Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 356
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 725
Тя има потенциал да се развива, правилен изказ, точна преценка,  знае да се държи с вдигната глава и да се отстоява. Тя обича...обича животните, обича онеправданите, такива хора не могат да са злобни, да нараняват, да са лицемери дори. Но това е за нея минус с Евгени, защото той не иска да се занимава с нейни каузи, не е толкова широко скроен, не иска да има жена и да я дели с каузи, хора, работа. Това е проблем за него и той не знае какво решение да вземе.
Хубав пост, но каузата ѝ и страстта  по нея граничи с лудост и обсесия. Това е леко плашещо Simple Smile
Според мен общуването с хора ѝ е трудно и някак си...все имам усещането, че ги сравнява с....кучета Simple Smile
Тази с обсесиите е друга. Валерия е себеотдадена и посветена на кауза.

# 1 726
Елена има много силна емоционалност и я изкарвате емоционално нестабилна, но това също много често е генетично. Валерия, която е с доста по-плитка емоционалност, е склонна към агресия и крясъци, не умее да се контролира, не е свикнала да спори с аргументи, а да надвиква. Отново показва лабилност, но при нея "силата" й идва от липсата на емоционална дълбочина (ще ме извините, хехех).
По принцип, за творец е абсолютно невъзможно да е плитък емоционално, както и на сто процента балансиран, тъй като творческият процес е свързан с експресия на емоции. Не е случайно, че толкова художници, писатели, режисьори, поети и тн са пълни кукундрели, абсолютно лабилни и дисбалансирани, с огромни емоционални амплитуди. Явно Пенка на пазара това я смущава и отблъсква, но това си е част от същността на творческата натура, каквато Елена е! Не всеки е счетоводител или адвокат, за всеки вид дейност се изискват различни способности и високата емоционалност е задължителна за творческия типаж. Според мен, това важи и за Евгени, не само за Елена.
Но не знам дали в един брак е добре двама хаховци, честно казано. Може за едно здраво семейство да е нужно единият да е с по-земна емоционалност, както е Валерия.

Чак толкова творческа май не е Елена. Била редактор няколко години, после купон 3-4 години в Берлин, после пише в сайта си и рекламира стоки, водейки и курсове по йога. Да пише, но нито е писател, нито супер изявен фотограф, прави оттук оттам неща, свързани с култура и изкуство на ниво списание или сайт. Нищо лошо, но чак да я изкарвамме творец, на който да прощаваме кукумицинщината, поне за мен е прекалено. Не е нито Дали, нито Пикасо или Бодлер. И Яворов или Багряна не е, че да я слагаме в графата творец, който да има ексцентрични уклони.
Съгласявам се по-скоро, че на някои хора на изкуството им трябват по-скоро земни хора, прагматици. Не знам дали някой като Валерия. Може тя въобще да не е типаж, който ще се постави в услуга на кариерата на Евгени. По-скоро Елена дава заявка за муза, която да поеме „битовизмите“ и която ще е поласкана да е жената на бордърлайн джениъса. От показаното оставам с впечатление, че тя сама не се смята за кой знае какъв творец, затова по собствените й разкази залита все към "джениъси". И този път е решила да захапе здраво и да не пуска

# 1 727
На летището в Бодрум я налегнали тъжни мисли. Тя трябвало да ходи до Лондон за два дни след тежки дни в Ергенът. Самолетът закъснявал, тя била много тъжна и изведнъж... се родила песен.
Стайко Милушев, оператор в Ергена, Александра Богданска, Виктор Калев са помогнали за клипа. Добре, че дъщеря ѝ се е намесила.
Призна си, че Мила я комлексира, изказано в мека форма.

Облечена с тъмносиво дънково яке, но с брокатена черна  бейзболна шапка.

Пее ода за Мария Бакалова, която се оказа близка приятелка на Мила Роберт.

Надявала се да се съберат от екипа на Ергена и да купонясват.

Малко неглижира участието си във формата. Играе го над нещата.

Благодаря, малко ми е помпозна Сц.. Чак пък песен родила от драматичното преживяно на летището.

# 1 728
  • София

За разлика от Валерия, която надлъж и шир тръбеше, че ако Евгени й подари диаманти, няма да ги свали 24/7 и веднага като примерно пионерче го изпълни. ....
Всъщност го е изпълнила в предаването. Още от първите ѝ снимки след излизането в инста се вижда, че тези обеци липсват на ушите ѝ.

Ако е победителка, може да има забрана да се показва с тях.

