Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 568
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
Обетите на всички момичета бяха хубави и изразяваха тяхното виждане за нещата. Не бих ги коментирала, това мислят, това чувстват, това са написали.

# 1 486
Тази Поли не млъква!Не знам кой би я изтърпял.

Аз, много я харесвам и точно такава приятелка бих искала да имам - слънчева и красива дърдорана.
На фона на мрачната Елена, която вкарва трагизъм във всяка ситуация, дума и поглед, Поли е като слънчев лъч там.

# 1 487
Клишетата на Елена, cringe
На Туп, туп, туп даже изпитах същото неудобство като от Ален мак от моето детство в комунистическа бг

# 1 488
Не знам какво е направила Елена, но стилистите наистина я мразят. 😬
Защо? На мен днес ми харесва.

# 1 489
Гледам с няколко минути по-късно, но това Поли ми напомня на тази играчка - нетърпима е.

# 1 490
'

Наистина? На мен ми прилича на тюфляк. 🫤

# 1 491
Не мога да гледам днес,но утре ще наваксам..

# 1 492
Май Елена ще си ходи днес и Генчо й прави прощална среща. Явно е избрал танцуващата с кучета.

# 1 493
Точно това е ценното в писмото на Валерия, че беше искрено. Не е нужно да е завъртяно, напротив.. това, което написа Елена е професионално, а не сърдечно.

# 1 494
  • Варна

Да, днес е хубава!

Обетът и писмото на Валерия много ми харесаха! Особено писмото и смятам, че тя ги е писала!

Някой помни ли от старите писма дали са чели нейно? Помня, че на Генчо беше прочетено, но нейно не помня.

# 1 495
Интересни психологически препратки - обетът на Елена включваше условията, които й задава мъжът “ако ме попиташ….”  и несигурността й, както и държанието като отговор на него, докато в своя обет Валерия заяви своята сила в това, което тя дава.

# 1 496
Полито не ме дразни. Вече ѝ свикнах и даже ми е много симпатична. Аз също говоря доста - като Поли и Елена, но се надявам, че приличам повече на Поли. 😊

# 1 497
Момичета, гледате ли видеата на Кукушев в YouTube? Като чух на Елена туп туп туп, отсега очаквам Кукушев да направи коментар за тъп тъп тъп.
Иначе Елена май изглежда по-добре с бретона.

# 1 498
Всеки път ми досмешава, като прочета теорията, че на Валерия ѝ пишат писмата.
Ако ѝ ги пишеха, щяха да звучат като тези на Елена.
Няма, ако ги пише човек с различен стил и умения за писане.
Начинът на писане е като подпис.
Аз и в темата вече не гледам кой е писал мнението, което чета. От първите няколко думи се разпознава стила и потребителя.
Но всеки има право на мнение, разбира се.

# 1 499
Много е красива Елена днес. Обетът също много ми хареса, има дар слово това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт