Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 445
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 515
Валерия говори най-философски. Аз не разбирам от къде тръгна това, че била егоист, злобна и повърхността.... Елена го повтори 100 пъти и всички в захлас го приеха като истина. 

Много ме трогва това момиче. Ако не избере нея е един подлец!

# 1 516
За мен Айлин и Ирина са много по-красиви от Елена.
За мен има кофти фигура, но да не задълбаваме. Grinning

В никакъв случай не казвам ,че е грозна.
👍
Не е грозна е точно, а и характерчето натежава.
И стила й на обличане не помага , дано в реала да се гримира и облича по-подходящо.
Хаотична и не-елегантна в думите и държанието си.
 Натоварваща от всяка гледна точка.
Очаквам да се защити, че е от монтажа, изолацията или е била в роля, ама ние си знаем, че чак толкова добра актриса не е.

# 1 517
Ееее и той да се пообясни!
Дам в някое бъдеще ще има прекалено много животни!

# 1 518
Мика е добра позната.
Елена е най-добър приятел.
Валерия е жената, в която е влюбен.

# 1 519
  • София
И на мен все повече ми се струва, че Евгени приема Елена за добра приятелка.

# 1 520
На Елена й казва това, което иска да чуе - че е специална и различна, но го повтаря и на Мика, а Мика и Поли дори и физически контакт не искат с него, а с Валерия говори за бъдещето.

# 1 521
Днес всички много ми харесват. Дори и Евгени 🙂

# 1 522
  • here and now
Ето, призна си момчето, че първата им среща не беше романтична (меко казано).

# 1 523
  • софия
Miriel, връщам топката в твоето поле. Вал ще е. Да се взимат и да се свършва, че да дъхнем.

# 1 524
Ей в този момент Евгени избра Валерия.

# 1 525
Мисля, че вече се чуди как да резне Валерия.

# 1 526
Какво СЕО- тип алфа мъжкарка и Елена?! В мечтите й, може би.
Да, мерси за забележката. Не е необоснована. Има, разбира се, и по-тихи и разсъдливи CEO-та от типа на Евгени, но те за мен са по-скоро изключението. В случая си представям като прототип Тръмп или Ивайло Пенчев - т.е. сравнително простовати недодялани грубияни, които компенсират своята нескопосаност и липса на умения с упоритост,  арогантност, безочие и безмилостност. И разбира се, с лекота създават около себе си щит от компенсаторни комплексари, които да ги защитават и величаят или поне да не смеят да ги атакуват, защото усещат колко свирепи последици би имало това.

Една от причините Елена в случая да успее да стане привлекателна за Евгени е, че точно пък Валерия е типът "бета", която поради своята свободолюбивост и желание да защити беззащитните (както се опита да защити Вики), тя най-безразсъдно ще се упълчи на тиранин като Елена, без да има никакви дивиденти от това и излизайки лоша в очите на всички... освен пред самата Елена. Човек като Елена, когато срещне човек като Валерия, попада на редкия случай да има насреща си някого, който може истински да я уязви, да я накара да почувства болезнено своите несъвършенства, които иначе всички лакеи и придворни ѝ спестяват (от страх). И това по един съвсем естествен и непреигран начин прави Елена чувствителна и ранима - нещо, което като цяло не ѝ се случва изобщо. И това е единственото, което може да подмами емпатичен човек като Евгени. Без да усети, Валерия в този случай направи възможно Елена да спечели по един от малкото начини това да може да стане, като извади от нея по-човечната ѝ страна.

(Забележка: Пиша, преди да почна да гледам днешния епизод. Написаното няма отношение към конкретни събития от днес или вчера, а по-цялостно за сезона.)

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 22:37 от nmuron

# 1 527
Те говорят Astonished

# 1 528
На мен ми изглежда така сякаш Гената се сбогува с Валерия.

# 1 529
Тоз Генчо тази вечер като никога се разговори. Ама защо на всичките им подхрани надеждите?!

Общи условия

Активация на акаунт