Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 483
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 500
  • софия
Кармата ме застигна. В началото на обетите се обади свеки, та до сега. 😀

# 1 501
  • Разпиляна във въображението
Споко, Елена печели момчето. Всичко е по план.

# 1 502
  • софия
Е да ти имам успокоението. Стига проклина, де. 😀😀😀

# 1 503
  • Варна
Елена на пейката, в профил, а и в анфас, е много красива! Даже без бретон.

Елена,  ако някога четеш, моля те, оправи си веждите и най-най-най-важното!!!!!! НИКОГА недей да злобееш, защото ти се сменя физиономията, излъчването и направо изглеждаш адски несимпатична!

# 1 504
На мен тази среща на Генчо с Елена ми е като да пия безалкохолно с подсладител. Хем е много сладко, хем оставя някакъв странен послевкус! Хм, ще видим тази работа!

# 1 505
  • Разпиляна във въображението
Е да ти имам успокоението. Стига проклина, де. 😀😀😀

Ама защо? Те наистина си говорят много влюбено. Евгени се обяснява. Гледай сега, аз те успокоявам, а ти се съмняваш.

# 1 506
Ох, Мика стана нетърпима. Фразата, че с какъвто се събереш такъв ставаш,  е вярна. Откакто се сближи толкова с Елена, и след вчера, не се понася. Толкова я харесвах..

# 1 507
  • Варна
Валерия пак право в целта! Това, че искаш някого, не значи, че си най-доброто за него!

# 1 508
Според мен Елена е била и с по-добър грим. Днес ми е много намазана.
Философско е това, което каза Валерия - дори да не съм, нека е тази, която е най-близка до него. Но разбирам и Елена, която го иска за себе си: щом е влюбена, няма да го прати при по-подходяща.

# 1 509
Много кофти шахматната метафора. Всъщност всяка пешка, която достигне нивото на царя се превръща в царица, затова всяка пешка се стреми нататък. Царицата се движи свободно, не се напъва да стои редом до царя, така че, съобразно метафората, Елена сама обясни, че не е нищо специално. Метафората с диезите и бемолите беше същата работа, Евгени лекичко я засече тогава. Елена просто дълбоко вярва, че всички около нея са тъпи и ще ахкат без да мислят.

# 1 510
Много е хубава Елена тази вечер.
На Мика много и потъмниха косата, но пак е красавица.

# 1 511
Оф, Евгени пак объркан...
На ухо: Обяснение  като това към Елена, се прави след като си се изяснил, Генчо.

# 1 512
Генчо обаче си е научил репертоара и го повтаря на всяка. 🙄

# 1 513
  • here and now
Оооо Евгени можел да говори....
Уляля

# 1 514
Сега и Евгени ще им се обяснява на всички.

Общи условия

Активация на акаунт