Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 427
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 530
Всички са значими за него, всички са му важни и чака момента, в който ще има яснота коя иска!
Според мен този момент няма да настъпи никога, а според българското законодателство многоженството е забранено. Мъка!

# 1 531
Срещата с Елена беше прекалено "правилна".
С Мика беше низ от комплименти и нито намек за любов.
С Валерия за пръв път ми направи впечатление възрастовата разлика.
Все още не мога да преценя какво търси ергенът и какво би избрал в живота или в предаването.

# 1 532
Тоз Генчо тази вечер като никога се разговори. Ама защо на всичките им подхрани надеждите?!
Не че ме питаш,ама да кажа,че според мен това е начинът по-бързо да приключат снимките и да се върне към пианото.

# 1 533
Генчо май не е наясно, че многоженството в България е забранено.

# 1 534
  • Разпиляна във въображението
Miriel, връщам топката в твоето поле. Вал ще е. Да се взимат и да се свършва, че да дъхнем.

Това пък защо? Наистина мисля, че с Елена си поговориха добре. Пак имаше леки отплесвания, но все пак това е Елена Simple Smile

И аз се опитах да си представя Евгени с бели коси, докато Валерия го говореше. И как оставя бастуна до пианото, за да й свири. Нарисува хубава картина. И стана ясно, че Евгения я вижда цялата - държанието й вътре, промяната й, когато е с нея. А той повтори думите си от тяхната първа среща - че е затворена като държание спрямо него. Нищо различно.

Този Евгени как сложи на тезгяха везните.

# 1 535
Поли подчерта, че е в неплатен отпуск. Дали напомня на Евгени, че все пак отпускът изтича.

# 1 536
За мое съжаление, май Евгени най-много си харесва Валерия....Като сравних какво каза на Елена и с езика на тялото му и погледът му към Валерия открих доста голяма разлика и то в полза на В.

# 1 537
Валерия не е бета.
Тя е рядко срещан човек със здравословно самочувствие. Би се отказала от Евгени, ако я притиска да и на неговото.

# 1 538
Скрит текст:
Какво СЕО- тип алфа мъжкарка и Елена?! В мечтите й, може би.
Да, мерси за забележката. Не е необоснована. Има, разбира се, и по-тихи и разсъдливи CEO-та от типа на Евгени, но те за мен са по-скоро изключението. В случая си представям като прототип Тръмп или Ивайло Пенчев - т.е. сравнително простовати недодялани грубияни, които компенсират своята нескопосаност и липса на умения с упоритост,  арогантност, безочие и безмилостност. И разбира се, с лекота създават около себе си щит от компенсаторни комплексари, които да ги защитават и величаят или поне да не смеят да ги атакуват, защото усещат колко свирепи последици би имало това.

Една от причините Елена в случая да успее да стане привлекателна за Евгени е, че точно пък Валерия е типът "бета", която поради своята свободолюбивост и желание да защити беззащитните (както се опита да защити Вики), тя най-безразсъдно ще се упълчи на тиранин като Елена, без да има никакви дивиденти от това и излизайки лоша в очите на всички... освен пред самата Елена. Човек като Елена, когато срещне човек като Валерия, попада на редкия случай да има насреща си някого, който може истински да я уязви, да я накара да почувства болезнено своите несъвършенства, които иначе всички лакеи и придворни ѝ спестяват (от страх). И това по един съвсем естествен и непреигран начин прави Елена чувствителна и ранима - нещо, което като цяло не ѝ се случва изобщо. И това е единственото, което може да подмами емпатичен човек като Евгени. Без да усети, Валерия в този случай направи възможно Елена да спечели по един от малкото начини това да може да стане, като извади от нея по-човечната ѝ страна.
Една малко подробност - Ергени не е в позицията на телевизионен зрител. Той липсва при конфронтация и пропуска този сблъсък (независимо, дали знае за него опосредствено). Вчерашната среща беше показателна - удобно го вкараха, но когато Мика започна да говори за деца и детството си, когато течеше разпитът на Елена, го бяха скрили, за да не се налага да взема позиция.
Така че неговото мнение е въз основа на други факти и впечатления.

И да, Валерия не е бета. Както и Елена на е алфа, псевдоалфа е, както и участието й в предаване, което смята, че е под нивото й и това й дава алиби да счита, че е най-умна сред другите.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 22:42 от Tsugumi_

# 1 539
Каквото и да са избрали за финал, получи им се благодарение на момичетата. Признавам им го на продукцията. Добър подбор на участнички. С малки изключения, които бяха отпратени още в началото 🙂🤟

# 1 540
Евгени много хубави думички им говори, ама такъв дисонанс с невербалното му поведение се забелязва...

# 1 541
Поли не говори котешки!! Шок и ужасТ! 😄😄

# 1 542
Много си е хубава Елена, не е повърхностна и елементарна като Валерия.

# 1 543
Не спорете, ламбда са Simple Smile
Заради Шопен прослушах класическа музика някога...

# 1 544
Да става каквото ще, ама да свършва вече тая мъка.

Общи условия

Активация на акаунт