Базедова болест

• 267 314
  • 851
  •   1
Отговори
# 240
Здравей ,FEN!Отговарям ти  тук за да го прочете и друг ако се интерсува .Отвара от репей:1суп. лъжица нарязани на ситно корени от репей се заливат с 500мл. вода и се вари 30 минути .Маха се от котлона и престоява 20 минути ,прецежда се и с нея се изплаква косата след всяко измиване .Както писах вече никакво третиране на косата с бои и други химикали. По въжможност често подстригване.

# 241
Привет,
и аз съм болна от базедова болест. Толкова много млади хора, тук в сайта, а и около мен приятелките ми са болни.  Cry
Замислям се защо е така....какво ни се случва.
Искаше ми се само да Ви кажа момичета: Борете се колкото можете само с лекарства.
Аз съм болна от 2003г. и с изключение на първоначалното лечение, до сега съм на Метизол. Имах период на "излекуване" около една година,но ето ти рецидив. Появява се при около 80 % от хората. Какво ли не прочетох.... дори имаше период, в който се съмняваха за възел. Когато има възел, и с добри резултати, независимо,че са добри, е наложителна операция. Щях да полудея.
Но най-важното, което исках да Ви споделя е съветът на моя ендокринолог в Пловдив: "Най- лесното е да разрежеш...опитайте се, особено при млади хора, да се излекувате с лекарства". И аз планирам бебе и, доколкото разбрах, се иска специална подготовка, а по време на бременността, определени лекарства.
Не ни е лесно- никак!

# 242
някой знае ли адреса на доктор атанасов специалист по ендокринология от София който лекува без оперативно възли на щитовидната жлеза и хашимото

# 243
помогнете ми на мен ми казаха че имам хашимото обаче забелязах че очите ми са леко изпакнали а хормоните са ми в норма
Хормоните са добри, а на очен ходи ли?
да каза че има лека разлика и нищо а аз ще полудея

# 244
някой знае ли адреса на доктор атанасов специалист по ендокринология от София който лекува без оперативно възли на щитовидната жлеза и хашимото

Ако го научиш моля те напиши го. Имам път към София.

# 245
  • Някъде там...
помогнете ми на мен ми казаха че имам хашимото обаче забелязах че очите ми са леко изпакнали а хормоните са ми в норма
Хормоните са добри, а на очен ходи ли?
да каза че има лека разлика и нищо а аз ще полудея
спокойно и това се оправя. При мен имаше много ясно изпъкване, ама доста, направо не бях аз, но с едни хапченца и инжекции се оправи.

# 246
Здравейте
И аз имам хиперфункция на щитовидната жлеза- тиреотоксикоза. Много ниско ТСХ( граничещо с нула) и високи фт3 и фт4. Имам възел 24/20/15мм (мисля, че толкова беше) и жлезата ми естествено е с нехомогенна структура и множество малки възелчета.
Лекувам се от 4,5-5 години и едва в последните 2 изследвания имам подобрение. Бих казала,ч е то се дължи на хомеопатията и на режима на хранене. Приемах 2 месеца АФА, есенциални мастни киселини и антиоксидант. Ядох много протеини, особено риба. Месото-само пилешко, немазно. На последните прегледи еднокриноложката ми в София д-р Лазарова ( в Ст. Загора ходя при д-р Вучкова- мн добра лекарка) каза, че трябва да хапвам повече плодове, та сега и тях съм включила сериозно. Относно билките- препоръчвам еньовче!!!
В началото на болестта пих хапчета( забравила съм името вече) за успокояване на пулса, че щях да излетя направо Simple Smile Иначе редувам Тирозол с Метизол( те са мн близки по състав). И аз съм чела някъде мнения, че Метизола бил токсичен, но незнам...не смея да си мисля подобни неща. Уж кадърни и добронамерени лекари ме наблюдават...знам ли...
Успех на всички с болестта! Peace   bouquet

# 247
 Първо да кажа на daniela1965 да не бърза толкова с ходенето при др. Атанасов, а да прочете  отзивите за него .Не са добри ,но ако все пак е решила ето тел 0887457008 срещу сатиричния театър /Всяко ходене струва около 200 лв .Рязането е 110 +80 хранителни добавки+пътя . Всичко възлиза около 2000лв .Сега искам да напиша за друг човек ,става дума пак за рязане на небцето, но не от доктор а от лечител .Това е бай Тоньо от Гълъбово тел 041862569 ,става с записване .Поразрових се и се оказа че има доста излекувани от него .Ходи се 5-6пъти да се реже ,не боляло .Реже се малко по- отпред ,а не отзад, като при др Атанасов .Плаща се колкото прецениш да му дадеш. Ще се поровя още малко да науча повече за този човек ,това за мен е една надежда за излекуване .От това което прочетох ,хората казват ,че са си эагубили времето по доктори.Ако науча нещо ново ще пиша.

# 248
от къде изрови информация за бай Тоньо?и аз съм чувала за такъв "метод" ,но ми е безкрайно необяснимо какво отражение има в/у щит.жлеза.ти ходи ли?

# 249
Пиши в Гуглето бай Тоньо Гълъбово и ти излиза ,чети докрая и ще разбереш мнението на хората.

# 250
Може би ще стана досадна с моето писане, но не мога да не го споделя с вас. Това открих:Основните причини за проблеми с щитовидната жлеза са: недостиг на йод, мъртви зъби( например запълнени канали на корени)
 инфекция на челюстната кост и живакът от амалгамните пломби.

# 251
ЗДРАВЕЙТЕ  аз съм на 21 години  и от 4 години пия метизол,ходя при доц.Николова във Варна и накрая тя ми каза,че  имам възли и май ще трябва операция,но в последния момент майка ми  сподели това с един нейн колега и той й каза да отиде при бай Георги,той наистина ме излекува и най-интересното е че доцентката ми каза да отида на ехограф и преди този лечител на видеозона ми излезе че имам възли,а след бай Георги пак отидох на ехограф и нищо  Hug Hug Heart Eyes  отидох пак на преглед при доцентката и тя ми каза:"ти си излекувана!!!!" и ми спря хапчетата  Simple Smile и не съм стъпала при нея повече и се чувствам много добре - вече мина повече от година Simple SmileSimple SmileSimple Smile
ако искате отидете и се излекувайте-той живее в Варна,кв.Аспарухово на последната спирка с 2-ката се отива и там като слезете-питайте  всички го познават,но се заредете с търпение,защото винаги има много хора при него Simple Smile той не лекува само гуша!!! ще се убедите сами....

# 252
pishete,ako nqkoi e hodil pri nego i kajete dali ste se izlekuvali???  mai s lekarstav ni6to ne stava ....  ne znam

# 253
  • Някъде там...
и как точно лекува?

# 254
 newsm78 newsm78 някой знае ли  с какво трябва да се храня,за да набавям  необходимото количество йод за организма,не искам да  е с хапчета? някой знае ли  какво  да хапвам моля ви пишете ми  Rolling Eyes Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт