💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Аз написах преди няколко дни ,че Хакан е в Кан, някой написа ,че не е вярно, а ето че е вярно. Оставям без коментар!

# 526
  • София
Аз пък въобще не се притеснявам, че някой ще се разсърди, но за мен Ханде и Керем са много по-красива двойка. Този Хакан ми е като някой скункс. Стои изтукан, без емоции, с едно грандоманско излъчване. Дори външно не го харесвам. Няма харизмата на Керем. И е по-нисък дори от Керем. Ама кой ме пита. Като се харесват младите да се взимат.

# 527
Значииии на Тина и Слънцето ще им огранича достъпа до темата. Joy Шегувам се.

Не мога да ги възприема аз Ханде и Хакан , но не ми пречат на съществуването. Не ме и вълнуват техните отношения, както и да се развият , безразлично ми е. Така по снимките само Хакан ми се струва като човек , който твърде много държи на външния си вид - винаги изгладен, зализан , независимо дали е на събитие или на разходка в парка. Твърде метросексуален за мен. Като някаква кукла, която винаги трябва да изглежда перфектно.

Нова снимка на Керем Sunglasses

# 528
Ханде и Керем ще са винаги наши фаворити. Моят първи избор, първата ми дизи любов. Satisfied Sparkling Heart Така ще си остане винаги. Идват нови проекти, партньори, любови и искам тези спомени да ми напомнят за нещо красиво, но вече отминало. Как ще се развият нещата при тях в бъдеще, с кого ще са, не знам и това до голяма степен вече не е от значение за мен.
Не мисля, че някоя от нас симпатизира на Х.С. и на мен не ми е приятен, но това е положението. Animal Monkey Face

Мики, ами с Тина ни отлъчете от племето. Satisfied Временно нали. За мен по-кратичко да е, все пак съм по-рано регистрирана.

# 529
Още един глас за Ханде и Хакан-добре изглеждат един до друг.
Дали е ПР или не времето ще покаже.Разбирам,че тоз момък е доооста недолюбван тук.

# 530
Слънце , всичко е точно, само не ми носи снимки на Хакан за лека нощ. 🙃Joy

Нова снимка с Ханде от сета на "Двама непознати"

Керем в цвят

# 531
  • Плевен / София
Ханде и Керем ще са винаги наши фаворити. Моят първи избор, първата ми дизи любов. Satisfied Sparkling Heart Така ще си остане винаги. Идват нови проекти, партньори, любови и искам тези спомени да ми напомнят за нещо красиво, но вече отминало. Как ще се развият нещата при тях в бъдеще, с кого ще са, не знам и това до голяма степен вече не е от значение за мен.
Не мисля, че някоя от нас симпатизира на Х.С. и на мен не ми е приятен, но това е положението. Animal Monkey Face

Мики, ами с Тина ни отлъчете от племето. Satisfied Временно нали. За мен по-кратичко да е, все пак съм по-рано регистрирана.

Да не ти е скучно....ако ти " препоръчат" детоксикация от темата....

# 532
Гости, ще гледам да съм много тихичка. По един път на ден и само Керем ще слагам и да няма ново, на старо ще наблегна. Flowers Bouquet
Не ме гонете, къде да отида? Нямам тема...

Ето Керем, симпатяга е.

Скрит текст:

Лека нощ! Nature Sparkler

# 533
  • София
Слънчице, бързо се предаде. Сваляй този бял байрак и се включвай в темата. Имаш амнистия.
За лека нощ една красива Бамби.

И нещо много мило. Ето това липсва при този Хакан. Има пари, жени, бизнес, власт, но няма най-важното в живота. Простичко да се наслаждаваш на него, без да се налага да си непрекъснато зализан и сериозен.

# 534
Линде, разсмя ме с тоя скункс. Ами така го усещаш, 😂 но и типично в твой стил завършваш позитивно - да се взимат младите като се харесват. Нас и без друго никой не ни пита...
Постарала съм се да запазя само хубави спомени от времето през което се вълнувахме около ХанКер и сериала, изживяха я те тази любов и толкова 💖 Запушвах си ушите за ПР и тогава както и сега 🙉 Предпочитам да вярвам, че и това с Хакан е истинско отколкото, че е по взаимна изгода. Като страничен наблюдател си признавам, че са симпатична двойка, но го няма онзи блясък в очите ѝ...

Слънце, ако ядосваш съфорумките те взимам за една седмица с мен на друго място 😝

# 535
Слънце, стана ми малко мъчно, че си нямаш друга тема и аз съм така. Големи сме консерви двете с теб, само 1 тема във форума обитаваме. Joy

Марги, това е недопустимо! Joy Значи, мълчиш , мълчиш сумати време и накрая идваш да ни крадеш Слънцето! Какво е това безобразие? Я вземи доведи нови хора при нас, вместо да  отмъкваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Nature Fire

Хахахаха

Общите снимки с Хакан ги оставям за някой друг. Joy

# 536
  • София
Натегачите на фамилия Сабанджъ в действие. Не спират един през друг да показват мамин Хакан как позира в Кан. За Ханде не отделиха толкова място.
Нека подмазването започне сега!

Но най-интересното, на което попаднах е този коментар на един грузински фен, на качената снимка на поредният натегач Билял Озджан. Има нещо гнило и мътно в цялата тази сапунена сага.

# 537
Добро утро момичета!
Един прекрасен ден ви пожелавам.

Една звезда Ханде блести на червения килим.

И този до нея не й отива   но дано се окаже ПР и скоро да се разделят.

И да изпием по едно сутрешно кафе с Керем

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 06:32 от azisiq

# 538
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 539
Добро утро!
Феновете "Съжалявам но обичам само моето момиче"

И ние обичаме само Ханде! HeartHeartHeart
Прекрасен ден! HeartHeart Eyes

Общи условия