# 1 729
  • # супернатурална #

Ох, да! Любима любовна история са ми Жорж Санд и Шопен,и то точно Санд по нещо напомня Елена. Ярка,силна, неординарна, чупеща гендер моделите, писател! Крехка жена в мъжки дрехи! Елена, стига с тези Цеца и Аркан, дай за Санд и Шопен!
Дай, дай, ама като не знае? Мислите ли, че ако не беше подочула поне,  нямаше да стъпи на тази аналогия? Даже като преродените Санд и Шопен щеше да го изкара.
Пишете, че имало офанзива за излъскване имиджа на Валерия. Разбирам, не е приятно да си признаеш, че има някаква малка вероятност да си бил подвеждан почти до края. Излагациите на Елена-сценарий, достойното поведение на Валерия  - ПР.
Само не забравяйте, че не малка част от нас бяха на противоположното мнение много преди "офанзивата".

# 1 730
По излъчените материали, аз категорично не мога да кажа, че Евгени е заблуждавал Елена. Може би, за да бъде пределно ясен, трбваше да я разкара още като му държеше сметка за коктейла и намесата на Валерия. Но не мисля, че изборът е бил негов. Оттам нататък тя започна да се самовалидира с неговото почти мълчаливо съгласие. Щото Генчо си е пън дето си мълчи.

Аз явно попаднах в клопката на сценаристите и съвсем страстно се надявам Елена да не спечели. Аз не я понасям почти от началото. Не го усещане за справедливост, в любовта честно няма. Въпреки това посланието как комлексирана, напориста, подмолна и мрънкаща жена ще спечели “щастието” ми се струва крайно нереалистична. Нюансите на жертва на тежкото си детство съвсем ми развалиха усещането за нея. Единия път ще ви газя до финала, после ама имайте ематия към коята уязвимост… тотално психо.

# 1 731
А възможно ли е Евгени да избере Елена и после да се е събрал с Валерия?
Според мен обратното.
Онази съфорумка, която, уж, познава Евгени, яко сипва на Валерия. Майката на Евгени харесала коментар, че победителката е Валерия и всичко е нагласено.

# 1 732
  • Разпиляна във въображението

За разлика от Валерия, която надлъж и шир тръбеше, че ако Евгени й подари диаманти, няма да ги свали 24/7 и веднага като примерно пионерче го изпълни. ....
Всъщност го е изпълнила в предаването. Още от първите ѝ снимки след излизането в инста се вижда, че тези обеци липсват на ушите ѝ.

Ако е победителка, може да има забрана да се показва с тях.

Елена си се показа с огърлицата.

# 1 733
Елена има много силна емоционалност и я изкарвате емоционално нестабилна, но това също много често е генетично. Валерия, която е с доста по-плитка емоционалност, е склонна към агресия и крясъци, не умее да се контролира, не е свикнала да спори с аргументи, а да надвиква. Отново показва лабилност, но при нея "силата" й идва от липсата на емоционална дълбочина (ще ме извините, хехех).
По принцип, за творец е абсолютно невъзможно да е плитък емоционално, както и на сто процента балансиран, тъй като творческият процес е свързан с експресия на емоции. Не е случайно, че толкова художници, писатели, режисьори, поети и тн са пълни кукундрели, абсолютно лабилни и дисбалансирани, с огромни емоционални амплитуди. Явно Пенка на пазара това я смущава и отблъсква, но това си е част от същността на творческата натура, каквато Елена е! Не всеки е счетоводител или адвокат, за всеки вид дейност се изискват различни способности и високата емоционалност е задължителна за творческия типаж. Според мен, това важи и за Евгени, не само за Елена.
Но не знам дали в един брак е добре двама хаховци, честно казано. Може за едно здраво семейство да е нужно единият да е с по-земна емоционалност, както е Валерия.

Чак толкова творческа май не е Елена. Била редактор няколко години, после купон 3-4 години в Берлин, после пише в сайта си и рекламира стоки, водейки и курсове по йога. Да пише, но нито е писател, нито супер изявен фотограф, прави оттук оттам неща, свързани с култура и изкуство на ниво списание или сайт. Нищо лошо, но чак да я изкарвамме творец, на който да прощаваме кукумицинщината, поне за мен е прекалено. Не е нито Дали, нито Пикасо или Бодлер. И Яворов или Багряна не е, че да я слагаме в графата творец, който да има ексцентрични уклони.
Съгласявам се по-скоро, че на някои хора на изкуството им трябват по-скоро земни хора, прагматици. Не знам дали някой като Валерия. Може тя въобще да не е типаж, който ще се постави в услуга на кариерата на Евгени. По-скоро Елена дава заявка за муза, която да поеме „битовизмите“ и която ще е поласкана да е жената на бордърлайн джениъса. От показаното оставам с впечатление, че тя сама не се смята за кой знае какъв творец, затова по собствените й разкази залита все към "джениъси". И този път е решила да захапе здраво и да не пуска
За муза повече си представям Валерия. С тази ефирна красота и невинна физиономия. На Евгени му трябва любов, за която да се бори. Малко да се разчупи. Също така му трябва партньор, който да не му играе по свирката. Противно на това, което той си мисли. Мое мнение.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 13:02 от Alucard

# 1 734
Елена - образцовият скорпион на нацията 😃
Тая жена е такава мешавица от противоречия, че не знам дали зодия изобщо е релевантна към нейната личност. Не знам за вас, на мен Елена ми е наборка и друг наш набор в такава емоционална бъркотия не познавам.  Дано капките “Каничка” наистина да помагат.  Ако не, поне инфлуенсването да върви, защото като гледам то е абсолютът в новата реалност след предаването.
Хипотетичният вариант, в който тя не печели и тръгва по интервюта, за да защити честта си изобщо не ме кефи. Както и варианта за спечели. Изобщо май нищо, свързано с Елена не ме кефи, иска ми се просто бързо да потъне в умерено забвение.

И едно супер непопулярно мнение от мен: Генчо като тегля чертата ми спечели трайно симпатиите. Благичък ми е, с неговия отказ да говори и да се прави на заинтересован ми се извидигна в очите, че не е циркаджийска маймуна. От музика не разбирам особено, но много ме радва като свири Simple Smile По тоя повод си взех билети за неговия концерт, да си го послушам наживо Simple Smile

# 1 735
Съгласна съм с написаното, че Елена...какъв творец е? Не е...
И аз съм чела Достоевски и писала есета, значи да се пиша творческа личност лЕ? И на пиано съм свирила..ми не съм, творческа...нищо не твори тя, че да е творец....

Гената ще свири в Пловдив в античния театър в набалото на юни....

# 1 736
Скрит текст:
На летището в Бодрум я налегнали тъжни мисли. Тя трябвало да ходи до Лондон за два дни след тежки дни в Ергенът. Самолетът закъснявал, тя била много тъжна и изведнъж... се родила песен.
Стайко Милушев, оператор в Ергена, Александра Богданска, Виктор Калев са помогнали за клипа. Добре, че дъщеря ѝ се е намесила.
Призна си, че Мила я комлексира, изказано в мека форма.

Облечена с тъмносиво дънково яке, но с брокатена черна  бейзболна шапка.

Пее ода за Мария Бакалова, която се оказа близка приятелка на Мила Роберт.

Надявала се да се съберат от екипа на Ергена и да купонясват.

Малко неглижира участието си във формата. Играе го над нещата.

Благодаря, малко ми е помпозна Сц.. Чак пък песен родила от драматичното преживяно на летището.

Всъщност песента е родена от натрупани емоции от нейни интимни разочарования и песен, която е слушала на летището. Но, се прокрадва идеята, че това с формата е било само работа. В смисъл Аз съм интелигентна и Ергенът ми е под нивото.

# 1 737
Елена, гаранция, че ще я дават по телевизията. Няма така лесно да се измъкнем от нея. Пак да се повторя - второто Хепи Ванче.

# 1 738
За муза повече си представям Валерия. С тази ефирна красота и невинна физиономия.
Това за невинна физиономия и ефирна красота ли се брои? Rolling Eyes
Скрит текст:

Или тя е така само от време на време, с подходящ грим, като се поопули и облече бални рокли? Честно, тези патетични превъзнасяния по Валката ми стават смешни вече Grinning
На Евгени му трябва любов, за която да се бори. Малко да се разчупи. Също така му трябва партньор, който да не му играе по свирката. Противно на това, което той си мисли. Мое мнение.
Дам, накрая очаквам да се събере с Елисавета Simple Smile

# 1 739
Съгласна съм с написаното, че Елена...какъв творец е? Не е...
И аз съм чела Достоевски и писала есета, значи да се пиша творческа личност лЕ? И на пиано съм свирила..ми не съм, творческа...нищо не твори тя, че да е творец....

Гената ще свири в Пловдив в античния театър в набалото на юни....
И почти никакви билети не е продал. Що ли?

Общи условия

Активация на акаунт