Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 527
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 605
На мен пък ми е странно Евгени от какви емоции се задушава точно,които заглушавали еди кво си, като той и на трите каза кажи-речи едно и също....какви са тия емоции точно?
Трябва да направи избор човекът, въпреки, че му се ще и трите да си вземе. 😁

# 1 606
  • Някъде там...
В Пловдивско Е-то отива към И. ПилЕ - пилИ. Никога не го бях забелязвала, докато си живеех там. Сега ми се набива всеки път в ушите като се прибера натам.

# 1 607
  • # супернатурална #

Първо, объркала си се, не съм почитателка на Елена.
Второ, виждам че не си хванала иронията, та специално да поясня, че това беше закачка към почитателките на Валерия, които критикуват Елена, че е груба.
Трето, не намирам Елена за груба. Може би малко рязка на моменти, но за всеки влак - приятелски или любовен - си има пътници.
Първо-не
Второ-не
Трето-не

Ох, жена-поезия!  Жена-царица.
Жена, която дори не си проси комплиментите, ами си ги прави.

# 1 608
  • Някъде там...
На мен пък ми е странно Евгени от какви емоции се задушава точно,които заглушавали еди кво си, като той и на трите каза кажи-речи едно и също....какви са тия емоции точно?
Трябва да направи избор човекът, въпреки, че му се ще и трите да си вземе. 😁
Ох, трудно му е на човека сега. Половин сезон само Валерия виждаше, напоследък говори за деца и дом с Елена. Която и да е голямата губеща, дано да се възстанови бързо!

# 1 609
Момичета с изтънчен вкус, които разпознахте мелодиите,  можете ли да ми напишете какво свири Евгени през сезона?

# 1 610
  • Разпиляна във въображението
Второ, коя беше майката на Елена, изрусената особа ли? Имаше още някаква жена с тях?

Да, майка й. Другата е приятелката й Камелия

# 1 611
Валерия извървя най - голямата промяна в очите ми. Само за нея си промених мнението на 180°. От пълна непоносимост до голяма симпатия. Трудно е да я хареса човек от пръв поглед и да я разбере, но сега виждам в нея, че е изключително разумна млада дама, с изненадващо мъдри прозрения, с подчертано достойнство в поведението си. За мен тя е единствената  наистина влюбена в Евгени и тази вечер го доказа, защото постави неговото щастие пред своето. Но не съм сигурна, че Евгени я опозна достатъчно и че я разбира, за което вината си е нейна. Ако беше му се обяснявала така, както Елена, може би той сега нямаше да има толкова труден избор и щеше да я оцени много повече. Мисля, че Елена постигна своето и Евгени ще избере нея. Въпреки това, за мен Валерия е забележително младо момиче,  прекалено прикрита и затворена, труден характер, но който издържи и я опознае, би спечелил.  И ако обичат почитателите на Елена да не ми правят пак забележки, че пиша ода за Валерия. Grinning

Микаела е прекрасно име, рядко срещано, не знам защо предпочита да я наричат Мими. С този тъмен нюанс пак е красива, но ми изглежда по - възрастна, та с предишния цвят я харесвам повече.

Поли с червената рокля беше страхотна.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 23:59 от Siska25

# 1 612
В програмата за другата седмица отново са два епизода - в сряда и в четвъртък от 21 часа. Финалът нямаше ли да бъде един удължен епизод от 20 до 23 часа или се бъркам?

# 1 613
Аз финалът го виждам така - Евгени си тръгва с Валерия, мама Светла с Елена, а тати Танко с Мика.

# 1 614
  • софия
В програмата за другата седмица отново са два епизода - в сряда и в четвъртък от 21 часа. Финалът нямаше ли да бъде един удължен епизод от 20 до 23 часа или се бъркам?
И аз четох някъде подобно нещо. Че последният епизод ще е с час повече.
 Ще ви рапирам за лека нощ: Жаааргонът ми е много по-добъъъър от жаааргонът ти. Вместо йоу, йоу сложете уляля някъде из рапирането и всичко е 6.

# 1 615
  • София
Сега се сетих да клъвна за нещо Генчо от вчера, на прословутото барбекю, което организира за Елена - нали - и тя при това имаше рожден ден, как не му се откъсна от сърцето нещо по-хранително да сложи на скарата! Хем тя определено не е веган, а и той, каква беше тая вечеря?! Толкова ли не успя да си пречупи личните вкусове личният ерген?

# 1 616
Заключение: 1вия сезон, макар и той пълен с фалш и преструвки, все пак беше по-добре.

# 1 617
Мисля си за кадрите на победителката от промото - струва ми се,че е с френски маникюр, какъвто носи Елена в днешният епизод. Винаги обаче има шанс просто да са заснели такива кадри с всички финалистки.

# 1 618
  • София
Аууу, хора, доживях! Един положителен епизод без злоба и изстъпления Relieved С кеф си го изгледах, дано има повече такива!

Елена с оправени вежди е направо друг човек. Даже без проблем бих я нарекла красива. Дано си вземе бележка и ги оправи веднъж завинаги.

Обетът й ми хареса. Попринцип не съм фен най-нейните писания, претруфани с метафори, но тази ми се стори доста по-умерена и думите бяха красиви.

Иначе е пределно видно, че крайно е потънала по Евгени. Дано изплува бързо, ако не я избере.

Валерия ми беше много сладка, докато се бореше (нали това искаха другите) за снимките с Евгени. Изобщо не разбрах защо говорят, че била злобна - по-грубичък й е маниерът, но малко по момчешки, не виждам лошотия у нея. Беше ми и много забавно как командори Евгени - глътка свеж въздух. Зарежда ме тя, а и те двамата носят положителен заряд.

Финалът предвиждам, ще е доста по-емоционален от миналата година. И избраната ще има чувства, и отхвърлената ще е истински наранена. Горчиво-сладък финиш се очертава. Доволна съм тази година, доста по-комплексно е всичко спрямо миналия сезон.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 09:53 от Лъвица

# 1 619
  • софия
лято!, заради теб доживях за втори път да защитя Генчо. Не е той скръндзата, а продукцията. Снимат късна есен, че да спестят пари. Лятото цените са други,  а момичетата мръзнат ли, мръзнат.  По седем в стая набутани спят. Бетер казарма. Алтънбаша, дет го подаряват ниво средно в най-добрия случай и през носа им го изкарват, ако не е нон стоп продуктово позициониран. Месо на барбекю си е тотален преразход.  Да рупат там зеленчуци и това е!
 Чувствай се виновна 😀

Общи условия

Активация на акаунт