Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 516
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 620
  • # супернатурална #
Сега се сетих да клъвна за нещо Генчо от вчера, на прословутото барбекю, което организира за Елена - нали - и тя при това имаше рожден ден, как не му се откъсна от сърцето нещо по-хранително да сложи на скарата! Хем тя определено не е веган, а и той, каква беше тая вечеря?! Толкова ли не успя да си пречупи личните вкусове личният ерген?

Казах ви, приготвил го е за Валерия, ама пусти сценарий..
Направи ли ви впечатление, как Евгени прехапва много интересно устни, когато говори нещата,  които Елена иска да чуе? Не долна устна, което е маркер за страст, а двете едновременно, което е признак за смут и подсъзнателно възпиране на думите, обикновено при хора, които не лъжат често, или при такива, които изпитват неудобство от казаното.

# 1 621
За мен е очевидно, че Евгени е луд по Валерия. Което не гарантира, че ще избере нея обаче.

# 1 622
Изгледах серията със закъснение е не мога да смогна да прочета всичко, което сте написали.
Искам да споделя моето мнение за обетите.
Този на Елена беше много литературен, доста помпозен и някак неестествен. Хем целенасочен, хем ако поискаш и т.н.
На Валерия обетът ме докосна и просълзи, особено със завършека с писмото, в което си бе изляла душата на влюбена  и обичаща жена. Дори самата Елена промърмори нещо одобрително накрая, след като Валерия прочете писмото си.
 Да, Елена е влюбена жена но в кого, как и защо? При нея винаги съществуваха тези въпроси. Не мисля, че е влюбена в Евгени, а е влюбена в маестрото и бъдещето с този маестро и абсолют.
Валерия е влюбена в целия Евгени - в мъжът Евгени с цялата му палитра от превъплащения, в цялата му органичност.

# 1 623
  • София
Аа, тц, никак не мож го реабилитира тоз Ерген в очите ми, Ако и да се държа прилично днес и даже говореше. Grinning
Едно пилешко филенце поне дали не можеше да им се откъсне от сърцето? Ей днес Поли  си намери сиренце!!

Г.Краули, пък може и ти да си права, знам ли им вече сложните сценарии!!

# 1 624
  • София
Евгени така си прехапва двете устни и с Валерия, и с много други момичета.

# 1 625
Леле, леле, какво кардио в този епизод Grinning Поне не им тракаха зъбите на момичетата, загряха се хубавичко.

Генчо тази вечер за Ети: Тя е много специален човек... за мен.
Генчо тази вечер за Мика: Тя е много специален човек... за мен.
За Вал тази вечер, слава Богу, се въздържа да се потрети с това клише, но съм 100% сигурна, че през сезона го е казал същото и за нея Grinning Много оригинален нашият Маестро, нЕма що!

Радвам се, че близките и родителите идват следващата седмица! Хем момичетата да си видят близките и малко да се разредят емоционално, хем и Генчо строгите родителски погледи малко да го накарат да се дисконфюзне. Видях в промото, че нечия бащина фигура гледа извънредно лошо, така че съм готова да видя как Гената го готвят на бавен огън, му-ха-ха-ха.

Във фейсбук страницата са написали, че в сряда епизодът ще е от 21, в четвъртък - от 20. Запасявайте се с пуканки, чипсове, мезета, пиячка. Ще ни е вълнуващо, вярвам Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 00:23 от blue_haru

# 1 626
  • София
MP4

Ергенът - Епизод 25, Сезон 2 (11.05.2023)
HLS(m3u8)

# 1 627
Момичета с изтънчен вкус, които разпознахте мелодиите,  можете ли да ми напишете какво свири Евгени през сезона?

Изобщо нямам изтънчен вкус, но съм свирила Шопен, та от епизодите, които съм гледала помня само :
Una Mattina (Крисия го помоли)
Chopin - Revolutionary etude
Chopin - Nocturne 20 in C sharp minor /тази вечер)
Лола Астанова - we are the champions

Мисля че повечето неща бяха от неговия си албум Intimacy, но не ги познавам добре.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 00:29 от Siska25

# 1 628
За израженията на Евгени - когато говореше на Елена, вместо да кима утвърдително с думите си, той с главата казваше не. Много класическо,но при българи трудно се интерпретира, все пак ние го правим обратно на цял свят този жест. Извън това, виждам свиване на устни и мимики, които са само от едната страна на лицето - и двете сочат към това, че не мисли каквото казва. Надявам се да бъркам, защото съм тийм Елена.

# 1 629
Аа, тц, никак не мож го реабилитира тоз Ерген в очите ми, Ако и да се държа прилично днес и даже говореше. Grinning
Едно пилешко филенце поне дали не можеше да им се откъсне от сърцето? Ей днес Поли  си намери сиренце!!

Така съм се смяла с нея, тъкмо беше почнала да го убеждава в несъществуващите си чувства, видя масата и до там. 😁 Хич не се напъваше тя, лежерно си поживя и похапна където можеше. Сладурка.

# 1 630
  • # супернатурална #
Евгени така си прехапва двете устни и с Валерия, и с много други момичета.
Да, и с Валерия. Но не и кохато и говори приятни за ушите и неща. Тогава изглежда нападателен, понякога леко свенлив, дори на моменти заспал
 но не и смутен и сконфузен.
Другото, което забелязах, са целувките по рамото или главата. Само с Валерия  цлувката поти никога не е една, а серия. Целува няколко пъти с пауза между  целувките. Не знам, не знам, много запазиха от нас характера на Евгени и затова повечето от нас гадаем тука.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 00:41 от Г. Краули

# 1 631
Най-после схванах мотото на този сезон - да се определи най-влюбената в големия виртуоз Генчо Grinning

Единствено дългото присъствие на Поли ми беше мистерия, но явно Цикатридината може да се прилага и за зарастването на душевни рани и личностни раздразнения.

А Генчо май наистина се е заженил и за това използва последните му предоставени възможности за двоумение да нацелува, каквото докопа.

# 1 632
Много готина снимка Simple Smile

# 1 633
  • # супернатурална #
За израженията на Евгени - когато говореше на Елена, вместо да кима утвърдително с думите си, той с главата казваше не. Много класическо,но при българи трудно се интерпретира, все пак ние го правим обратно на цял свят този жест. Извън това, виждам свиване на устни и мимики, които са само от едната страна на лицето - и двете сочат към това, че не мисли каквото казва. Надявам се да бъркам, защото съм тийм Елена.

Това също ми маправи впечатление, но реших да не го коментирам точно заради разликата между нас и чужденците.
Другото, което забелязах е, че и с В, и с Е, езикът на тялото говореше за дистанция, беше се наклонил в обратна на тях посока. Но при Елена говорейки гледаше настрани, а при Валерия много често, понякога и продължително, се взираше в нея. Сякаш дистанцията беше за да си позволи обективност и по-добре да оглежда обекта си, изследвайки нейните невербални послания. Докато при Елена си беше просто дърпане/отдръпване. И в повечето време  избягваше погледа и,  или да я гледа, не знам. Даже имаше, ако не се лъжа, освен отдръпване и едно леко завъртане с  рамо.

# 1 634
Различавам различни видове смущение в Евгени. С Валерия смущението е от собствените му чувства. Хлътнал е но не е сигурен дали тя е правилната партия за него. С Елена смущението е от нейните чувства и високопарни излияния. С нея се опитва да е на ниво но е напрегнат. Тя го комплексира и плаши, но пък може да му минават прагматични мисли..дали тя няма да е по-подходяща като партия за него. Ако я избере за съпруга рано или късно ще завъди  любовница. Пък Елена може да се прави, че не забелязва..нали ще си има маестро. И тя точно такова послание му даде като каза, че няма да се откаже дори и той да избере друга. А за много  мъже това е много примамливо.

Общи условия

Активация на акаунт