💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 351
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Човекът има три пътя, за да постъпва разумно: първият, най-благородният – размишлението, вторият, най-лекият – подражанието, третият, най-горчивият – на опитът. /Конфуций/

Както знаем, възприятията са субективни. Ханде ми изглежда спокойна и уверена, доволна от мястото, където е и сигурна в това, което прави. За мен връзката не  е ПР, тя е желана, осмислена и осъществена. Интересно ми е какво е казала в интервюто, дали все още мечтае да живее във ферма, да гледа животни и да рисува? Скоро ще научим, но е напълно разбираемо, ако има промяна в плановете й. С новата връзка често възприемаме мечтите и желанията, начина на живот на партньора. Sunglasses

PS Sunglasses
Не съм съгласна и не мога да приема, че изказването на лично мнение е оплюване, охулване, осмиване на обсъждана персона/събитие.  Стига да няма обидни квалификации и епитети, това е просто нечие лично мнение. Нормално е, различни сме и различните хора виждат и възприемат различно света и на различни неща казват хубаво.  Това, според мен трябва да важи дори и за феновете, за които се предполага, че предимно трябва да подкрепят, да се възхищават и да възхваляват.  Satisfied

Лек ден ви желая!

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 08:46 от Dilemi

# 541
В тази тема навремето се отделиха най-толерантните фенове на ХанКер. Все още продължава да е така, защото различните мнения стоят незаметени. Най-ценната подкрепа за мен е дадената и в моментите, когато не харесваш конкретна ситуация.
От всички критични мнения за плажните тоалети на Ханде не пролича и милиметърче отказване от любимата звезда.
Лично аз след разяснението на потребителка, че мотото на Магнум купона е "плажно парти" поне успях да разбера смисъла на стайлинга - горнище на бански и парео.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:34 от dariVale

# 542
Flowers Herb Добро утро!
Е ... аз, съм от тези които твърдят, че това е прикрита тъга...
Маска, която няма как да прикрие разочарование...

Преди...

Не, Ви карам да откриете разликите ...
Нарочно избрах снимки, които показват началото...

# 543
Здравейте,🌞
тази сутрин в соц. мрежи се въртят клипчета, на които се виждат Ханде и Хакан от снощното мероприятие. И феновете коментират, че те се държат като двойка само когато има камери и журналисти иначе всеки е за себе си.

То сигурно и на Хакан не му е лесно, постоянно да е сравняван с Керем. 😉

Хубав ден на всички!

# 544
Здравейте Animal Bee

Дилеми, на едно мнение сме за връзката с Хакан. Послеписа ми хареса. Hug Честно казано на никоя от вас не мога да се подразня за критиките,  защото знам, че са добронамерени. Такива хора сме се събрали просто. Дразня се на други, които твърдят , че не се интересуват от Ханде , но в същото време не спират да обсъждат всяко нейно действие/поява на събитие/снимка.

В тази тема навремето се отделиха най-толерантните фенове на ХанКер. Все още продължава да е така...

Дари, много мило ми стана от тези думи. Дано така да продължим и в бъдеще. Hug

Нови снимки с Керем

# 545
  • София
С тези очила, на официално мероприятие, Хакан удари дъното. Отделно изглежда, като слепец.
Навремето Ханде беше казала, че човек трябва да бъде до този, който я кара да се смее. Този ли човек ще я кара да се смее непрекъснато? Толкова студенина излъчва, че чак ме побиват тръпки. 

Усмивката не слизаше от лицето й, когато беше до Керем.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 15:59 от БлагаВест

# 546
  • София
The Olyverse:
Имаме удоволствието да съобщим, че сме само на няколко стъпки от стартирането на бета версията. 🚀
Ние подобрихме нашата метавселена, за да я направим интуитивна, достъпна и съвместима с браузъри, мобилни устройства и виртуална реалност. Свържете се от всяко място и на всяко устройство!

https://twitter.com/i/status/1661779893644931097

юни 2022 Мадрид

Stuck Out Tongue Closed Eyes Flowers SunflowerFlowers Leaves
Скрит текст:
Една лекокрила гостенка на посещение на тераса ми.  Grinning
Втори ден, 6 етаж, в центъра на града, сред шума на трамваи и коли! Flowers Cherry BlossomAnimal Bee Flowers Blossom
Чудото на природата и живия живот! Grinning

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 12:25 от Dilemi

# 547
Здравейте, момичета,
Да споделя и аз двете снимки със "зетя", които харесах най-много. 😉

Не мога да го харесам, както и да изглежда до Хадне 🙆‍♀️ Но ако се държи встрани от професионалния й живот и с минимални показвания на събития, ще се помъча да му дам една червена точка. 🤣
Много се надявам на повече снимки като тази

Усмихнат ден ви желая! 🌞

# 548
Здравейте, добронамерени момичета! Simple Smile
За мен от последните снимки от Кан остава нещо неясно, та рекох да попитам. Разбрах, че те са от благотворително парти и някак си бързо предположих, че това е събитие на Хакан С., а Ханде го придружава. Тоалетът е подходящ и изящен, тя е същата, каквато е напоследък - устните са замръзнали в усмивка, в очите - меланхолия. Та ... в един момент се вижда как Хакан е тръгнал, а Ханде остава сама за снимки. После тръгва с него ръка в ръка. Не ми е ясно, ако Ханде само придружава, защо остава сама на сцената за снимки? Thinking

# 549
Кате, хващам те веднага и бързам да ти отговоря. Joy Вчера Бирсен беше пуснала статия по случая, пишеше , че Хакан откликнал на молбата и оставил първо Ханде сама да се снима , а след това са позирали заедно. Аз го разбирам, че журналистите са пожелали да я снимат и самостоятелно. Thinking Но наистина защо да го  правят, ако е само придружител на събитието? 🤔 Сигурно са й харесали рокличката. Laughing

# 550
  • София
Нека и аз да се включа. Не мога и не искам да прикривам неприязънта си към този господин. Още когато разбрах, с кого се е хванала Ханде и не можах да го приема. Прочела съм му житието и битието. И не виждам, с какво точно е повече от предишните приятели на Ханде - Мурат Далкълъч и Керем Бюрсин. Ама били й изневерили... Че този Хакан само седмица преди официално да ги засекат с Бамби на летището си празнуваше рожденият ден с друга мацка. Защо на предишните мъже не може да прости, а на този дон Жуан прощава. Ами, защото не е влюбена в него. Една влюбена жена не може с лека ръка да преглътне такава  обида. А Ханде е момиче, което не търпи да я пренебрегват.
Каква е истинската ситуация с Ханде и Хакан не мога да се наемам да коментирам. Но, че има нещо неестествено, има. Рано или късно ще се разбере. Не приемам версията, че Ханде е меркантилна и заради това е с него. Има нещо друго! Този Хакан беше един неизвестен мъж. Добре, че покрай Ханде чухме за него. Сега му е момента да позира и да си прави реклама.

Няма да спирам да си ги съпоставям. Ето как изглежда една влюбена двойка и една двойка, която не може да ме убеди, че има силна, изгаряща любов. Да вземе малко да се усмихне, че така до Ханде ми изглежда сякаш са сложили восъчната му фигура.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 14:04 от БлагаВест

# 551
Мики, благодаря за инфото от Бирсен. Остава ми някакъв горчив привкус и след тези обяснения. Сред журналистите - всякакви. Но една умна жена ще прецени бързичко, че така се измества акцента на събитието (все пак е посветено на болни хора) и ще направи необходимото да бъде в тон със смисъла. Аз разбирам, че се е събрала една инерция към нея, но няма кой друг, освен самата тя, да реагира гъвкаво.

# 552
Кате, не те разбрах? Как така това, че Ханде се снима на мястото, където всички поканени се снимат измества фокуса? Вероятно и двамата са направили парично дарение за организацията.

# 553
Ясно е, че ХанКер няма да се повтори. Ясно е, че има защо Хакан и Ханде да се появяват заедно. От общуването си с представител на едрия бизнес Ханде може само да спечели. Ето - свърза се с такава кауза като борбата срещу СПИН на европейско мероприятие.
Мисля, че ги свързват на първо място общи каузи и после друго. Не се подвеждам по публичния образ на Хакан. Това, че го снимат с различни жени не значи, че за сериозните неща не е стабилен и отговорен.
Честно си признавам, че лигавните на Керем понякога ми идваха в повече. Сега май е станал по-обран.
Ханде е толкова емоционална и в същото време земна, че не и трябва партньор от гилдията, според мен. Сега опитва от противоположното и да видим кое ще приеме за съдба.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 14:35 от dariVale

# 554
Мехтап е последвала собственика на Matchbox-фитнес и много добър приятел на Керем.

Явно "Снахата" напира да е официализират 😎

Общи условия

Активация на акаунт