💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 790
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря mikipoli за разяснението, четах го в движение и всъщност съм объркала 5 месеца с 5 години. Дано момичето е живо и здраво!
Хубава вечер! Heart

# 571
  • София
Когато един мъж е лудо влюбен, за него слънцето е любимата му жена.

# 572
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 573
Добро утро момичета!
Чудесен ден ви пожелавам.
Ново от Ханде  . Вече е на турски земя. Но някак си не я виждам много щастлива до  новия си приятел. Изглежда ми меланхолична  , не грее много от щастие, сякаш по задължение го прави. Може да излезете прави че всичко ще излезе един голям ПР.

# 574
Добро утро момичета!
Чудесен ден ви пожелавам.
Ново от Ханде  . Вече е на турски земя. Но някак си не я виждам много щастлива до  новия си приятел. Изглежда ми меланхолична  , не грее много от щастие, сякаш по задължение го прави. Може да излезете прави че всичко ще излезе един голям ПР.

Със сигурност няма как да се съди за емоционалното състояние на някого от една снимка... Още повече, че тези снимки са направени след полет, който малко или много уморява, след събития, които също отнемат част от енергията... Всъщност, не мога да кажа на черното бяло, защото наистина на предишните снимки от събитието, Ханде и нейният настоящ възлюбен стояха добре заедно /казвам го като реалист, без да включвам друг тип емоционалност/. Все си мисля, че за една жена като Ханде на този етап е важно да се чувства спокойна и да й бъде комфортно, а не да бъде повлечена от една безметежна и шеметна любов. Преживяха го това с Керем, факт.  Е, понастоящем вероятно следва такъв момент, когато погледът й е помръкнал, но то малко ли неприятни неща й се случиха в последните месеци.. Всъщност помъдряването идва принципно с възрастта и опита и в един момент човек има нужда от спокойствие, баланс, умиротворение, вътрешно съзерцание... Такава сега ми изглежда Ханде - без оная изпепеляваща, пламенна, динамична и запленяваща любов.. Но за сметка на това самата тя в момента е по-вглъбена в себе си, по-обрана и по-смирена...

# 575
Добро утро!                                                
Рано сутринта гледам щастливата двойка Ханде и Хакан, хванати за ръце и щастливо доволни! PR да не излезе истински. Май реала е по интересен от сериалите. Няма нужда Ханде да се снима с Бурак. С Керем двамата добре играят от февруари  сериала "Двама непознати". Това е живота каква я мислехме , каква стана!
Хумав ден! Heart

# 576
  • София
Чакам с нетърпение последното интервю с Ханде Ерчел!

Моят гост този уикенд е моята скъпа Ханде Ерчел. Срещнахме се на плажовете на Кан и взехме първото й ексклузивно интервю по телевизията след години. Тя беше искрена, елегантна и много, много мила както винаги.”

# 577
Здравейте,🌞
Вчера цял ден се коментира, че Хакан се "заигравал" с 2 манекенки и тази сутрин , хоп Акиф на летището, с "влюбените" гугутки ..😎
Чисто съвпадение.., да живее ПР-а 😉

# 578
Здравейте, нося ви превод на "интервюто" от снощи, беше качено към 2ч и нещо след полунощ. Сън не спят. Sleeping

Скрит текст:
А: Добре дошли, много сте уморени
Ханде: Много сме уморени наистина.
А: Измина една много натоварена седмица на фестивала в Кан. Какво бихте искали да кажете?
Ханде: Да. Отидох за една много хубава колаборация, това вече го знаете, беше много приятно. След това бяхме заедно (с Хакан), беше много сладко.
А: Господин Хакан, вие я придружихте, какво бихте искали да кажете?
Хакан: Наистина беше приятно , върнахме се за изборите. Добре, но винаги ли ще говорим с теб така?
А: Да, защото привличате много внимание.
Хакан: Добре, но всеки път щом сме на летището, става малко нелепо.
А: Добре, не си ли давате сметка, че се говори за всяка ваша обща снимка/видео, г-н Хакан?
Хакан: Вече става нелепо, винаги на ленището, приятели.
А: Искам да кажа, че просто си върша работата.
Хакан: Не казвам това, но постоянно се срещаме на летището, все едно пътуваме през цялото време. Да, отидохме, върнахме се. Почвам да се чувствам малко неудобно вече.
А: Добре, ще го имам предвид, но г-жа Ханде знае, че примерно ако се видим 7 пъти в седмицата , 7 пъти ще я снимаме. 😂
Ханде: Много сте сладки, благодаря.
А: Добре, благодаря, хубав ден.

Предаването с Ханде май го дават в момента.

# 579
Хакан през цялото време изглежда като наказан да върви до учителката ученик. Вчера също видимо не му беше приятно да стои от страни докато снимат Ханде. Май на засегнато мъжко самолюбие прилича.
Добрата новина е, че няма да продължи дълго и Ханде ще го отреже като прясна краставица.

# 580
Още едно интервю на Ханде от Кан.
Много е сладка в зелено.

# 581
  • София
Поли, благодаря ти за превода на интервюто.  

Акиф е коментирал, че г-н Хакан е бил раздразнен от заснемането. Доста дръпнато се е държал. Нека си спомним, колко пъти притискаха и притесняваха Керем, но той никога не си е позволил да се държи троснато. Нито Ханде. Дори и този път тя се усмихваше и отговаряше любезно.
Пак се питам, нашето момиче този сърдит и вечно начумерен г-н Хакан ли харесва? Съмнявам се. Вижте само, как Ханде си променя физиономията при това държание на нейният приятел. Как да не го наричам  "скункс". Вечно нещо му е криво. Как пък един път не се усмихна сърдечно. Щом се е хванал с такова световно известно момиче, трябва да е наясно и да е готов за непрекъснати интервюта и снимки. Не Ханде, той трябва да се приспособи към новият начин на живот. Иначе няма да издържи дълго тази връзка.

# 582
По снимките дори си мисля ме Ханде я е хванало срам от него незнам но няколко пъти гледам в инстаграм на виждам Ханде да го следва или нещо бъркам с името? Но аз този не го харесвам !!

# 583
С ирония написах, че изглеждат щастливи!
Чудя и се на Ханде, защо трябва да се прави на елитна компаньонка на главния лентяй на турското висше общество, какво цели?

# 584
Ето го цялото предаване от днес с участието на Ханде Wink
https://www.youtube.com/watch?v=StRlueKYyrE

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт