Човекът има три пътя, за да постъпва разумно: първият, най-благородният – размишлението, вторият, най-лекият – подражанието, третият, най-горчивият – на опитът. /Конфуций/
Както знаем, възприятията са субективни. Ханде ми изглежда спокойна и уверена, доволна от мястото, където е и сигурна в това, което прави. За мен връзката не е ПР, тя е желана, осмислена и осъществена. Интересно ми е какво е казала в интервюто, дали все още мечтае да живее във ферма, да гледа животни и да рисува? Скоро ще научим, но е напълно разбираемо, ако има промяна в плановете й. С новата връзка често възприемаме мечтите и желанията, начина на живот на партньора.

PS

Не съм съгласна и не мога да приема, че изказването на лично мнение е оплюване, охулване, осмиване на обсъждана персона/събитие. Стига да няма обидни квалификации и епитети, това е просто нечие лично мнение. Нормално е, различни сме и различните хора виждат и възприемат различно света и на различни неща казват хубаво. Това, според мен трябва да важи дори и за феновете, за които се предполага, че предимно трябва да подкрепят, да се възхищават и да възхваляват.
Лек ден ви желая!
Добро утро!

Честно казано на никоя от вас не мога да се подразня за критиките, защото знам, че са добронамерени. Такива хора сме се събрали просто. Дразня се на други, които твърдят , че не се интересуват от Ханде , но в същото време не спират да обсъждат всяко нейно действие/поява на събитие/снимка. 

Вчера Бирсен беше пуснала статия по случая, пишеше , че Хакан откликнал на молбата и оставил първо Ханде сама да се снима , а след това са позирали заедно. Аз го разбирам, че журналистите са пожелали да я снимат и самостоятелно.