Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 566
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 590
  • UK
Оле, колко е дълъг този епизод?! Снаксовете и напитките ми свършиха..
Много ми беше скучно с булките.

За Виктор гласувах.

На Мика и погледнах снимките из нета, много красива и на тях. Перфектната лицево-челюстна структура типична за Балканите. Ама като отвори уста и цялата магия изчезва..

Валерия е 10/10 на външност, но и тя и всички финалистки са понапълняли, особено Елена, забелязахте ли?

# 1 591
Айде пак това “маестро”. Добре дошло, творческо безсилие.

# 1 592
И представяте ли си след думите на Генчо : Да станеш моя жена блябля,избраната да каже като Капитонова: " Ооо,я стигааа!"

# 1 593
Обрат - в бялата рокля е Наум...и заживели щастливо. 😎
...
Шегата настрана, роклята на Валерия е най-красивата до сега.

# 1 594
Оле, колко е дълъг този епизод?! Снаксовете и напитките ми свършиха..
Много ми беше скучно с булките.

За Виктор гласувах.

На Мика и погледнах снимките из нета, много красива и на тях. Перфектната лицево-челюстна структура типична за Балканите. Ама като отвори уста и цялата магия изчезва..

Валерия е 10/10 на външност, но и тя и всички финалистки са понапълняли, особено Елена, забелязахте ли?

Тя Мика изглежда като нещо друго на фона на другите. Ако тя е типично описание за жените на Балканите, останалите кво са 🤣😂🤣😂

# 1 595
Понеже и аз съм софийска дрисла на 80-те, и да, ако не си го говорил натурално, не става.
Както аз съм се опитвала да говоря меко, не го докарвам.

Нека свършва този напън и сезон час по-скоро, който мога да сравня с родилни мъки. И да сменят Ванята догодина.

# 1 596
  • Някъде там...
Ох, пак съм объркана. Joy
Добре са се постарали от продукцията, овъртяха ни като пате в кълчище.  Евала!

# 1 597
  • Разпиляна във въображението
Може ли вече да не спамим в темата със спойлерите след като са известни трите момичета? Неприятно е за останалите участници, които търсят сполери за други предавания, коментарите да са основно за "Ергенът".

Елена в промото казва, не дословно "Маестро, няма да се интересуваш от битовизми, защото си взел жена-поезия". Не мисля, че е много добре постоянно да го притиска с категоричността си, че вече избраната е тя.

# 1 598
Някой знае ли кое е произведението на Шопен, което току що Евгени изсвири?

Да, това е Шопен " Ноктюрн 20 "....доста тъжна мелодия свързана със сбогуване, често използвана когато някой си отиде, във филмите като фон.....

https://www.youtube.com/watch?v=_hyAOYMUVDs

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 23:37 от BlackCat12

# 1 599
Цитат на: Opossum link=topic=1551573.msg46415863#msg46415863
А садист е твърде силно изказване, дори Елена не си позволява до дава такива квалификации за другите.

Е, щом и почитателките на Елена я ползват за мерило на грубост...
Първо, объркала си се, не съм почитателка на Елена.
Второ, виждам че не си хванала иронията, та специално да поясня, че това беше закачка към почитателките на Валерия, които критикуват Елена, че е груба.
Трето, не намирам Елена за груба. Може би малко рязка на моменти, но за всеки влак - приятелски или любовен - си има пътници.

# 1 600
Колкото повече приближава финалът, толкова повече си мисля, че на Генчо му трябва някоя като Габи или Елисавета. Ама да я вземе и за жена, та да му покаже къде зимуват раците!

# 1 601
На мен пък ми е странно Евгени от какви емоции се задушава точно,които заглушавали еди кво си, като той и на трите каза кажи-речи едно и също....какви са тия емоции точно?

# 1 602
  • Варна
80-те в София звучаха хем нахакано, хем плавно и от плавното идваше една лекота. При имитацията (както се усеща и при Елена) възпроизвеждат само “нахаканата” част.
А то се лееше…
Откъде излезе изобщо такава теория, че Елена иска да имитира софийски диалект характерен за 80-те? За мен си говори точно като пловдивчанка.

# 1 603
На мен пък ми е странно Евгени от какви емоции се задушава точно,които заглушавали еди кво си, като той и на трите каза кажи-речи едно и също....какви са тия емоции точно?

Сезонът свършва, няма да дава рози, от Абсолют става пак нормален човек и трябва да се връща на работа 🙂

# 1 604
Аз обясних. В Пловдив има мекота (и то приятна). А тя се пробва с нахаканост.

Общи условия

Активация на акаунт