Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 412
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 545
Гримът на Елена е хубав днес, защото устните й са подчертани и изглеждат по -плътни и без тъмното червило. Определено без бретона е по-добре.

Не искам Поли да си ходи.

# 1 546
Ужасни са ми и Валерия, и Елена вече Joy а най много Евгени
Колко малко музика имаше в предаването, няма да му стъпя на концерт на този
Гледам малко назад от вас

# 1 547
Аз пък разбрах Бета в смисъл на рибата бета. Grinning

# 1 548
И дали Евгени ще обезглави... пардон, обезрози Дънкан Маклауд от клана Маклауд а.к.а.  Поли Цитикадрината?!? Thinking Joy

# 1 549
  • София
Някой знае ли кое е произведението на Шопен, което току що Евгени изсвири?

# 1 550
Много красива булка беше Елена. Пожелавам й да е булка и в живота с любим човек. Микаела също беше много красива. Раздадоха се момичетата, но играта беше много тъпа и нищо романтично не видях.

Поли е много хубава и ярка като блондинка, но непременно трябва да си тръгне днес, аман от нея, наистина! Заема мястото на момичета, които имаха смислена връзка с него.

# 1 551
Поли на финал!!!!

# 1 552
Шах и мат - Поли ще получи 3 рози, всички други си отиват, Цикатридина плащат сватбата.

# 1 553
Валерия трепери от студ, Наум дрънка глупости облечен топло.

# 1 554
най-големият проблем на Елена е да се възприеме като - пешка, а не като пешката, която бута царицата. вече не знам как да го кажа, то е тъжно, та жалостно

# 1 555
  • София
Нещата си дойдоха на мястото - първата роза е за Валерия.

# 1 556
Много докосващи сватбени обети на Елена и Валерия.
Хареса ми Валерия, когато каза, че която и да избере Евгени, за нея важното е той да бъде щастлив, защото е добър човек и го заслужава. Ами, това е истински да обичаш някой - да му желаеш най-чистата любов, пък дори и да не си част от нея, стига да знаеш, че той ще бъде щастлив. Сега вече съм по-спокойно за нейното душевно състояние след избора му на Елена Simple Smile

# 1 557
Поли фърчи

# 1 558
Нещата си дойдоха на мястото - първата роза е за Валерия.
Редува ги, не мисля, че това има голямо значение за крайния избор.

# 1 559
Добре де, как Елена да се възприеме като пешка, когато от не знам колко време Евгени целенасочено я обсипва с жестове на внимание за шоуто? То не бпха крадене за среща, колиета, скандали за колието, харесвания на баници, страстни целувки, инициирани от него, награбвания и какво ли не. Сега за рождения й ден специална среща с постоянни повтаряния колко е специална, намеци за децата им и тн шегички. Това Елена да повярва, че тя ще е избраната е търсен ефект от продуцентите и е следствие на целенасоченото поведение на Евгени, който нарочно играе емоции с нея, за да я сринат. От какъв зор да се приема Елена за пешка, когато цял екип работят, за да  се чувства тя царица и да я сринат?

Харесаха ми обетите на момичетата, но не мисля, че Евгени заслужава това. Особено ми е гадно за искреността и чувствата на Елена и отношението към нея...гняс.
Има нещо нечистоплътно в такова шоу...

Общи условия

Активация на акаунт