Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 100
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 310
В темата според мен сме 50:50. Поне от пишещите. Просто зависи кога едните са активни и кога другите. Затова и фокусът на темата се измества в едната или другата посока и изведнъж за някои потребители (от двата лагера или неутрални 😁) темата става нечетима.

# 2 311
Апропо, Евгени послъга като каза на стори, че е 180 сантиметра. Аз съм 178 и наскоро се озовахме с Теа и Наум на едно място за кратко.
Теа е като кукла от приказките, очите ми останаха в нея. Наум е висок горе-долу колкото мен, а Генчо със сигурност е по-нисък от него. На личната му карта може и толкова да пише, но реалността не е това.
Аууу, и това барабар с токчетата...

# 2 312
Като цяло, съм съгласна, че може би не е редно да се коментират личности, чието представяне подлежи на монтаж, но ще зачекна нещо, което мен много ме тригерна относно Евгени.
Самият той, няколко пъти призна за токсична връзка с майка на две деца. Майка му, явно не се е намесвала. Обаче, Генчо - това беше много тъпо. Говореше на няколко от момичетата, които искат да имат връзка с теб за майка с две деца. Не къде да е, а пред цяла България. И колко нещастен си бил. По-голям червен флаг за личността му не успея да намеря. И нищо от това не беше монтаж, беше си неговото мнение.
Не се говори така, особено за човек, който си е делял и хляба и леглото с теб. Как ли се чувства тази жена сега?! За децата няма да питам, те със сигурност са объркани. На 30+ да не си научил този урок, не говори добре. Жените са склонни на такива признания, което също не одобрявам. Съжалението един към друг до нищо добро  няма да ни доведе.

# 2 313
А тази майка обвързана ли е била?

# 2 314
Между другото, хипотетично много ще се изкефя, ако след предаването двете отпаднали подгласнички съобщят, че вече са намерили правилния човек и са щастливо омъжени даже Joy
Това би било наистина хубаво и им го пожелавам не само на финалистките, а на всички.  Евгени както ни го представят не е победа за никоя от участничките, още преди няколко теми казах че нито едно от момичетата не заслужава такъв мъж.

# 2 315
Справедливост в любовно предаване?
В телевизионно риалити.

Много сте НЕправи. СлаБе визирам..

Първи сезон и финала му да припомня? Виктория, мразената от всички в публиката? Спечели?

В живота пък изобщо справедливост и честност нямат място в любовта!

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 15:04 от teta75

# 2 316
Мика се държи много плитко. Към финала си вирна инфантилно носа само защото е в топа и започна със съскащите коментари - най-интересното е, че не търси внимание от Евгени, колкото иска да е по-явна героиня в продукцията. Ясно е че е там като логичен пълнеж. Но и тя не харесва Евгени. Така че няма драма.
Валерия не изглежда влюбена, но мисля, че има чувства и при добро разбиране биха могли да пробват гаджосване. Но тя не е готова да се омотава на възел за който и да е мъж.
Ергени според мен иска да се жени. Но по грешните причини. От една страна с Елена най-много си отиват в задръстеността си, от друга страна - тя ако в началото не вижда романтично и физическо привличане от него, само по-зле ще става в брак в реалния живот, където няма прически, рокли и Евгени е свободен да се прибере да спи у която го придърпа.

# 2 317
В началото, като поместиха тук снимки на Валерия, имаше едно групово ахване по това колко била красива, завеяна, мистична, забравих още какво. То епитети, хиперболи, метафори. Дори почнах да се обърквам и да се чудя на очите си ли да вярвам или на това, което чета тук.
А на бялото може ли да кажеш черно? Съвършена, непипната с нищо, нежна, природна красота. Някои жени от поправените, само могат да мечтаят за това. Нищичко не е пипано по нея. Кожа прекрасна, коса истинска без ексеншъни, зъби съвършени, носле, устни, всичко! Тя е диамант от към външен вид, такива момичета са рядкост,затова е забележителна и както видяхме Евгени на мига я забеляза.

# 2 318
Разведена е била. И му е била най-дългата връзка. Сподели какво тя правила надълго и широко, но той не каза какво той е направил за да промени нещата. Тъпичко беше.
И ме тригерна, защото моята най-голяма любов направи подобна тъпотия пред познати. Нямаме нищо общо от 13 години, но 6 години след като сме се разделили той говори някакви тъпизми на общи познати след като някой ме споменал. Еми много ме заболя. И аз го разбирам от тях после. Сега и той е с друга, аз съм с друг, тъпо ми е. Отговорих им подобаващо, но не се прави така. Може да остави рани за цял живот. По този начин, мъж или жена, може да изложи само себе си. A съм категорично сигурна, че и той, както и аз съжаляваме до ден днешен, че така се развиха нещата. Като не знаеш какво да кажеш, еми, млъкни! Изглежда човек така по-умен.

А тази майка обвързана ли е била?

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 14:34 от vanya.pavlova

# 2 319
  • Варна
Ергени според мен иска да се жени. Но по грешните причини. От една страна с Елена най-много си отиват в задръстеността си, от друга страна - тя ако в началото не вижда романтично и физическо привличане от него, само по-зле ще става в брак в реалния живот, където няма прически, рокли и Евгени е свободен да се прибере да спи у която го придърпа.
Eлена изглежда нелепо в балните рокли, с това което облича в ежедневието е в пъти по стилна и привлекателна. Без грим също я харесвам повече.
Единственият тоалет с който я харесах в шоуто беше черен с пола-панталон.

# 2 320
Привет на всички!

СлаБе, вчера обещах да продължа с Валерия.
Само, че моят близък  ми нахвърли щрихи за нея, поради неделна заетост,  и остави на мен  да продължа. Ще се опитам, но се надявам да не стане прекалено субективно.
Само трябва да споделя нещо важно за трите момичета - финалистки, което е в основата на техните характери.
И на трите съдбите са определени от родителите им ,които са потърсили изява навън от държавата ни. И  на трите родителите са били гастарбайтери, независимо на какви нива. Този факт е много важен за тяхното развитие, тяхното възпитание, следствие на средата в която са живяли и на отношенията между майката и бащата.
Сега за Валерия. Щрихите са следните: бърз ум/знаем го това/, който говори бързо и недоизказано винаги мисли много бързо; бързо съобразяване в дадена ситуация с хладнокръвие и с контрадоводи при нападки.
Интересна симбиоза между холеричен тип, в някои моменти флегматичен и отнесен. Този тип симбиоза говори за много твърдост в убеждения и в характера с цел оцеляване.
Важен щрих е любящото й сърце. Когато допусне някой до себе си, тя го заобичва искрено и откровено.
Не го прави често, обаче защо? Тук имаме  следната хипотеза. Валерия е живяла над 10 години в чужда държава, в Гърция.   Там е учила, там се е борила да оцелее в непозната среда. Наверно е имала доста нападки, обиди и отхвърляния. Затова се е затворила към хората и е предпочела животните, на които отдава тази любов в сърцето си. Тя от доста невръстна възраст е започнала да работи. Моделството си е доста изтощителна работа.
А попадането й в Япония я доизгражда като самочувствие и самооценка. Останала е естествена, това което много се цени на изток. Харесали са я, дали са и кураж за напред, накарали са я да си повярва.Минала е през какво ли не, за да се докаже и е успяла.
Тези неща като съпкупност са я направили толкова устойчива и мъдра за годините си - едва ненавършени 25г.
В обета си тя каза нещо важно, по-точно в писмото, което беше написала на Евгени, че никой не се е отнасял така с нея, че на никой така не се е доверявала и в негово лице тя е повярвала. Това е първият мъж, който е подействал така на чувствата й. Евгени изкара тези чувства на Валерия от дълбините на душата й, скрити някъде там, на повърхността и тя му се довери безпрекословно.
Да си кажа и моето мнение. Валерия я намирам  дори по-устойчива от Евгени и по - мъдра. С малко му показа колко го цени и че е влюбена в него. Показа го и активно, и нежно, и чувствено с чистота на мислите си. И му каза, че той решава и ще е щастлива да е тя. Никога не сложи себе си напред в неговия избор, а го остава той да реши. Не използва нищо манипулиращо, за да го накара да я избере нея. Много точно и премерено поведение.
С това си поведение тя печели моите адмирации, защото знае къде е границата на манипулативното от истинското решение. Дава свобода на решението. И това е правилното, тоест не искам да бъда избрана под натиск, а по убеждение и чувства.  Да видим Евгени как ще прецени.

# 2 321
В началото, като поместиха тук снимки на Валерия, имаше едно групово ахване по това колко била красива, завеяна, мистична, забравих още какво. То епитети, хиперболи, метафори. Дори почнах да се обърквам и да се чудя на очите си ли да вярвам или на това, което чета тук.
А на бялото може ли да кажеш черно? Съвършена, непипната с нищо, нежна, природна красота. Някои жени от поправените, само могат да мечтаят за това. Нищичко не е пипано по нея. Кожа прекрасна, коса истинска без ексеншъни, зъби съвършени, носле, устни, всичко! Тя е диамант от към външен вид, такива момичета са рядкост,затова е забележителна и както видяхме Евгени на мига я забеляза.

Няма спиране значи Joy Joy Joy Поне си признай, че нарочно се гъбаркаш с мен и ми гледаш сеира сега Joy

Поемам дълбоко въздух, връзвам ти се на акъла, защото моят е зает с други неща, и почвам Joy

1. Устенца тънки, почти липсващи. На всичкото отгоре долната устна е по-изразена от горната. Трябва да се снима под ъгъл отдолу, за да се види, че има горна устна, ама тогава пък много си проличават несъвършенствата на носа.

2. Носът пък е толкова далече от съвършен, че няма накъде просто. Основната ѝ конкурентка, Етито, точно там я бие отвсякъде, защото е с много по-деликатно и хубаво носле от нея и изглежда добре от всички ъгли. Даже прилагам снимков материал Joy

Скрит текст:

3. Фигурата ѝ е непропорционална. Има корем, прави бричове, но дупе и особено цици йок. Няма женствени извивки, не е и спортна като например Айлин, стои една такаво отпусната, хърбава, безформена, разчитаща основно на слабостта си, но която я е качила малко, става нещо средно между ябълка и круша.

4. Кожата ѝ е най-обикновена, забеляза се, че и по нея се появяват пъпки Joy

5. И какво като косата ѝ е без екстеншъни? Rolling Eyes Чудо невиждано май за някои Joy

Моята също е без, всъщност и една приятелка нямам с екстеншъни, изкуствени цици, преправяни физиономии и надувани устни Kiss Но то май и средата ми е такава, а в нея, както отбелязах, стандартите са други

За зъбите нямам забележка иначе Simple Smile

Но брадичката ѝ е зле (да добавя Simple Smile ) И цялостната ѝ физиономия не ми допада.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 15:03 от Telesilla

# 2 322
Е, пак тръгна на бургия тона.
Отбелязах, че на някои потребители резултатите от анкетите им харесват и затова искат да ги използват като аргумент за пристрастието си. Нищо лошо няма, аргумент си е. Но не виждам логическа връзка с финалния избор на Генча, освен… ако няма два заснети финала и кой ще излъчат не зависи от резултатите по официалните страници. Но все пак по-вероятно ми се струва просто да ми правят трафик Simple Smile
Аз не изисквам да бъда спрягана като изключение, но ще си позволя да оспоря поредното обобщение на Ноли за феновете на Валерия (да се чете като противниците на Елена). Лично аз два пъти апелирах да не се обсъжда семейството ѝ, най-вече майка ѝ. На доста пъти съм контрирала критики към външния ѝ вид Simple Smile Изразих съчувствие към гаднярското отношения на Генчо към нея в един момент. Изкефих ѝ се, че накълва Гъби почти до истерия.
Мисля, че има и други потребители, които не харесват Елена, но не са си позволили крайно неетични коментари спрямо нея Simple Smile

# 2 323
Елена е грозновата. Факт.
Другата е хубава.

Не съм за нито една от..трите Grinning

# 2 324
Нищо не пречи Евгени да даде пръстен на някоя от момите, после да „направят годеж“, като мине време да се окаже, че има несходство в характерите.

От една страна и в Пловдив има бездомни кучета, а от друга Елена може да си реди „мъдростите“ в къщата, която ще надзирава майсторите, докато Евгени е по турнета.

Общи условия

Активация на акаунт