Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 123
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 235
Там е работата - някои момичета успяха да се държат достойно въпреки просташките провокации и вдигнаха своя рейтинг.

# 2 236
Не съм ги чувала кои са тези, нито ме интересува, нито ги гледам.
Та не всичко е под и над и покрай..каст..

# 2 237
Само Кукушев и това е!

# 2 238
И аз мисля, че Мика я е страх да отиде в подкаста по причините, изброени от Пандорина.
Слушах малко Боряна, Милица и Айлин в Лейдизон. Милица не може да се изразява добре. Боряна повтаря по няколко пъти едно и също по различен начин, но поне изглежда, че говори гладко. Айлин може би има най-голям опит с камерите, говореше кратко и ясно.

# 2 239
Да, Кукушев е топ! Неделчо не пращи от интелект. Даже май е по-зле от Комеди клуба.
Гледам Надкаст заради Туджаров.

# 2 240
  • софия
Telesilla,  то Снежито е Светле всъщност.😀
 Надкаст са нива над Комеди.  Лично мнение. А Дечо е всъщност един много начетен чешит.  Ако се разровите какво е правил през живота си, мисля, че ще ви е доста интересно. Надкаст е за забава и удоволствие създаден
 Не разчитат на него за да стават милионери.

# 2 241
Е от какво толкова да я е страх Мика да отиде в подкаста? Нищо лошо не е направила в предаването,поне  не са излъчили да се излага и наистина не виждам от какво толкова да е наплашена от двама лигльовци. За мен също се държат просташки и напълно разбирам нежеланието й да участва при тях. Особено пък ако няма планове да става инфлуенсърка или да се задържи в медийното пространство и не й трябва допълнителна реклама съвсем не виждам причина да си ги причинява.

# 2 242
Неделчо го хващам два пъти да не знае някакви елементарни неща. Гледала съм Надкаст сигурно четири пъти.

# 2 243
Единственото, което ме кара да се съмнявам, че Елена печели е, че има някаква летаргичност в нея и доза разочарование последните седмици в нещата, които споделя. Обаче, пък продължава напред. Дано, само така да ми се струва. Участието на Камелия също в Надкаст, който е единственият пълен епизод, който съм гледала на тези двамата. Дано всичко е за заблуда. Явно, много ми се иска да спечели! След предаването, какво ще се случи на нас не ни е работа. А това, че Евгени ще се жени наистина това лято за мен е 100% фалшив PR за концертното му турне.

# 2 244
Така ни замотаха тая година във всякакви имформации. По интуиция си мисля, че най-голямата заблуда от всичко беше, че Генчо още е победителката, сватба стяга, ала бала 😂 Вероятно финалът ще е като миналогодишния, само че с малко повече драма от отпадналата.

# 2 245
@Танчитка - няма да е същият, защото Генчо сега ще даде пръстен, рекламен, но ще го даде.
Миналата година не гледах нищо, само финалът и се чудех защо всичко беше толкова недовършено. Дано, този път все пък са довършили финалът както трябва.

# 2 246
А как вървят продажбите на билетите на Евгени? Има свободни места, но не мога да преценя колко.

# 2 247
Telesilla,  то Снежито е Светле всъщност.😀
 Надкаст са нива над Комеди.  Лично мнение. А Дечо е всъщност един много начетен чешит.  Ако се разровите какво е правил през живота си, мисля, че ще ви е доста интересно. Надкаст е за забава и удоволствие създаден
 Не разчитат на него за да стават милионери.
Напълно съм съгласна. Неделчо го бях отсвирила преди време, защото заради диалекта ми простееше. Покрай Ергенът си промених мнението, всъщност е интересен и неглупав.
Комеди клуба обратно - не съм ги слушала преди, но си мислех, че трябва да са интересни заради това, че канят в България личности, стендъп комици, консервативни мислители. Подкастите им за Ергена обаче са пълна боза, освен някое гостуване на участничка. Кирков и Боми  са си определили лагера и на черното бяло са готови да кажат, за да докажат колко е фалшива и тъпа Елена и какъв невероятен комедиен талант е Габи. Няма лошо да си имат предпочитания, но аргументите им са страшно повърхностни и тенденциозни.  Беше забавно как сменят плочата в движение, когато се оказа от анкетата им, че аудиторията им не мисли като тях.

# 2 248
То е супер очевиден напъна на продукцията да не е като миналата година. Пръстен ще има, вклюбен ще го пишат. Ама предполагам до дни след финала ще се смълчи работата. Ако имаше да става нещо истинско, нямаше да го тръбят още от началото на сезона. Щяха да го оставят самодоволно като изненада накрая. Сега изненада няма и само пускат инфо, за да изцедят рейтинг.
Чета какви ли не разсъждения: Елена била победител, защото след финала пътувала до Париж, а ако била с разбито сърце, нямало да отиде баш там. Тя победител може и да е, но логиката е трепач…

# 2 249
Защо Елена е била с Камелия в Париж го има разказано на нейния сайт. Ако има кой да чете. Никоя жена няма да помъкне най-добрата си приятелка и прясното си гадженце заедно в един от най-романтичните градове на света. За ревю! Малко мисъл трябва. За никоя не се чу, обаче, че е била в Австралия заедно с него на турнето.

Общи условия

Активация на акаунт