💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Появиха се още подробности относно излезлите клюки за Хакан Сабанджъ и онези манекенки...
Според твърденията Хакан е прекарал кратка ваканция в Бодрум с група чуждестранни красавици  и техни приятели... преди да замине за Кан. Същите тези красавици са били взети от летището в Истанбул с ВИП микробус, собственост на Сабанджъ. Цитира се и семейната яхта, която е ползвана в Бодрум. Чудят се дали Ханде е знаела, че  преди да замине за Франция, ще се забавлява с тази компания. Кои са тези хора? Преди това тези момичета не са забелязвани около Хакан. Коментира се, че първият път, когато Хакан е забелязан с жени без присъствието на Ханде, е на вечеря. Все още няма твърди доказателства за тази вечеря. Засега единственото доказателство за това пътуване е, че Хакан ги е завел в Бодрум с приятели, но без Ханде. Ето снимките на тези жени. Да изчакаме и да видим...

# 646
Добро утро момичета!
Прекрасен ден ви пожелавам.

# 647
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 648
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Всичко, което чуваме, е мнение, а не факт. Всичко, което виждаме, е гледна точка, а не истината."
Марк Аврелий

Лек ден ви желая! Satisfied

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 08:54 от Dilemi

# 649
  • София
Добро утро с патентованата и недостижима марка "ХанКер"!

# 650
Flowers HerbДобър да е деня, момичета!
Малко снимчици и от другото слънце в темата КЕРЕМ...
усмихнато и лъчезано!
И замириса на море...

ХАНДЕ, та Ханде..., ама прекрасна е!

Да спира да вали, че жадуваме за слънца и морета!

# 651
  • София
Керем е лайкнал в Туитър една много мила снимка, на която пише: "За съжаление, има любов"!

# 652
Здравейте,

Хубав ден на всички 🌞

# 653
  • София
Керем е лайкнал в Туитър една много мила снимка, на която пише: "За съжаление, има любов"!

Обикновените, простите неща са тези, които винаги ти спират дъха...Nature Star2

клипчето, с музика: Revolving Hearts Мило и трогателно! Sparkling Heart
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1643274050888781826/pu/vid/ … -FTLaT.mp4?tag=12

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 17:55 от Dilemi

# 654
# 655
Керем Бюрсин в очакване на новият проект и пресрасната си партньорка Хавсанур Санджактутан! Gift Heart

Sparkling Heart
В черно и адски горещо!

Revolving Hearts
Сладкото изкушение Хавсанур! Gift Heart

Прекрасен Керем в очакване на "Моето слънце"Flowers Four Leaf Clover

Хакан Сабанджъ и приятелката му Ханде Ерчел всеки път след поредната ваканция се натъкват на журналистите на летището. Хакан, недоволен от това, сформира екип от детективи, за да разбере кой дава информация за техните случаи на пресата.

Хубава вечер! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:53 от didi54

# 656
  • София
"Аз съм зодия Стрелец и пътуванията са много важни за мен. Промяната е най-важното нещо в живота ми. Мога да кажа, че любимото ми място е Ню Йорк. Родена съм през зимата, но хич не обичам студа. Аз съм лятно синя личност."

# 657
Снимките започват скоро 😎

# 658
  • София
Това е Керем, когото харесвам. Обръснат и късо подстриган.
Със слънчевата му и невероятно пленяваща усмивка.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт