💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 799
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дари, дано само семейство Сабанджъ да я приеме. Защото до този момент мама Арзу е тази, която си казва последната дума относно избор на снаха. Не съм убедена, че покрай Хакан, Ханде ще пробие. Струва ми се, че е точно обратното. Хакан, освен с плейбоските си похождения, не е известне с друго. Докато Ханде е участвала в доста благотворителни мероприятия. За нея е кауза да бъде в дарителите на болните от рак.
Все пак животът си е нейн. Ако е преценила, че този живот й харесва повече, пожелавам й да е щастлива. Но знам от опит, че без любов, щастие няма. Ханде не е влюбена, опитва се да се влюби, да свикне с този мъж. Няма да се получи. Особено, ако не бъде приета й от неговото семейство. Дано майката на Хакан все пак се смили и я приеме, така като Ханде беше приета от родителите на Керем.

# 556
Flowers Herb Момичета, много отдавна искам да споделя с Вас, моите наблюдения и мисли около жената Ханде, човека Ханде, и не на последно място артиста Ханде! Да много ми е интересна, буди у мен уважение, топла майчинска обич и много, много разбиране. Не, че Керем ми е по-малко на сърце, но той ми е близък и много напомнящ за моето момче. Знам, че с постиженията си отново ще ни шокира ... и ще пишем хвалебствени дитирамби, той е роден победител!

Та, Ханде... няма да се спирам на безспорната и красота, елегантност и т.н. суперлативи за визията ѝ. Интересна ми е като характер, душевност, излъчване... От многобройните  ѝ интервюта, социални дейности, отношението ѝ към животните, семейството, приятелите, бедстващите, страдащите ... всичко ми крещи добър, стойностен човек. И най-интересната част, жената Ханде, любвеобвилна, дискретна, ненатрапчива, своенравна, свободолюбива, демонстрираща независимост и непокорство / в Турция?/. Спомнете си, коментарите ни при първото ѝ публично появяване с Керем, онова бяло тоалетче, дискусии колкото щеш, но аз си спомням друго на стълбите тя не си подаде ръката на Керем, вървеше уверено, заявяваше независимост, самостоятелност, значимост. Да на самото блиц интервю искрите между нея и Керем ни караха да изтръпнем в очакване. Единствено в гласът на Турция в онази Новогодишна нощ показа огромната си любов и обич към Керем, който по хлапашки я извика на сцената. Радвахме им се!

Дойде шокът от раздялата, няма да се спирам и знам, че за една раздяла вина имат и двамата. Не им се получи! Изгоряха като факли, но поне озариха с любовта си!
Дълго и мъчително отделяне аха, аха...ама НЕ! През цялото време тя отказваше да коментира каквото и да е за Керем.

До момента на летището и бам Хакан! /нямам снимков материал/
Тя искаше да се види, тя придърпа ръката му / какво демонстрираше?/ "влюбена съм". Ексурзийки, да вярно луксозни ... богаташ е! До момента в който започнаха съмненията, абе нещо не е така... Сто пъти изгледах клипчетата в Кан, при пристигането ѝ , радостно, весело, разведряващо, но не щастливо или невлюбено, до появата на богаташчето, ами тя е като марионетка, гипсирана в любезна гримаса. Компенсираща със супер елегантност. Да загадка жена! Интересна и много вълнуваща...

Артиста, Ханде - изключително целенасочена, трудолюбива, стриктна, доказваща се ... дали рисува, позира, танцува, интерпретира всичко е разчетено до милиметър. Не си позволи лукса да се отпусне - ревюта, фотосесии, обществени изяви ...
Да Ханде постига всичко сама!
Мога само да се възхищавам на тази КРАСИВА ПЕПЕРУДА!

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 22:05 от Yassy_N

# 557
Очите на Ханде не блестят, в тях се вижда меланхолия. Така ми изглеждат и на мен. Но за съжаление за това си има толкова много причини и не мисля, че мъжа до нея е определящия фактор. Да не забравяме, че преди около месец дядо и почина от рак, племенницата й преди по-малко от година беше диагностицирана със същата страшна диагноза, а преди 3 години майка й почина от същата болест. При тези натрупвания каква психика трябва да имаш, че очите ти да блестят? Дали търсиш голямата любов или стабилно рамо на което да се опреш? Честно казано не искам да знам отговорите на тези въпроси. Очаквам да мине време преди погледа на Ханде отново да заблести. Дано животът и донесе достатъчно радости, които да изтрият тъгата от очите й.

# 558
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Цветя за вас, за да ви умилостивя предварително.

Напоследък пишете, че Ханде изглежда меланхолична, че не е щастлива, че не светят очите й. Дари писа онзи ден и че излиза наранена от двете си предишни връзки. Хайде Мурат е ясен и не ни е интересен. Обаче, пишейки така, се чудя (а бях спряла да го мисля), какво толкова направи Керем? С какво я нарани така, че да го заличи направо. Явно има нещо и пак се чудя, защо ако има хипотетично изневяра или там каквото си мислите, се изисква от Ханде да се примирява и прости. Нима не е известна, красива и желана? Нима не я харесват мъже от актьори, та чак до големи бизнесмени. Просто го споделям, не целя да заформям дискусия.
Съгласна съм с Дари за поведението на Керем. Донякъде е забавно, в началото, но в един момент отблъсква. И както сте казвали, да не ти е в къщата. Не знам дали е станал по-обран. Възможно е, опари се и той. Никой не остана незасегнат от тази история.

Май това ще е за днес от мен. Flowers Rose

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 22:02 от midnight__sun

# 559
Ново видео от Кан
Ханде с фенове Heart Eyes, спира се дори на пешеходната пътека, сега очаквам коментари, че поведението й е предпоставка за ПТП .Joy
https://twitter.com/allaboutercel/status/1662068351730941953

# 560
Един от сериозните въпроси на битието е кое е основа за трайни отношения  - влюбването или партньорството.
Колкото хора, толкова и отговори.
По отношение на Ханде и новите й отношения - никой от нас не знае към какво се стреми в момента тя. Може да не иска обвързване, приемане от Сабанджъ или да доказва/наказва някого. Аз не съм убедена и до колко е била приета от близките на Керем, доколко е било куртоазия към партньор в успешен проект.
Не мисля, че гърнето между тях се счупи заради изневяра. Както го гледам по снимки - разминаха се в културно и емоционално отношение.
Керем е/беше леко инфантилен (бая детски стойки показа между сетовете). Ханде е твърде сериозна.
Керем е космополитен, заради начина по който е израснал. Ханде е традиционналист, с уклон към консерватизъм заради необходимостта да пази името си в средата в която живее и работи. Ако никой от двамата не се промени, трудно само на чувства може да се закрепи връзка. Те явно не се промениха.
Преди няколко дни тук в темата се обсъждане, че агентката му се меси във връзките и той го позволява. Ами мога да си го представя. Расъл под крилото на майка си, далеч от нея си е намерил друга такава и я слуша.
И да се върна пак към Сабанджъ. Казвате - не бил известен, бил само плейбой. Няма как извън шоубизнеса човек да има световна слава. Не мисля, че изобщо той се стреми към такава. Положението на семейството му е такова, че няма как да са го оставили да е само един разхайтен наследник, със сигурност има и стойностни качестеа. Не се водете по написаното в жълтата преса. (Само по статии - и имиджа на Ханде е друг).
Аз лично ги възприемам като едни добри бизнес партньори за определен период от живота им и не мисля, че липсата на страст е недостатък. Както и не мисля, че тя е с него за пари и екскурзии. Както и мисля, че тя уважава позицията на семейството му и изобщо не се натрапва зорлем да става снаха.
По-скоро ми са непонятни и неприятни отношенията на Керем с инфлуенсърката. След Серенай и Ханде да се задоволяваш с такова нищо неправещо същество не е признак на особена интелигентност.

# 561
Новo от снимачната площадка na "Двама непознати" - снимачен ден 21

Gift Heart

# 562
  • София
Ново видео от Кан
Ханде с фенове Heart Eyes, спира се дори на пешеходната пътека, сега очаквам коментари, че поведението й е предпоставка за ПТП .Joy
https://twitter.com/allaboutercel/status/1662068351730941953

От това, което съм чувала и чела за Керем, той наистина е близък с майка си, тя е била в началото на кариерата му негова опора и поддръжник. Но не мисля, че е мамино детенце, от доста млада възраст е живял сам и сам се е опитвал по различни начини да осъществи мечтата си да стане артист. Според мен Керем е човек - мечтател, с големи цели и идеи, касаещи глобални, световни, общочовешки проблеми. За разлика от обикновените хора, според мен такива индивиди като него са склонни да не обръщат голямо внимание на битовизмите в живота, и за тях е добре дошло някой друг да има ангажимента и грижата да ги решава. Така личният им живот става донякъде зависим от „грижещите“се за тях. Според мен в живота на човек се случват само няколко наистина големи събития, всичко друго е низ от ежедневни, понякога скучни, понякога забавни, понякога досадни срещи, разговори, общуване, раздели. Но точно в тези обикновени мигове, случки се крие и разнообразието и красотата на живота. Не случайно много умни хора съветват да ценим всеки миг от живота си. И така по-успешно, заедно с ежеднението и битовизмите да решаваме световните проблеми. Grinning

Яси, споделям написаното от теб за Ханде, за мен е все още необяснимо с какво предизвиква двете почти диаметрално противоположни отношения и мнения – силно негативното и неговата противоположност – почти обожествяване и категорично отхвърляне и на най-добронамерените критики към нея. Thinking

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 16:49 от Dilemi

# 563
Кате, не те разбрах? Как така това, че Ханде се снима на мястото, където всички поканени се снимат измества фокуса? Вероятно и двамата са направили парично дарение за организацията.
Мики, ако е направила самостоятелно дарение - да, съгласна съм. Но ако е само придружител, акцентът трябва да пада върху събитието и дарителя.

# 564
  • София
Керем в едно свое интервю беше споменал, че когато си е у дома е доста сериозен и няма нищо общо с образа, който ние виждаме. Ханде също го беше потвърдила. Затова не съм съгласна с определението, че е лигльо и "да не ти е в къщата". Ние не сме го виждали в къщи как се държи. Не това е причината за раздялата им. Много фактори се събраха и явно прегоряха. А това, че родителите на Керем обичаха много Ханде няма спор. Те непрекъснато си комуникираха. Майката на Керем беше тази, която се беше обадила на Ханде да я помоли да откаже Керем да използва онази нецензурна думичка.

Любов! По очите се познава!
Посланието на Ханде към Керем говори много. То показва, какво я прави щастлива.

# 565
Сега не знам кой да лайквам , с всички мнения съм съгласна донякъде и с никое изцяло. Grinning
И аз мислех Ханде за много сериозен човек, докато не гледах интервюто й при Ибрахим Селим. Мисля, че е много весел и забавен човек, то и Керем го е казвал не един път.
Съгласна съм, че Керем се държи детински понякога, но вярвам, че е сериозен за сериозните неща, иначе не би постигнал това, което е постигнал до момента.
За Мехтап (евентуалната снаха Grinning) - да мина да я защитя с 2 думи. Дари, според биографията й има богато образование и работела като преподавател в университет, освен инфлуенсърските истории. Как тази нейна професия се съчетава с провокативните снимки, които качва всеки ден в мрежата, не се наемам да гадая. Ако излезе вярно, че с Керем имат връзка, няма да съм разочарована от неговия избор и няма да ровя кирливите ризи на жената, както нямам желания да чета житието и битието на Хакан (Линде, здрави нерви имаш! Joy). Ако излезе истина, ще бъда разочарована от поведението на Керем, цялото това криене за какво е ? С горчив вкус съм от историята със Стефани, смяха й се и й се подиграваха половин година, че си въобразява връзка с Керем. Нищо не каза, не я защити...хайде ще кажа, че се е подвел от мнението на мениджърите си, защото иначе не мога да си обясня това поведение от представител на HeforShe.

# 566
https://vm.tiktok.com/ZGJ9WMxWs/?t=2

Разликаа !!!! Голяма любов беше с Керем според мен ! И се виждаше !

# 567
Башак

# 568
Относно Мехтап, онзи ден засякох стори в  IG в което споделяше, че 5 години се е борила с рак на дебелото черво, отслабнала е 8 кг. вече резултатите са и много добри, качила е 2 кг. и се чувства добре. Понеже пътувах и съм в чужбина не можах да  копирам съобщението. Някой попадал ли е на тази история?

# 569
Относно Мехтап, онзи ден засякох стори в  IG в което споделяше, че 5 години се е борила с рак на дебелото черво, отслабнала е 8 кг. вече резултатите са и много добри, качила е 2 кг. и се чувства добре. Понеже пътувах и съм в чужбина не можах да  копирам съобщението. Някой попадал ли е на тази история?

Да, аз го видях също, в инстаграм има опция за превод. 5 месеца е била на лечение за болест, която не уточнява. 2 операции били извършени. Имало е съмнение за рак , но не е било това. Резултатите й са излезли сега и всичко е наред. Оставям в скрит текст превода на сторито й.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт