Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 102
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 250
На мен ми се струва, че и самият Генча не е бил в Австралия. Може би предстои, може би е художествена измислица. Може би е отпаднало, минаха повече от 6 месеца от споменаването. Никога няма да разберем 😂

# 2 251
Валерия е победител и това не е от спойлери, виждам как я целува, гали, стойка, прегръдка, как я гледа. На последната индивидуална среща Генчо ще разсее дадени свои съмнения и ще я избере.
Щом като не си задължен по договор, може да избираш къде да гостуваш и къде не. На Комедито най им хареса Гъби, тъй че..не е лошо да отбираш малко от малко къде ходиш.
Не си били поплювали, да, колкото с Капитонова или Сашка в подкастите. Сашка "пообиди" Иван, той млъкна и в следващите подкасти я нареждаше иронично. Пред Капитонова клекнаха,с извинението, че трябвало гостът им да се предразположи. Ок, но тяхното отношение си беше мазничко направо, достраша ги нещо, на фона на големия черпак, с който ѝ сипваха в нейно отсъствие. Наблягат на простащина и ако не им разбереш хумореските , си "леля моралистка". Въпреки това, дамската част от екипа им са ми симпатични, Петя повече.

# 2 252
Надкаст съм пускала веднъж и не можах да го изтрая повече от 10мин. Не знам Неделчо ли е водещият с глуповатата физиономия, но дори да се абстрахираме от нея, говори ужасно.

# 2 253
Не мисля, че Мика се притеснява от Комедито и за това няма да отиде. Провокациите им са плоски и честно казано, не мисля, че до момента някой, освен Блага им се е подхлъзнал. От техния подкаст не съм чула един спойлер, освен че те неуморно искат да убедят аудиторията, че победителка е Валето - анкетата от последния им подкаст показва, че не успяват, защото агресивно котират тази версия. Боми злобее яко напоследък, стане ли дума за Елена, много я харесвах, но като си показа злобичката рязко ме загуби. Иван просто е елементарен, а Петя е единствения адекватен човек там и за това в последните два подкаста я няма.
Мисля, че Мика няма да отиде, защото не ги харесва, както е казала. Не е трудно да не ги харесваш.

ПС: ходила съм на тяхно шоу няколко пъти, харесвам ги. Наистина много съм се смяла, харесвам и подкаста им, но с този сезон на Ергена не се справиха. Надявам се феновете бързо да забравим 😎😀

# 2 254
То е супер очевиден напъна на продукцията да не е като миналата година. Пръстен ще има, вклюбен ще го пишат. Ама предполагам до дни след финала ще се смълчи работата. Ако имаше да става нещо истинско, нямаше да го тръбят още от началото на сезона. Щяха да го оставят самодоволно като изненада накрая. Сега изненада няма и само пускат инфо, за да изцедят рейтинг.
Чета какви ли не разсъждения: Елена била победител, защото след финала пътувала до Париж, а ако била с разбито сърце, нямало да отиде баш там. Тя победител може и да е, но логиката е трепач…
"Това момче си има характер",казва Ваня Щерева.От видяното до сега оставам с обратно мнение.Не разбирам защо Париж се смята за място на влюбени хора.Струва ми се доста преувеличено.Що се отнася до продукцията,мотото и не се променя: "Сеир да става!"

# 2 255
Бях се опитала да гледам Надкаста с Камелия. Не успях повече от 10 мин. с превъртане. Комеди-то го гледах 2 пъти: един път с Блага, един път с Лия и Рая. Блага има желания да говори любопитни неща, ама няма възможност.

# 2 256
Апропо, Евгени послъга като каза на стори, че е 180 сантиметра. Аз съм 178 и наскоро се озовахме с Теа и Наум на едно място за кратко.
Теа е като кукла от приказките, очите ми останаха в нея. Наум е висок горе-долу колкото мен, а Генчо със сигурност е по-нисък от него. На личната му карта може и толкова да пише, но реалността не е това.

# 2 257
Защо Елена е била с Камелия в Париж го има разказано на нейния сайт. Ако има кой да чете. Никоя жена няма да помъкне най-добрата си приятелка и прясното си гадженце заедно в един от най-романтичните градове на света. За ревю! Малко мисъл трябва. За никоя не се чу, обаче, че е била в Австралия заедно с него на турнето.

И Валерия е пътувала с приятелка до Англия след финала. При сестра си. Тези пътувания нищо не значат. Малко разпускане след стреса и умората.

# 2 258
Генча по моя преценка е около 170 см. Успешно може да се пише за 175, другото са фантастики.

# 2 259
Танко ,между другото, страшно симпатичен ми се стори само за секунди, в които съм го видяла, майка му също.

# 2 260
Танко ,между другото, страшно симпатичен ми се стори само за секунди, в които съм го видяла, майка му също.
На мен също! Учудвам се, че са възпитали такъв смотльо.. вероятно е единствен син затова.

# 2 261
Има и брат с две дечица. Много млад ми се стори баща му, сладури са и двамата с майката.

# 2 262
Не мисля, че Мика се притеснява от Комедито и за това няма да отиде. Провокациите им са плоски и честно казано, не мисля, че до момента някой, освен Блага им се е подхлъзнал. От техния подкаст не съм чула един спойлер, освен че те неуморно искат да убедят аудиторията, че победителка е Валето - анкетата от последния им подкаст показва, че не успяват, защото агресивно котират тази версия. Боми злобее яко напоследък, стане ли дума за Елена, много я харесвах, но като си показа злобичката рязко ме загуби. Иван просто е елементарен, а Петя е единствения адекватен човек там и за това в последните два подкаста я няма.
Мисля, че Мика няма да отиде, защото не ги харесва, както е казала. Не е трудно да не ги харесваш.

ПС: ходила съм на тяхно шоу няколко пъти, харесвам ги. Наистина много съм се смяла, харесвам и подкаста им, но с този сезон на Ергена не се справиха. Надявам се феновете бързо да забравим 😎😀
Интересно, че от изброените Петя единствена подкрепя Елена. Simple Smile

# 2 263
А Ирина ще участва ли в Надкаст?
Аз също ги харедвам повече от Комеди Клуба и ги следя с интерес, но тази седмица ми се изгубиха нещо - само с Поли..

# 2 264
Виктория е 1.75 и той беше горе долу колко нея, много малко разлика, определено по-нисък от Боряна 1.80.

Общи условия

Активация на акаунт