му се ще да намачка и нацелува хубаво двете красавици Мика и Валерия и да се перчи с някоя от тях, вместо да му рецитират Ницше. Опитва се също и да се прави на неразбрал за очевидните дефицити в общуването му с Валерия и за несъответствието на нейното поведение и изказвания спрямо неговия мироглед.

Мика добре им го каза, дори и с риск да си навлече гнева на двете оси. Определено тя има комплекси и голяма доза притеснение, все крие очите си с ръка и се държи като малко момиченце пред Евгени. Иначе има точни изказвания в някои синхрони и ситуации, не мисля, че се опитва да печели симпатиите на, което и да било от момичетата и да се присламчва към някой от лагерите.

Поли…хм, дори „сладкото“ й поведение вече е досадно, има нещо истерично в нея, но я харесвам повече от останалите като лекота на характера й. И не е злоблива. Какво прави там е мистерия, та Евгени вече дори не я забелязва.

Ирина толкова пък да не си подхожда с Евгени! Нито визуално, нито като манталитет. И не мога да си обясня защо изглежда толкова зряла до него и до момичетата като поведението и възрастта й не се различават от това на останалите.

# 1 210
Какво СЕО- тип алфа мъжкарка и Елена?! В мечтите й, може би.
За съжаление, не й се получава софизмът на Елена, колкото и да се опитва да си припише и това. И не защото няма достойни събеседници, а заради неумението си да борави с въпросите.
Всяка нейна пледоария започва с провокативен въпрос, най-често не получава удобен отговор и започва да повтаря и потретва, самонавива се и след контрааргумент, започва да се оплита в и без това не особено силна мисъл.

# 1 211
Травма от детството - ок. Ама сега си възрастен. Претендираш за интелигентен възрастен. Можеше да си обърнеш внимание малко на травмите. А не да питаш хората между кучето и майка си кого ще изберат. Да влизаш в предаване където да си пееш личната драма с цел да получиш повече последователи в СМ, където да разказваш за бившето гадже на изоставилата те майка… просто не ми буди съчувствие.
Освен това много кратко сме коментирали, че тая “сценка” е доста типична

# 1 212
Момичета, когИ е финалът Joy

Опущих го тоз сИзон, чат пат гледах откъси, но поне на финалето гранде да присъствам....Joy

# 1 213
Момичета, когИ е финалът Joy

Опущих го тоз сИзон, чат пат гледах откъси, но поне на финалето гранде да присъствам....Joy

На 18-ти от 20,00ч....Stuck Out Tongue

# 1 214
Ш гледам да съм там...Grinning

Снощи Лената сал го цАлува туй момче ве..пришки ш му направи на жуките...през 2 сек.цун цун...после се изнервих и си легнах...Joy

Общи условия

Активация на акаунт