Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 723
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 365
Хахаха как тича, много е сладка. Поли сигурно нарочно не цели точно 😂

# 1 366
Елена каза, че е била емоционално нестабилна когато стана историята с колието. Тогава се очакваше от Валерия да прояви разбиране, а не по принцип.
Не ѝ е единствената проява на емоционална нестабилност в моите очи.

Не й е, но бе най-голямата. Най-разтроена бе тогава. Елементарна човещина се очакваше, състезанието няма да се реши за тези не знам си колко минути, в които Елена страдаше, а Валерия се чудеше с каква глупост да занимава Евгени, само и само да не отстъпи и на Елена да й е кофти.

Елена е най-хубавата булка Simple Smile Абстрахирам се от това колко грозна ми е комбинацията от татуировки и булчинска рокля.

# 1 367
Харесват ми всички като булки.

# 1 368
Валерия е красива🙂 Другите не ги видях🤣

# 1 369
  • Разпиляна във въображението
Елена поне да бе прибрала косата. Една никаква виси около лицето й.

Валерия е красива и нежна. Мика и ... абе не са лоши булките.

# 1 370
  • Варна
А дали, ако ролите бяха разменени, Елена щеше да стане и да остави Валерия да се изяснява с Евгени? Предвид, че първата сама казва и показва, че натиска бутоните на втората?

За един приятел питам.

# 1 371
  • София
Поли винаги си повдига полите на роклите по страшно нелеп начин - чак до гърдите. Ясно, че човек няма къде да носи такива тоалети, но поне филми не е ли гледала? Комична е!

# 1 372
Валерия е красива и миловидна, но този неин веган-екстремизъм заличава цялата ѝ красота.
Това е валидно за всеки фанатизъм по принцип.

# 1 373
Готина булка е Валерия ...Heart Exl
И ми хареса как започна да командва Генчо на фотосесията.

# 1 374
  • Бургас
На Елена дали най-грозната рокля, то и без това  тези татуировки "крадат" от хубостта на  всяка рокля. На Поли роклята е много дълга и ако не я "носи" ще се спъва с тез къси крачета.

# 1 375
А дали, ако ролите бяха разменени, Елена щеше да стане и да остави Валерия да се изяснява с Евгени? Предвид, че първата сама казва и показва, че натиска бутоните на втората?

За един приятел питам.

Ами аз бях писала по-назад, че - да, убедена съм. Може би след тази "случка" - не.

# 1 376

За един приятел питам.
Само и единствено, ако впечатли Евгени

# 1 377
Много неприятен смях и хихикане има Елена. И как мазно го целуна 😂

Браво на Валерия! 🥰

# 1 378
Поли нарочно не уцелва Joy

# 1 379
Имам чувството,че Поли нарочно не уцелва.ladonnae,писали сме заедно:)

Общи условия

Активация на акаунт