Базедова болест

• 267 453
  • 851
  •   1
Отговори
# 300
oooooo, огромна разлика и това за какъв перод от време е станало. да не си преминала от хипер в хипо...ама пак- мн високо тсх... Сподели след прегледа при лекаря, какво е станало
Направила сьм медикаментозен хипотиреоидизьм.От утре кьм Тирозола ще включа и Еутирокс.Имам и високи антитела които са виновни за проблемите ми с очите.Ако до 1 месец не се повлиая от лечението ще ми правят вливания с кортизон заради очите.Широко отворена очна цепка имам и леко двойно виждане.....просто нямам думи.Ако някой е правил тази процедура нека ми пише.

# 301
амиии...както се казва Welcome to the club  тези дни ми откриха Базед. Не знам откога съм си го влачила, но все ми се струва,че е след раждането. Момичета, да ми кажете добър очен лекар във Варна? че и с тези празници стана много трудно човек да си запише час и изобщо да намери някой работещ.

# 302
Здравейте! Пиша за втори път в форума. Ако има желаещи за импулсна терапия при дядото в Гълъбово моля пишете ми. Искам да се съберем повече нуждаещи се защото лечението е продължително. И скъпо по потношение на транспор. Аз пътувам от регион ВАРНА. Самият лечител няма такса. Каквото му оставиш. Не е болезнено. Има доста положителни отзиви. емайл: sis8@abv.bg

# 303
Привет! ЧНГ и за много години!
Ромина, какво стана при лекаря?
Аз да се оплача, че ходих на очен и имам високо ВОН. Трябва този месец да отида пак да ми го измерят...и ако е пак високо, да се лекува... Sad

# 304
Привет! ЧНГ и за много години!
Ромина, какво стана при лекаря?
Аз да се оплача, че ходих на очен и имам високо ВОН. Трябва този месец да отида пак да ми го измерят...и ако е пак високо, да се лекува... Sad
ЧНГ и от мен!Ами аз писах по горе за прегледа.След 10 дни ще правя пак хормони.Сега съм на комбинирано лечение.И моето очно налягане е повишено.

# 305
здравейте момичета.И аз страдам от тази болест но от 1 година тсх-то ми е в норма но при лекарката която ходя все ми казва да не забременявам дасам изчакала и така е от няколко години.Някои можели да ми каже добър ендокринолог в Бургас?Искам да я сменя

# 306
здравейте момичета.И аз страдам от тази болест но от 1 година тсх-то ми е в норма но при лекарката която ходя все ми казва да не забременявам дасам изчакала и така е от няколко години.Някои можели да ми каже добър ендокринолог в Бургас?Искам да я сменя
е да, чакаш, да чакаш, докато излезне от норми ли?????? newsm78 Дава ли ти обяснение, защо не трябва да забременяваш сега?

# 307
Момичета, следващият вторник ме приемат за операция в Ендокринологията в София. При д-р Ганчев съм. Някоя от вас има ли впечатления от този хирург? Може да ми пишете и на лични.

# 308
защо бързаш с тази операция те на всеки казват така толкова ли е напечено положението  аз лично мисля да я отлагам поне доколкото е въэможно но ти си знаеш като чуя че някой от нас ще ляга под ножа ми се изправя косата  

# 309
stoilkov-sesi ,левия лоб е 4 см. имам и няколко кисти. Може да има и кръвоизлив в левия лоб ,защото се уголеми видимо доста бързо.Вече двама ендокринолози и личната ми лекърка потвърдиха , че съм за операция иначе ще расте прогресивно. Sad

# 310
Сина ми има Базедова болест.Налице са всички симптоми и се забелязва и леко изпъкване на очите.На лекари е ходил и са му изписали два вида хапчета но въпросът ми е друг.
       Някой му е дал информация че има народен лечител които лекува щитовидната жлеза по нестандартен начин.Разбира се че това е лично решение на всеки но аз искам информация от някой който е прибягвал до такива лечители.Моля за мнение и информация?

# 311
  • София
      Някой му е дал информация че има народен лечител които лекува щитовидната жлеза по нестандартен начин.Разбира се че това е лично решение на всеки но аз искам информация от някой който е прибягвал до такива лечители.Моля за мнение и информация?
Аз лично не съм. Но моя позната си лекува жлезата с йога. И успява. По темата има писано и за народни лечения , мисля, прочети.

# 312
  • Бургас
Привет Sammur!И аз от близо година съм в норма,но моята лекуваща ми каза да започваме да действаме веднага щом влязох в час.Друг е въпросът,че бебето не става.Аз ходих при Великова.За всеки случай отидох и до София при един доцент/забравих му името/ и той потвърди диагнозата и назначеното лечение.

# 313
Привет на всички! Нуждая се от помощ!?! Аз също съм болна от тиреотокисикоза, откриха ми я преди седмици и пия метизол. Моля да ми препоръчате добър ендокринолог в София за консултация, защото искам да се излекувам по-бързо и да работя по въпроса за бебе. Живея на 100 км далеч от София на 38 години съм и когато се чудех защо не се получава ме изненадаха много неприятно с тази диагноза. Имам още и сухота в очите, сигурно става въпрос за екзофталм. От личния ли лекар трябва да взема направление за очен и необходима ли е консултация? Косата ми също пада какви маски да си правя и трябва ли да ходя на кожен лекар или всичко ще се нормализира с лечението?

# 314
  • Някъде там...
намери си добър ендокринолог първо, аз не мога да кажа за София. И вече той ще ти каже какво да правиш с всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт